Arkadaşlar selamlar,
Adet dönemindeyken Ayetel Kürsi, Felak- Nas, İhlas suresi gibi sure ve ayetlerin dua maksadıyla okunabildiğini biliyorum. Ayetel Kürsi gibi yine Bakara Suresinin ayetlerinden olan Amenerrasulü'yü de adet döneminde dua niyetiyle ezberden okuyabilir miyim?
Adet dönemindeyken Ayetel Kürsi, Felak- Nas, İhlas suresi gibi sure ve ayetlerin dua maksadıyla okunabildiğini biliyorum. Ayetel Kürsi gibi yine Bakara Suresinin ayetlerinden olan Amenerrasulü'yü de adet döneminde dua niyetiyle ezberden okuyabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yanlış biliyorsunuz, sadece Tahiyyat-Rabbena ve tesbihatlar okuyabilirsiniz. Besmele ile başlayan hiçbir sure bu durumlarda okunmuyor.
Camiye girmek
Kur'an'ı Kerim'e dokunmak (bez ile bile dokunmak) yasak.
Tilavet niyetiyle okunmuyor dua niyetiyle sureler okunuyo diye biliyorum
sorularlaislamiyet-com.cdn.ampproject.org/.../kadinlar-regilken-yani-adetliyken-adet-hayiz-doneminde-dua-okuyabilir-mi
Bu tür bilgileri internetten öğrenmek yerine, ilmihal bilgisi olan hocalardan öğrenmeniz daha iyi olur. @muratzzerss
Bir çok hocanın söylemi bu yönde, Kuran'a el sürmeden, dua etmek niyetiyle ezberden okunabildiğini söylüyor bir çoğu
Ayeti bilmiyorum. ama bildiğin süreleri okuyabilirsin ama bilmediğini kitab okumak için eline alamzisn
Hayır dini bir şey yapmak yasak
Kısa ayetler okunabilir diye biliyorum
Teşekkür ederim cevabınız için
zinhar günah
Erkekler Ne Diyor
Dua niyetine evet okuyabilirsin ama açıp Kur'an okuyamazsın
Dediğim gibi dua niyetiyle ezbere içimden okumak istiyorum
Bakarak ta okuyabilirsin diye biliyorum tabi kurandan değil internetten falan açarak dua niyetine evet okuyabilirsin hatta zikir falan da çekiliyor diye biliyorum
Peki çok teşekkür ederim cevabınız için :)
Belki yanlışlarım vardır sen yine de şurdan oku hakkına girmeyeyim
sorularlaislamiyet-com.cdn.ampproject.org/.../kadinlar-regilken-yani-adetliyken-adet-hayiz-doneminde-dua-okuyabilir-mi
Ezberden okuyunca bir sakınca olmadığını duymuştum
Teşekkürler cevabınız için
Eyvallah rica ederim 😇
Bütün ayetler 🙄
Ne istiyorsan oku