- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılAh kardesimmmmm hayirli olsun... uumarim gonlunun de razi oldugu bicimde is bulursun.. ha 200 tl pardesu falan demissin. tesettür magazalarinda cidden oyle. ben bir pardesumu 60 a almistim ve gayet iyi. yarim desen kullanmayi sevmiyorum birde feracem var iste.. tamamiyle siyah giyiniyorum.. boylesi daha rahat geldi.. ama su saclari salik birakip ortu yapma konusinda sıkıntım var. kafada bombe olmasin diye toplamiyorum.. bir kac gundur bakalim umarım guzel bir yol bulurum bemde...
217 Yorumla
Soran+1 yılSonunda anlayan biri yaa. Ben simdi kapansam daracık pantolonlar giyicem o zaman ne anlamı kalrki kapanmamin. Kim ne derse desin adam gibi baslicam.
- +1 yıl
Biliyomusun dolabini degistirmen lazim dolabini.. cok dar pantolonlarini ayir.. uzun kollu badilerini yarom bol badilerini esofmanlarini gezmelik tsort diye bisey var onlari sakin atma. giymeyeceggin seyi dolabinda tutma.. o kisa kollulari balero ile kullancaksin cok rahat oluyor. ayrica kapanmadan tan neye ihtiyacin var bilemezsin.. bende bilmiyordum..
ihtiyacin bone veya bryaz ince tulbent.. cilbab denilen ortu... ha bu ortun fermuarli olsun citcit ve yapiskanli kullanissiz.. benim feracem citcitli cok aciliyor igneliyorum. fermuar yapabilen birini bulursam diktircem bastan ayaga.. bol paca pantolonlarini pardesunle kullanirsin. cikarmadigin surece problem olmaz.. etek dersen.. mutlaka bol ve uzun al. dar kesim hareketi kisitliyor. etegin belinde sus olmasin sisman gozukur. tsortun altindan
ha birde icini gostermeyen corap. igneyi unutma. cengelli minik igne veya miknatis. illa tesettur kiyafeti satan yerlerden almak zorunda degilsin butcene ve amacina coook ters olur - +1 yıl
Uzun kollu hersey isini gorur. pardesu boyle bir nimet iste.. ayyrica bir ortu var.. tek onu alsan cok guzel idare edersin.. kafandan geciriyorsun. kafan ortuluyor ve kalcana kadar geliyor boyu. ferace uzerine cok rahat
Soran+1 yılSortları attım zaten. Pantolonlara kıyamam :)
Guzel onerin icin tesrkkur ederim. Dedigm gbi kapanıcam insaallahh- +1 yıl
Sortlar konusu biraz kotu olmus evde giyebilirdin :)) insallahh hayirlisi olur. bilincli kapanmaaan cooooook guzel..
Soran+1 yılAbim filan var ya artk olmaz diye dusunuyorm ondan attım bilmiyorm nasl giymisim o sortları utanıyorum da biraz :)
- +1 yıl
Aynen en azindan diz kapagini ve arkasini ortmeli. sinir budur. aynen bende bazi tsortlerim icon oyle dedim elbiselerim icin falan ama yinede giyiyorum ev ortaminda
Soran+1 yılOylese sortlar kısa olmaz artk ;)
- +1 yıl
Aynen abin her zaman evde degildir zaten. giyersin istersen. ama annenle ikende sinir bu.. dikkat etmek lazim.
Soran+1 yılbir anlık dusunceyle attım pisman diilim yaa :)
- +1 yıl
Biliyor musun ilk ildugunda bende atmak istemistim atitordum da ama atmadim sort kullanmıyordum zaten ama cok guzel kisa kollularimi heba ettim.:D
Soran+1 yılAmann bsver hak yolunda hersry feda olsun bir sortun muhasebesi bile sacma bu yolda :)
- +1 yıl
Evet israfta kotu bisey bilinmeli :)
Soran+1 yılOrası oyle ama bir anlk dusncyle yapılms bişi :)
- +1 yıl
Evet iste :) bende onlem olsun diye simdiden söyledim
Soran+1 yıl:)) Allah razı olsn
- +1 yıl
Aminn hepimizden inşallah :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sen şimdilik durumun ölçüsünde kapan, para kazanır alırsın ferace, ya da diktirebilirsin, daha uygun olur. Bu şekilde tesettüre girmek ne kadar güzel, bize de nasip olur inşallah. Allah yardım eder inşallah, sen niyetini ferah tut ve şimdilik bol pantolon üzerine uzun birşeyler giy, sonrasında alırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah razı olsun. Rabbim henuz bana nasip etmedi ama isteyen herkese nasp olur insaallah
+1 yılSenin kapanma konusundaki ısrarını ve görüşünü çok beğendim sen bakma ahlaksızlara senn de dediğin gbi başı kapatp dar pantolonla tesettur olmaz :)
Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek:
‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder”
[ Ebu Davud, Vitr, 29 (No: 1534)]
Duam Sennle inşAllah :)12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun.
- +1 yıl
Cümlemzden :)
Diğer konusunda 454 cevap paylaştı. tesettüre girmek için aşırı para harcamana gerek yok. bazen hayret ediyorum tesettür diye pahalı ve parlak giysiler kıyafetler. kafada gözlük yanaklarda allık, gözde sürme, dudakta öje. kardeşimtesettür dediğinkolların bacakların ve kafan kapalı olacak. vucut hatlarını belli eden kıyafetler giymeyeceksin. vucudunu saran elbiler olmayacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSnn o saydgn boya badana isleri olmicak zaten. uzun genis siyah feraceler giyicrm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yıltakıyolar kafasına basörtsüne altta darack pantolon üzerinde ic camasr ipi dahi belli olan bir uzun kol. sonrada adı kapandı oluyo. aman öyle olmasnda dedğin gimi akıllı başlı kapan Allah yardımcın olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur Allah razı olsun
Cok guzel bir karar insallah bende boyle saglam bir adim atabilirim. Oncelikli tavsiyem bir sal veya basortusu al ve birde farace veya pardesu. Eski kiyafetlerini altina giy nasilsa uzun olduklari icin gzukmeyecekler. Maddi durmun daha iyi oluncada geregi kiyafetler alabilirsinn
10 Yorumla
+1 yılBen kapalıyım ama pardesü giymiyorum. Uzun tunik giyerim hep siyah, lacivert koyu renkler yani. Hep geniş kesim olur Zehra Uçar diye bir butik tarzı işleten yer var onun salaş tunik modelleri iyi. Pantolon da hep bol hiç dar paça giymem. Eğer bunlara dikkat edersen pantolonla da olabilir bence. Ferace de iyi ama yapamam sanırım. Gün içinde fazla hareketliyim pantolon daha rahat.
22 Yorumla- +1 yıl
@portakalçiçeği kusura bakma ama sence değil o Allahın dediği olması lazım :) araştır uygun tavsye et kmsenn gnahına ortak olma ;)
- +1 yıl
Tesettürde esas olan vücut hatlarının belli olmaması, dikkat çekmemek değil midir? Ben mi yanlış biliyorum :) Ayrıca böyle yap demedim ben böyle yapıyorum dedim. @Huzur_İslamda
Kendine güzel sallar esarplar alınca daha çok hevesleneceksin:) hayırlı olsun şimdiden
24 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin şallarını takıyorum namaz kılıcaktm oyle taktım icimde cok ayrı bir mutluluk heves var anlatamam cok guzel bir duygu
Soran+1 yılBende iste oyle kısa tunik filan istemiyorum uzun ferace veya pardesu kapanirsam tam kapanıcam Allah ımm yarn isim olur insaallah
evt kapanacaksan lütfen düzgün kapan ya da hiç kapanma şu sokakta gördüğümüz soytarılar gibi olma..
15 Yorumla
Soran+1 yılOyle olucak uzun genis feraceler pardesulerle insaallah
- +1 yıl
ismailaga.files.wordpress.com/.../...eri-moda1.jpg böyle tesettüre gireceğine hiç girmesin. çünkü kapalılık baş kapamak değil, maksat başı kapatmaksa şapkada kapatır. @cansu2525
+1 yılSen paranın yettıgınce kapan niyetini belli et. en azından günaha Girme daha fazla
12 Yorumla
Soran+1 yılAdamsınn Allah razı olsun
- +1 yıl
cümlemizden
+1 yılAllah yardimcin olsn kardesm. Parani kazandikca yavas yavas alir sonrada kapanirsin simdiden tebrik ederm seni
12 Yorumla
SoranTesekkur ederimmm Allah razı olsun
- +1 yıl
Hepimizden insallah
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah bunu daimi kılsın. unutma bu dünya yalan
Bu eleştiren insanları dinleme dinin sana öyle emretmiş. üstünlük yalnızca Allah katındadır. herkes ölünce ne olduğunu görecek11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun.
+1 yılBacim dualarim seninlebAllah senin gibi bilincli kapananlarin sayisini artirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsum
kapanmak için paran yok ama açık giyinmek için paran var. Bir başörtüsü bir etek alamıyorsan ben alayım sana Allah rızası için
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden anca bos bos konusup gunah alın zaten
Soran+1 yılİste oyle olmuyo kpanmnın mantıgı hatlarn belli olmaması gomlek giyip bir yerlere dikkat cekp kapanmak cok sacma neyse soncta bu benim tercihim kimsenin elestirmeye haklı yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim bende senin gibiydim 1 senedir erteliyodum kapanmayı sürekli kapanıcam diyodum şeytan aklıma giriyordu hayır işleri ertelenmez dedim bayrama kapalı olarak girdim bayram alışverişini ona göre yaptım ve inan bana devamı da geliyo şu an cok mutluyum önümüz bayram sende benim gibi yapabilirsin istiyorsan hem senin için alışma süreci daha iyi olur kışa denk gelir ben yazın ortasında kapandım Allah o sabrı veriyor diyolar tamamen doğru gönülden istediğine emin ol ve yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeytan surekli bnmle ugrasıyo gercekten bir an once bunu fiile dokmem lazım
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi bayram senin için iyi fırsat olabilir
Sen elinden geldigi kadar giyin simdilik gerisi olur gider. Allah biliyor herkesin icindekini
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsn
hadı sen kapancaksan ben sal imalatı yapıyorum. benden hedıye bir şal olsun sana..:))
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))) saol
Testtüre gireceğin için şimdiden seni kutluyorum... Allahın emrini yerine getirmekten ve diğer insanlara örnek oluyorsun aynı zamanda seni yetiştiren aileni de tebrik ediyorum. bu kapanma zamanını iyi değerlendirmelisin. ve acele etmemelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda haklısın seytan surekli aklıı kurcalıyo zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılParam yok geçerli bir sebep değil.. Ufak ufak başla işe...
11 Yorumla
Soran+1 yılbir ferace veya pardesü 200 tl deb baslıyo
Normal giyimine devam et 3 5 şal al üstüne ferace çek bitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFeraceler o kadar da pahalı değil, İstanbul fatihte 100 liraya çok güzel feraceler var. Pardesüyü bilemem hiç bakmadım fiyatlarına ama yaşadığın mekan pahalı ise daha uygun olan yerleri araştırıp alabilirsin. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİst. da diilim. Guzel yorumun icin tesekkur ediyorm. Allah razı olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sene sonra da kapanmıştım ama açılmak istiyorum diye soru açarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılGunahımı al sıkıntı yok benim gunahlar siliniyo
+1 yılBen seni kapatiyim yavrum :) sakka yaptim ama birden aklima geldi erol tas gibide guldugumu dusun ne kadar acimasiz bir yaklasim olurdu dimi oyle bir soru sormusunki soru bile degil dert yanmissin :) neyse insallah isin gucun rast gider !
00 Yorumla:) Çok eski bir sevgilim kapalıydı. Fikirleri diğer bütün kızlardan daha farklı ve çok hoştu benim için.
Ama kader utansın. Mesafeler girdi araya. İnşallah dilediğin olur.00 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. inşallah olur ne diyelim.
21 Yorumla
Soran+1 yılInşallahh
1 yılbaşta fermuarlı tuzun tunik alman yararlıdır
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun. İçinden geliyo madem Allah yardımcın olur için rahat olsun :)
00 Yorumla
+1 yılçok dogru bir karar almışssın hemen uygulamaya geçmelisin
10 Yorumla
+1 yılyani sen patolon pahalı çaşaf ucuz die çarşafamı bürünecen :) Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoogle cati kati ilkay yaz blogunu incele. Ona mail at o ve takipcileri sana yardimci olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya isim olsun utanrm kimsrden yardm isteyemem
Cevap sahibi+1 yılHayir sana tavsiye ederler ucuza tesettur kiyafetleri satan yer gosterirler. Kapananlarin hikayesini yaxiyo okur onlardan guc bulursun.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim bakıcamm :)
yaw açılmak daha pahalı değil mi? kapanmak bir yağlık la olabiliyo :)
19 Yorumla
Soran+1 yılbir pardesu 200 tlden baslıyo :)
Soran+1 yılKardesim snm bahsettigin kısa kısa tunikler alta pantolon filan ben onu istemiyorum iste
Soran+1 yıltovbe est. :) kardes bilmiyosun bari gunahımı alma
- +1 yıl
ya ablacım bak bana diyosun ki param olsun kapanacam. ben de bu yanlış diyorum. tesettür için paraya gerek yok. şıklık için paraya ihtiyaç var. bu arada gel gelelim sizin dediğiniz manada kapanmanın da benim inanışımda zaten yeri yok. Allah ziynet yerlerinizi örtün der. eğer saç erkeğe çekici gelen birşeyse ve o yüzden kapanıyosa kadınlar o zaman erkeklerin de kapanması lazım zira erkeklerin de saçı kadınlar için cekici gelebilir yani. mevzu cooook derin cok..
Soran+1 yılSenin olay belli oldu. Ben simdi kapanmak istesem dapdar pantolonlarmla taytlarmla kapanıcam cok sacma zaten bir fark olmuyo kapanrsam adam gbi kapanrm hadi iyi aksamlar.
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCok ciddiyim izmirdeysen istedigin yerden ben giydireyim seni bir hayira vesilee olmus olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kards saol dusunmen yeter :)
- +1 yıl
Sen bilirsin inanki ben cok ciddiyim yeterki sen teseddure gir icinde bu olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana helal olsun beee
p.gr-assets.com/.../9031777.gif01 YorumlaAzhap suresi 59 ayet onu oku ona gore tesetture girmeni tercih ederim
00 Yorumlaişallah kapanırsın rabbim sana iy bir kul olmayı nasip etsin. allah kabul etsin işallah.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
bende peçelenmek istiyorum
30 Yorumlaİnşallah :)
38 Yorumla
Soran+1 yılEn sevdigim uye :)
Soran+1 yılHayr gizliden gizliye takipcinim :)
Soran+1 yılmesaj atıcam
Soran+1 yılCansın tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Haha benimde en sevdiğim üye :D (çaktırma tek tanıdığım üye )
Hayırlısı olsun hakkında :)
10 Yorumla
+1 yılGeriye mi gitmek istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayr geri dusuncemden kurtulup ileriye yonelip ahiretimi kurtrmak istiyorum
Hayırlısı olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılHenuz diil ama tesekkur ederim :)
evet anladıkk canım ıns olur :)
00 Yorumlahayırlısı kendini nasıl rahat istersen öyle ol
00 YorumlaDua ederizzz
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kanka bosver tesettur sana girsin dkdkfjfjk
00 Yorumlaallah yardımcın olsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkınızda hayırlısı
10 Yorumla Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayırlısı be gülüm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler