Bir animeye bağlanmak?

Merhaba arkadaşlar. Biraz aptalca olabilir ama bunun etkisinden çıkamıyorum. Arkadaşımın izlediği bir anime vardı. Sosyal medyalarda karşıma editleri çıkıyordu. Birbirlerini seven 2 karakter var (sevgililer) sürekli onların editlerini görüyordum merak edip bölümlerden tek onların sahnelerine baktım. İlk başta birşey olmadı ama daha sonra daha çok edit göre göre sürekli editleri izliyordum. Şimdide neden hayatım bu kadar iyi değil ya da beni böyle sevecek bir insan yok diye düşünüyorum ve üzülüyorum. ya da neden dünya bu kadar iyi değil. Psikolojim bozuluyor. Normalde cidden anime izlemem sadece bu iki çifti çok merak etmiştim. Ve ayrıca ben film izlediğimde çok çabuk bağlanırım ama o kadar sürmezdi. En son bağlandığımda, bir kızın sevdiği erkek ölüyordu, beni çok üzmüştü. Etkisinde kalmıştım 1-2 günde geçmişti ama. Şimdi bu 1 hafta sürdü ve müzik falan dinlerkende sürekli aklıma gelip kötü oluyorum. Nasıl çıkabilirim? Sürekli keşke o kız ben olsaydım falan diye düşünüyorum. Cidden çok etkiliyor ve üzülüyorum.
Bir animeye bağlanmak?