Aklımı karıştıran bir konu benim için tecrübesi olan var mı veya fikri olan kendi koluna bağlamak dışında çünkü o biraz saçma geliyor.
Tek kollu birisi nasıl tutuklanır?
Tek kollu birisi nasıl tutuklanır?
Tek gözü kör biri vr gözlük takarsa o olur bir daha ki sorun bu olur belki soru konusunda sıkıntı yasarsan ararsın numaram kayıtlı degilsede kaydet çağrı at bende kaydedeyim
Soruyu anladığına eminmisin vr yani üç boyutlu gözlük takıldığında ne olur 😂 senin kelepce sorundan daha ilginç aslında
Ne oldu görmen için vr gözlük tak ve tek gözü kapat üç boyutlu gormeyeceksin o zaman nasıl üç boyutlu görecek tek gözlü biri
Sen sorsugumu anlamadın buna eminim vr gözlüğü ne olarak kullanmaktasin film ya da sinemada ya da oyunlarda kullanmaktasin soru bu normal hayatta 3d görür zaten sadece görme acıları azdır fakat vr gözlüklerden bakarkenki görüntu bulanık olacaktır bunu nasıl yaparsan 3d görüntü elde edebilirsin 😁
Ayrıca insan kolaya kaçar yani senin aslında merak ettiğin sey giydiği pantolonun kemerine bağlarda denebilir fakat ya işlenen suç o esnada üzerinde kemer yoksa kişiye nasıl bağlanır olayında ziyade gerçek hayatta nasıl olduğudur kendine bağlarsin ya da o esnada kacamayacak bir yere bağlarsin sonra kafesli bir araç gelir onu o şekilde götürürsun sonuçta mahkeme çıkarken bir polis kendinide mahkuma kelepçeler herhalukarda
Telefon çin menşeli olunca çince karakteri bol oluyor 😂
Tek kolu olmayan kişiyi polis asker kim tutukladı ise bir kolu suçluya diğer kolu guvenlikciye takılır kelepçe askerde öğrenmiştim al sana gereksiz bir bilgi daha
Cevap
6Cevap
Kolu kivirip bilegi pazusuna tutturursun
Kendisine ya da başkasına zarar verecek durumda olmayan kişilere kelepçe takılmaz
Gece nin 4 ünde bunu mu düşündün cidden 🤣 ayağına ve eline takılır
Olan koluna kelepçe takarsın yatağa bağlarsın
Ayaklarına kelepçe takarlar 😂
Yürümesi için koluna girer givenlik güçleri.
Karakola gidene kadar kendini tutsun o da 😊
Foto montaj derler kaçamak cevapla sıyrılırlar. ya da fetocu derler veya dış güçler masalını derler 😂😂
Kelepçenin diğer tarafını kendine takar
Bunu yazmaya gelmiştim
Takilir tek
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?