Diğer Kızlar, Telefonda konuşurken ses tonundan etkilendiğiniz oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuştuğunuz kişi ile tanışıyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Kızlar, Telefonda konuşurken ses tonundan etkilendiğiniz oluyor mu? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk ilişkilerinde otum. Telefonla flört manasında geçen sene konuştum onunkife normaldi Onun dışında telefonda konuşupta etkilenceğimi düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
xkfkfjvjfj Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir etkilenme oluyur Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet 2 25 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir etkilenme oluyur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşumuza gidiyor işte Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gibilir insanın da biraz abartı gelecek bana ilgisi olduğunu bildiğim arkadaşım ile konuşuyorduk gece normal muhabbet kapatınca ıslandım diye mesaj attı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir durum olabilir mi normal muhabbet konuşurken Yorumla Soran +1 yıl Bana zarf mı atıyor merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sanmıyorum. Sizden bir adım beklemiş olabilir Yorumla Soran +1 yıl Normal konuşurken böyle bir durum olabilir mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telefon ile mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet gece telefon ile konuşuyorduk kapatınca öyle bir mesaj attı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için. Dediğin gibi adım bekliyor o zaman bir an önce atmalıyım o adımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru zamanı anlamalı ve o zaman atmalısın. Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Aceleci davranma diyorsun. Doğru zamanı nasıl anlayabilirim hangi hareketlerini yorumlamalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten kız mesaj verir eminim anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Dün mesajı vermişte zarf atıyor sandım demekki konuşunca da olabiliyor. Neyse bir dahaki mesajı bekliyorum kaçırmayayım bu sefer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yorumun için cidden teşekkür ederim. Yalnız normal konuşurken nasıl oluyor yaa 😀 sende oldumu böyle bir durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes aynı değildir. Yok olmadı Yorumla Soran +1 yıl Muhakkak kimse aynı değil. Belkide istekli bir gecesine denk gelmiştir. Zor olabilecek bir durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir. Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizede iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Napıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada takılıyorum. Sen Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aşk ilişkilerinde otum. Telefonla flört manasında geçen sene konuştum onunkife normaldi Onun dışında telefonda konuşupta etkilenceğimi düşünmüyorum.
Evet
Nasıl bir etkilenme oluyur
Evet
Nasıl bir etkilenme oluyur
Hoşumuza gidiyor işte
Hoşuna gibilir insanın da biraz abartı gelecek bana ilgisi olduğunu bildiğim arkadaşım ile konuşuyorduk gece normal muhabbet kapatınca ıslandım diye mesaj attı
Hmm anladım
Böyle bir durum olabilir mi normal muhabbet konuşurken
Bana zarf mı atıyor merak ettim
Hayır sanmıyorum. Sizden bir adım beklemiş olabilir
Normal konuşurken böyle bir durum olabilir mi?
Telefon ile mi?
Evet gece telefon ile konuşuyorduk kapatınca öyle bir mesaj attı
Olabilir
Teşekkür ederim yorumun için. Dediğin gibi adım bekliyor o zaman bir an önce atmalıyım o adımı
Doğru zamanı anlamalı ve o zaman atmalısın. Rica ederim
Aceleci davranma diyorsun. Doğru zamanı nasıl anlayabilirim hangi hareketlerini yorumlamalıyım
Zaten kız mesaj verir eminim anlarsın
Dün mesajı vermişte zarf atıyor sandım demekki konuşunca da olabiliyor. Neyse bir dahaki mesajı bekliyorum kaçırmayayım bu sefer
Aynen 😅
Yorumun için cidden teşekkür ederim. Yalnız normal konuşurken nasıl oluyor yaa 😀 sende oldumu böyle bir durum
Herkes aynı değildir. Yok olmadı
Muhakkak kimse aynı değil. Belkide istekli bir gecesine denk gelmiştir. Zor olabilecek bir durum
Olabilir.
İyi geceler😊
Sizede iyi geceler
Napıyorsun
Burada takılıyorum. Sen