Diğer @Muhtarın_Kızı ile sizin hakkınızda bir tahminde bulunalım mi ne derseniz? яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1118 Yapay Zekaya Sor Evet çıkın çıkın gelin @Muhtarın_Kızı ile bana gelin hakkınizda birer tahminde bulunalim 🥳🥳🥳💃💃💃 @Muhtarın_Kızı ile sizin hakkınızda bir tahminde bulunalım mi ne derseniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. İfşalamayın beni valla ben bişey yapmadım o kıza ben küfür etmedim, annemin tabakları ben kırmadım o tokayı ben çalmadım sana aşık olmadım🤒🥺😂😂 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Evet bana aşıksın bal 😂😘 Hissiz72 +1 yıl Heee😍😍
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hadi edin edin ouuww yeeahh shdhdhdhdbxhdg Kuzuş ve muhtarın kızııkee😂🤧 2 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kapatmaya caslitigin herşeye çok değer veriyorsun Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Maalesef 😐 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Insanlar seni yoruyor Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet öyle Yorumla
Selilsmh Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl @ru-amsi @ru-amsi Evine mi çağırıyor sun anlamadim nereye gelelim 1 7 Yorumla яüүαмsı +1 yıl He evime çağırıyorum. Algida problemler yaşıyosun Yorumla Selilsmh +1 yıl Eee o zaman bulunun bakalim tahminde ben kimim Yorumla Selilsmh +1 yıl Nasil biriyim Yorumla яüүαмsı +1 yıl Boş yapmayi seven birisin Yorumla Selilsmh +1 yıl @kılıçarslan08 Yorumla Selilsmh +1 yıl @kılıçarslan08. Y Yorumla Selilsmh +1 yıl @KılıçArslan08 oihhhjk Yorumla
Zetralit Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sen bırak tahmin yürütmeyi de söyle o muhtarın kızına ödesin artık borcunu 0 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ne borcu ağabey Yorumla Zetralit +1 yıl Vefa borcu 😁 Yorumla
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Haydi bakalım birde benim hakkimda neler diyeceksin 😂😂 0 4 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Koç burcusun Yorumla Eskişehir_Beyefedisi +1 yıl Kopyacı seni bildin daha başka peki 😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl KS kacis yerin bsjj Yorumla Eskişehir_Beyefedisi +1 yıl Evet bunda haklısın çok güzel Kafa dağıtıyorum Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Hadi bir tahminde bulunun bakalım. Merak ettim ne çıkacak diye. 0 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Hayat seni yormamis Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Yordu ama yıkmadı diyelim Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Gerçeklerden kaçmak yerine yüzleşmeyi seviyorsun Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl @Muhtarın_Kızı bu doğru.İkinize de teşekkür ederim. 😊 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Bulunun bakalım tutturabilecek misiniz? 🤣 3 22 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Umitcan uygun soruda spam yakala jsjs Yorumla Hissiz72 +1 yıl Ben yakaladım 👿😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Affetmezuk 😀 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sert kabuğunun içinde merhametli ve iyimser biri var Yorumla яüүαмsı +1 yıl Aslında sen aşıksin Yorumla Pulsarr +1 yıl @Muhtarın_Kızı Merhametliyim doğru ama bir o kadar da acımasız yanım var @яüүαмsı tövbe de aşık falan değilim. Geçeceksin o işleri :D Yorumla Hissiz72 +1 yıl Aman yeee rebbiii😱😱kardeşim niye geldin bu soruya bunlar bizi yer çiğ çiğ😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl He aşıksın sen aşıksın arkadaasss Yorumla Pulsarr +1 yıl @Hissiz72 Sen benim safımda yer al harcarız biz :D Yorumla Pulsarr +1 yıl @яüүαмsı bıraktım ben o işleri ama tabi yine de nasip kısmet :D Yorumla яüүαмsı +1 yıl Yaf sus var var ben biliyorum sjjs Yorumla Hissiz72 +1 yıl Evet hadi yeaahhh pat küt bom bom 👊🤜🤛😌Kaç kaç dayak yicez he 😁😂😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl @Hissiz72 önümüze gelene yüz tekme :D @яüүαмsı bana da söyle bana da söyle :D Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ahhaa sana da söylerim sanada banada mi tekma 😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Sana galp sana çiçek Yorumla Hissiz72 +1 yıl Pulsar yakma bizi napıyon ya😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ayhhh işte benb Yorumla Pulsarr +1 yıl @Hissiz72 Ne yaptım ya :D :D Yorumla Hissiz72 +1 yıl Hiiiiç ben kahve yaptım içek mi abi😂😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl @Hissiz72 içek içek sade olsun :D Yorumla Hissiz72 +1 yıl Sade tabikisi de okkalı şöyle😁😂😌 Yorumla яüүαмsı +1 yıl @Hissiz72 bende isterem😂 Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ben o boku bi defa yasadim daha da fal illetine bulasmam tavsiye de etmem 0 0 Yorumla
Lacetti_delasport Takip Et Bilge Yaş: 77 , eic 100% +1 yıl Benim hakkımda tahminde bulunabilirsiniz ancak lütfen gerçekçi bir tahmin olsun 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Ben bulunayım muhtarın kızının babası muhtar değil... 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl İşiniz zor.. Sizi tanıyorum fakat siz beni tanımıyorsunuz. Buyrun 0 0 Yorumla
KintoUn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Birden fazla tahminde de bulunabilirsiniz 😂 ne tahmininiz varsa bulunun 😂 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. olur bebeklerrr 1 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Gulen neşeli yüzünün ardında hüzünlü bir hikaye var Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Elbette lütfen zlo siizi dinliyor. 1 7 Yorumla Zlatan_red +1 yıl @muhtarin_kizi ve @яüүαмsı =) ağaç oldum he Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl aşık olmak istiyorsunnn deli gibi Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂😂geç geldiniz ama Ohom neyse çin fikirli biri değilsin ince düşünceli naif bir yapın var Yorumla Zlatan_red +1 yıl Çok teşekkür ederim :) düşünceleriniz için. :) Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Dogru mu degilmi onu da deseydin bari dkdk Yorumla Zlatan_red +1 yıl @Muhtarın_Kızı =) aşka kapılar kapalı :) Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Tutmadi ama olsundu Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Merhamet duydun çok fazla Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hadi beni şaşırtin sjkf 1 8 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Offff sen varya yarin s sin Yorumla kanya_ +1 yıl Sen diyorsan gelir 😃 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Azimli birisin Yorumla kanya_ +1 yıl Ya ama şaşırtin didim :d Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kanya aslında görüldüğünden çok farklı bir tarafın var senin Yorumla kanya_ +1 yıl Nasıl farkli 🙄😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kismenin pek bildiği karanlık bir yönün var sjjs bunu saklamayı çok iyi basariyosun Yorumla kanya_ +1 yıl Saklamıyorum damarıma basıldığı zaman ortaya çıkıyor o 😄 Yorumla
ÖyLeLi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bana bilmediğim bir şey söyleyinn😍😍😂💃 1 5 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Aslidna sen sen değilsin 😂 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Yakında feno olacaksin hissediyorum 🤪🤪 Yorumla ÖyLeLi +1 yıl @Muhtarın_Kızı aaaa yaaa kdkdkd@KürkMantoluHayri bebemmm bunlar nediyorr😍😍🥰😂 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl doğru gibi sanki :D Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl @KürkMantoluHayri yalniz rehberim vaktini göremedim siz biseyler deseniz 😂🤔 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evet sizleri sahneye alalım 1 16 Yorumla Hissiz72 +1 yıl Bu feno bana yürüyor şikayetçiyim ben 🥺 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @Hissiz72 hıh https://i.hizliresim.com/nlnfa59.jpeg Yorumla Hissiz72 +1 yıl Ayyy çokseeeelll😍😍 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Sen çok capkinsin😂 Yorumla Hissiz72 +1 yıl Evet bu demi puuu buna edepli ol biraz fenomen bey😒😒 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Çapkın görünsende çok seçicisin Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @Muhtarın_Kızı en son kime yürüdün sen 😂 Yorumla Hissiz72 +1 yıl @Muhtarın_Kızı yav buna yazılır mı bişey 😂😂🤦♀️ Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @Hissiz72 yazdı geldi bana seni istiyorum dedi😂 Yorumla Hissiz72 +1 yıl Sataşma kızlara döverim seni 😒😒yurtdısından gelen amcaya şikayet edicem swni 😌😂😂😂 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Ben kimseye yürümedim yürüttürdüler 😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂😂vay anasını avradinida dedi demi Yorumla Hissiz72 +1 yıl Yav hahahaha 🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Hahahahahhaah Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @Muhtarın_Kızı evet seçiyorum siparişleri hissiz alıyor rüya paketleme yapıyor 😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Her türlü paket yapılır 😂 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Buyurun kahin hanim😅😅 0 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Sen çok güçlü bir kadınsin inanılmaz bir pozitif enerji aldım senden Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
MichealCorleone5467 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kürenin içinde kedinin ne işi var? 0 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kedi gördüm çünkü seninde kedilerin var Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Evet büyür bekliyorum 😎 0 1 Yorumla Lacidert +1 yıl Buyur 😁 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. O halde ben de gelmiş bulundum 🙃 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulunur musunuz? Çok merak ettim 🌸🌿 0 0 Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu kadar yorumda görürseniz neden olmasın. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geç kalmadıysam buyur :D 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi bulunun bakalımm :)) 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Bulun ikinizde muhtarsınız sjssj 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok mu geç kaldım 6 saat geçmiş 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. bilemezseniz künefe isterim 0 0 Yorumla
umutsuzbirgörl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hadi zor bi şeyler tahmin edin🙃🙃 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ooo olur @muhtarin_kizi merakla bekliyorum djdj 0 1 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Derin bir insansın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O tuhaf şey canlı mıymış 1 15 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Insanlara ön yargılı davranıyorsun bu senin için bi kayıp Yorumla яüүαмsı +1 yıl O tuhaf şey dediğin şey nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Muhtarın_Kızı dengesiz hallerini tuhaf kelimesi ile ifade etmiş olmama teşekkür etmelisin bence...Ağır ve kırıcı bir kelime de seçebilirdim... Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Tuhaf canli benmisim Rüya 😂😂🤔 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Tahminde bulanayim başak burcu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutmadı Yorumla яüүαмsı +1 yıl Bence tuttu tam 12 den sjja Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Insanlara ön yargılı yaklaşıyorsun diyim bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tutmadı neden yalan söyleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Muhtarın_Kızı insan tanımadığına onyargili olur. Ben ise tanıyorum senj Yorumla яüүαмsı +1 yıl Deşifre olmadı diye hah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geriye 11 burç var kalan başak olsam mi tanıyacaksin Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Tahminim bu yönde benden bağımsız. Yorumla яüүαмsı +1 yıl Evet yaş ele veriyor birde eleştiri tarzın farklı yazaraj dikkat çekmeye çalışman 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @soran neymiş ele veren Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Olur 🥳 2 7 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Gizemli olmayı seviyosun Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Yakında büyük bir haber alacaksın Yorumla s Kimikio +1 yıl Galiba buna katılıyorum 😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl @Muhtarın_Kızı Neyle ilgili acaba? Fincanın dibinde görünüyor mu 😄 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Yok küre o kadarını çekmiyor dkdkdk Yorumla s Kimikio +1 yıl @Muhtarın_Kızı Sana küre alacam hem de böyle ışıklısından 🤣 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Çok beklediğin bir haber var onu ama olumsuz jsjs Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet 2 3 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sitedeki bu 3. Hesabın skdk Yorumla яüүαмsı +1 yıl İlgilerin sende olması hoşuna gidiyor Yorumla NudeRuj_ +1 yıl İkinizde tutturamadınuz😀 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur bakalım 2 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl İçine kapanık bir yapın var Yorumla Mario45 +1 yıl Bazı zamanlarda evet Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Çok secicisin Yorumla Mario45 +1 yıl @Muhtarın_Kızı Bu da doğru teşekkürler :) Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. En sevdiğim post kolay gelsin 😂 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 907 cevap paylaştı. Nasıl tahmin ediyorsun ki😂 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok merak ediyorum 1 2 Yorumla EmirAdakul +1 yıl hep yalandan yere tahmin edelim mi diyorlar her seferinde hiç icraat yok :D Yorumla яüүαмsı +1 yıl @EmirAdakul akşam ettik savah yorumlqr artmış biz ne yapalım 😂 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edin bakalım 1 25 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sempatik birisin ama tersin terstir Yorumla яüүαмsı +1 yıl Mikserlikte üstüne yok Yorumla Catutigernos +1 yıl bunlar tahmin değil herkesin bildiği şeyler :P Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sakladığın ve kimseye göstermek istemediğin kötü yanların var 🤪🤪 Yorumla Catutigernos +1 yıl @Muhtarın_Kızı herkesin vardır :D Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Hahahaha vallahi bilmiş. Tam bir mikser yaaa 😅😅😅 Yorumla Catutigernos +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn ne mikserligimi gördün 😱 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Hayir canim sana demedim ben😧Başkasına demistim ortak 🤫 Yorumla Catutigernos +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn diğer ikisinden birine diyorsan bir şey diyemem 🤣 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl İkisi derken.. hangisi 🤔🤔🤔🤔 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn yine mikserlik yaparak hedef şaşırtıyor bu mikser 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl @Muhtarın_Kızı demek ki bu arkadaşmış :D Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl @Catutigernos hebele hübele 😏🤪🤪 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Mikseri ben dediğime Gore ben değilim 😂😂🥳 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hiç ona güvenme hangisi dedi sen de olabilirsin 🤣 ama @muhtarin_kizi ağzında geveledigine göre o olma olasılığı yüksek 🤪 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl @Muhtarın_Kızı sever mikserlik yapmayı baksana. Bir oraya bir buraya laf söylüyor ortak 😅😅😅 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Yok ortak sen varken şimdi baskasi neden olsun. Bak kızlar çözmüş seni 😂😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn hani bana dememiştin şimdi mikser diyorsun sanki ortalığı karıştıran sen gibisin ortak 🤔 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Simdi vazgeçtim. Sana demek istedim ortak olamaz mi🤔 Yorumla Catutigernos +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn olamaz 😏 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Geç kaldin😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn kim demiş 😱 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Ben tabi ki 😅😅 Yorumla Catutigernos +1 yıl @yasminnnnnnnnnnn sen çok biliyorsun ortak 😱 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl 😁😁 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yes sör 1 3 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sahiplenmeyi seviyorsun Yorumla яüүαмsı +1 yıl Sevgiye acsin Yorumla bucali-caglar +1 yıl Sahiplenmeye sevmiyorum acta değilim sevgiye Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Bulun 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Senin adın ile karakterin çok zit Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Kalbin kırık senin Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bana da bulunun 1 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Yarın bir teklif alacaksın Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Hadi hayırlısı tatil seyahat fenomenliği geliyor 😄 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Çizgileri olan birisin Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @Muhtarın_Kızı öyleyim evet 😌 Yorumla
Tatii_Hanim_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulunun bakalim 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Yengeç burcusun Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Aşktan yana şansın yok Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 561 cevap paylaştı. olur 1 5 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Çok sıkıntı bir dönemden geçmişin Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sempatik birisin Yorumla thecutewitch +1 yıl valla ikinizind tahmini doğru Yorumla thecutewitch +1 yıl helal size ne iyim bacılar :) Yorumla thecutewitch +1 yıl *diyim Yorumla
Admer Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım neymiş. 1 7 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Sevdiğin birinden bir haber alacaksin Yorumla Admer +1 yıl İnşallah. 😄 Yorumla Admer +1 yıl Bence seninde biri halen aklını meşgul ediyor sanki. Yorumla яüүαмsı +1 yıl Benim mi yok ya benim aklım hep meşgul ama biriyle değil Yorumla Admer +1 yıl Hımmm bana öyle gelmiş demek ki. Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Güzel kokulara zaafın var Yorumla Admer +1 yıl @Muhtarın_Kızı İlginç bir yorum. Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ahaaa merak ettim 1 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Çok masumu oyunyon Yorumla Mustres +1 yıl Keşke şeytan olsam 😂 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Kendine olan inancıni yeniden kazanmaya ihtiyacın var Yorumla Mustres +1 yıl @Muhtarın_Kızı umarım birgün Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl haydii 1 6 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Aslında hiç meraklı biri değilsin olaylar kendiliğinden sana geliyor dkdk Yorumla merakettimmişte +1 yıl @Muhtarın_Kızı 😂😂😂😂 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Doğru mu 😂😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @Muhtarın_Kızı yani herkes kadar meraklıyım 😀 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Uçuk kaçık delidolu birisin Yorumla merakettimmişte +1 yıl hmm Yorumla
LaErdi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Merak ettim şimdi 1 2 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Insanlara kolay kolay güvenmiyorsun Yorumla яüүαмsı +1 yıl Özür dilemeye çekinen birisin Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bulunun bakalım 1 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Agresif birisin hsh Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Hahaha 🤭 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Naif birisin Yorumla AgresifKızıl +1 yıl @Muhtarın_Kızı sizdende 'kızıl birisin ' demenizi beklemiştim :D Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hadi bakalım 😊 1 4 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Çok tanıdıksin bence Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Nasıl tanıdık yani Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Samimiyetsiz insanlardan hoslanmazsin Yorumla SaklıTutkular +1 yıl @Muhtarın_Kızı evet hoşlanmam ama bu çok genel oldu. Kimse hoşlanmaz zaten samimiyetsiz insanlardan 😊 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İnşallah tutar 1 7 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Güvensiz ve karamsarsin Yorumla Demir666 +1 yıl Tutmadi Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Sevdiğin kiz sana abiğğ dedi dkdkr Yorumla Demir666 +1 yıl Yok demedi Yorumla Demir666 +1 yıl Çünkü yok 😂 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Püü der ilerde belki dkdk Yorumla Demir666 +1 yıl Çok düşünüyorsan el atı ver bu işe Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilir. 1 5 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Soğuk görüntünün altında çok sevecen biri var bence Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Yardımseversin Yorumla XG10AV +1 yıl Evet hanımlar bildiniz. Bu da benden size hediye o zaman ; Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Mersii Yorumla яüүαмsı +1 yıl Tenks Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. Alayım tahminleri 1 4 Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Çok duygusal kedi biri gibi görünsende içinde bir aslan var 😂 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Perdelerimi kaldırınca o Aslan çıkıyor ortaya 😅 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kendini farklı göstermek insanları ölçmek istemenden geliyor Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bugüne kadar farklı olma çabası içine girmedim olduğum gibiyimİnsanları ölçmekte haddim değil, zamanla tavırlar, konuşmalar zaten kişiyi bir şekilde belli ediyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
İfşalamayın beni valla ben bişey yapmadım o kıza ben küfür etmedim, annemin tabakları ben kırmadım o tokayı ben çalmadım sana aşık olmadım🤒🥺😂😂
Evet bana aşıksın bal 😂😘
Heee😍😍
Hadi edin edin ouuww yeeahh shdhdhdhdbxhdg
Kuzuş ve muhtarın kızııkee😂🤧
Kapatmaya caslitigin herşeye çok değer veriyorsun
Maalesef 😐
Insanlar seni yoruyor
Evet öyle
@ru-amsi @ru-amsi Evine mi çağırıyor sun anlamadim nereye gelelim
He evime çağırıyorum. Algida problemler yaşıyosun
Eee o zaman bulunun bakalim tahminde ben kimim
Nasil biriyim
Boş yapmayi seven birisin
@kılıçarslan08
@kılıçarslan08. Y
@KılıçArslan08 oihhhjk
Sen bırak tahmin yürütmeyi de söyle o muhtarın kızına ödesin artık borcunu
Ne borcu ağabey
Vefa borcu 😁
Haydi bakalım birde benim hakkimda neler diyeceksin 😂😂
Koç burcusun
Kopyacı seni bildin daha başka peki 😂😂😂
KS kacis yerin bsjj
Evet bunda haklısın çok güzel Kafa dağıtıyorum
Hadi bir tahminde bulunun bakalım. Merak ettim ne çıkacak diye.
Hayat seni yormamis
Yordu ama yıkmadı diyelim
Gerçeklerden kaçmak yerine yüzleşmeyi seviyorsun
@Muhtarın_Kızı bu doğru.
İkinize de teşekkür ederim. 😊
Bulunun bakalım tutturabilecek misiniz? 🤣
Umitcan uygun soruda spam yakala jsjs
Ben yakaladım 👿😂
Affetmezuk 😀
Sert kabuğunun içinde merhametli ve iyimser biri var
Aslında sen aşıksin
@Muhtarın_Kızı Merhametliyim doğru ama bir o kadar da acımasız yanım var @яüүαмsı tövbe de aşık falan değilim. Geçeceksin o işleri :D
Aman yeee rebbiii😱😱kardeşim niye geldin bu soruya bunlar bizi yer çiğ çiğ😂😂😂
He aşıksın sen aşıksın arkadaasss
@Hissiz72 Sen benim safımda yer al harcarız biz :D
@яüүαмsı bıraktım ben o işleri ama tabi yine de nasip kısmet :D
Yaf sus var var ben biliyorum sjjs
Evet hadi yeaahhh pat küt bom bom 👊🤜🤛😌
Kaç kaç dayak yicez he 😁😂😂
@Hissiz72 önümüze gelene yüz tekme :D @яüүαмsı bana da söyle bana da söyle :D
Ahhaa sana da söylerim sanada banada mi tekma 😂
Sana galp sana çiçek
Pulsar yakma bizi napıyon ya😂😂😂
Ayhhh işte benb
@Hissiz72 Ne yaptım ya :D :D
Hiiiiç ben kahve yaptım içek mi abi😂😂
@Hissiz72 içek içek sade olsun :D
Sade tabikisi de okkalı şöyle😁😂😌
@Hissiz72 bende isterem😂
Ben o boku bi defa yasadim daha da fal illetine bulasmam tavsiye de etmem
Benim hakkımda tahminde bulunabilirsiniz ancak lütfen gerçekçi bir tahmin olsun
Ben bulunayım muhtarın kızının babası muhtar değil...
İşiniz zor.. Sizi tanıyorum fakat siz beni tanımıyorsunuz. Buyrun
Birden fazla tahminde de bulunabilirsiniz 😂 ne tahmininiz varsa bulunun 😂
olur bebeklerrr
Gulen neşeli yüzünün ardında hüzünlü bir hikaye var
Elbette lütfen zlo siizi dinliyor.
@muhtarin_kizi ve @яüүαмsı =) ağaç oldum he
aşık olmak istiyorsunnn deli gibi
😂😂😂geç geldiniz ama
Ohom neyse çin fikirli biri değilsin ince düşünceli naif bir yapın var
Çok teşekkür ederim :) düşünceleriniz için. :)
Dogru mu degilmi onu da deseydin bari dkdk
@Muhtarın_Kızı =) aşka kapılar kapalı :)
Tutmadi ama olsundu
Olur
Merhamet duydun çok fazla
Hadi beni şaşırtin sjkf
Offff sen varya yarin s sin
Sen diyorsan gelir 😃
Azimli birisin
Ya ama şaşırtin didim :d
Kanya aslında görüldüğünden çok farklı bir tarafın var senin
Nasıl farkli 🙄😂
Kismenin pek bildiği karanlık bir yönün var sjjs bunu saklamayı çok iyi basariyosun
Saklamıyorum damarıma basıldığı zaman ortaya çıkıyor o 😄
Bana bilmediğim bir şey söyleyinn😍😍😂💃
Aslidna sen sen değilsin 😂
Yakında feno olacaksin hissediyorum 🤪🤪
@Muhtarın_Kızı aaaa yaaa kdkdkd
@KürkMantoluHayri bebemmm bunlar nediyorr😍😍🥰😂
doğru gibi sanki :D
@KürkMantoluHayri yalniz rehberim vaktini göremedim siz biseyler deseniz 😂🤔
Evet sizleri sahneye alalım
Bu feno bana yürüyor şikayetçiyim ben 🥺
@Hissiz72 hıh
https://i.hizliresim.com/nlnfa59.jpeg
Ayyy çokseeeelll😍😍
Sen çok capkinsin😂
Evet bu demi puuu buna edepli ol biraz fenomen bey😒😒
Çapkın görünsende çok seçicisin
@Muhtarın_Kızı en son kime yürüdün sen 😂
@Muhtarın_Kızı yav buna yazılır mı bişey 😂😂🤦♀️
@Hissiz72 yazdı geldi bana seni istiyorum dedi😂
Sataşma kızlara döverim seni 😒😒yurtdısından gelen amcaya şikayet edicem swni 😌😂😂😂
Ben kimseye yürümedim yürüttürdüler 😂
😂😂😂vay anasını avradinida dedi demi
Yav hahahaha 🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂
Hahahahahhaah
@Muhtarın_Kızı evet seçiyorum siparişleri hissiz alıyor rüya paketleme yapıyor 😂
Her türlü paket yapılır 😂
Buyurun kahin hanim😅😅
Sen çok güçlü bir kadınsin inanılmaz bir pozitif enerji aldım senden
Teşekkür ederim 🥰
Kürenin içinde kedinin ne işi var?
Kedi gördüm çünkü seninde kedilerin var
Merak ettim bulun bakalım :)
Bulun bakalım. Müneccime hanım
Evet büyür bekliyorum 😎
Buyur 😁
buguruuunn hanım efendiler 😅
O halde ben de gelmiş bulundum 🙃
Bulunur musunuz? Çok merak ettim 🌸🌿
Bu kadar yorumda görürseniz neden olmasın.
Geç kalmadıysam buyur :D
Hadi bulunun bakalımm :))
Ben de alabilir miyim :)
Nelee yazacaksın acaba hakkımda?
Bulun ikinizde muhtarsınız sjssj
Çok mu geç kaldım 6 saat geçmiş
bilemezseniz künefe isterim
Hadi bakalım bulun...
Hadi zor bi şeyler tahmin edin🙃🙃
Ooo olur @muhtarin_kizi merakla bekliyorum djdj
Derin bir insansın
Evde oturmus camdan yagan kar i izliyor
O tuhaf şey canlı mıymış
Insanlara ön yargılı davranıyorsun bu senin için bi kayıp
O tuhaf şey dediğin şey nedir
@Muhtarın_Kızı dengesiz hallerini tuhaf kelimesi ile ifade etmiş olmama teşekkür etmelisin bence...
Ağır ve kırıcı bir kelime de seçebilirdim...
Tuhaf canli benmisim Rüya 😂😂🤔
Tahminde bulanayim başak burcu
Tutmadı
Bence tuttu tam 12 den sjja
Insanlara ön yargılı yaklaşıyorsun diyim bende
Hayır tutmadı neden yalan söyleyeyim
@Muhtarın_Kızı insan tanımadığına onyargili olur. Ben ise tanıyorum senj
Deşifre olmadı diye hah
Geriye 11 burç var kalan başak olsam mi tanıyacaksin
Tahminim bu yönde benden bağımsız.
Evet yaş ele veriyor birde eleştiri tarzın farklı yazaraj dikkat çekmeye çalışman 😂
@soran neymiş ele veren
Olur 🥳
Gizemli olmayı seviyosun
Yakında büyük bir haber alacaksın
Galiba buna katılıyorum 😄
@Muhtarın_Kızı Neyle ilgili acaba? Fincanın dibinde görünüyor mu 😄
Yok küre o kadarını çekmiyor dkdkdk
@Muhtarın_Kızı Sana küre alacam hem de böyle ışıklısından 🤣
Çok beklediğin bir haber var onu ama olumsuz jsjs
Evet
Sitedeki bu 3. Hesabın skdk
İlgilerin sende olması hoşuna gidiyor
İkinizde tutturamadınuz😀
Olur bakalım
İçine kapanık bir yapın var
Bazı zamanlarda evet
Çok secicisin
@Muhtarın_Kızı Bu da doğru teşekkürler :)
En sevdiğim post kolay gelsin 😂
Nasıl tahmin ediyorsun ki😂
Çok merak ediyorum
hep yalandan yere tahmin edelim mi diyorlar her seferinde hiç icraat yok :D
@EmirAdakul akşam ettik savah yorumlqr artmış biz ne yapalım 😂
Edin bakalım
Sempatik birisin ama tersin terstir
Mikserlikte üstüne yok
bunlar tahmin değil herkesin bildiği şeyler :P
Sakladığın ve kimseye göstermek istemediğin kötü yanların var 🤪🤪
@Muhtarın_Kızı herkesin vardır :D
Hahahaha vallahi bilmiş. Tam bir mikser yaaa 😅😅😅
@yasminnnnnnnnnnn ne mikserligimi gördün 😱
Hayir canim sana demedim ben😧
Başkasına demistim ortak 🤫
@yasminnnnnnnnnnn diğer ikisinden birine diyorsan bir şey diyemem 🤣
İkisi derken.. hangisi 🤔🤔🤔🤔
@yasminnnnnnnnnnn yine mikserlik yaparak hedef şaşırtıyor bu mikser 😂
@Muhtarın_Kızı demek ki bu arkadaşmış :D
@Catutigernos hebele hübele 😏🤪🤪
Mikseri ben dediğime Gore ben değilim 😂😂🥳
Hiç ona güvenme hangisi dedi sen de olabilirsin 🤣 ama @muhtarin_kizi ağzında geveledigine göre o olma olasılığı yüksek 🤪
@Muhtarın_Kızı sever mikserlik yapmayı baksana. Bir oraya bir buraya laf söylüyor ortak 😅😅😅
Yok ortak sen varken şimdi baskasi neden olsun. Bak kızlar çözmüş seni 😂😂
@yasminnnnnnnnnnn hani bana dememiştin şimdi mikser diyorsun sanki ortalığı karıştıran sen gibisin ortak 🤔
Simdi vazgeçtim. Sana demek istedim ortak olamaz mi🤔
@yasminnnnnnnnnnn olamaz 😏
Geç kaldin😏
@yasminnnnnnnnnnn kim demiş 😱
Ben tabi ki 😅😅
@yasminnnnnnnnnnn sen çok biliyorsun ortak 😱
😁😁
Yes sör
Sahiplenmeyi seviyorsun
Sevgiye acsin
Sahiplenmeye sevmiyorum acta değilim sevgiye
Bulun
Senin adın ile karakterin çok zit
Kalbin kırık senin
Bana da bulunun
Yarın bir teklif alacaksın
Hadi hayırlısı tatil seyahat fenomenliği geliyor 😄
Çizgileri olan birisin
@Muhtarın_Kızı öyleyim evet 😌
Bulunun bakalim
Yengeç burcusun
Aşktan yana şansın yok
olur
Çok sıkıntı bir dönemden geçmişin
Sempatik birisin
valla ikinizind tahmini doğru
helal size ne iyim bacılar :)
*diyim
Hadi bakalım neymiş.
Sevdiğin birinden bir haber alacaksin
İnşallah. 😄
Bence seninde biri halen aklını meşgul ediyor sanki.
Benim mi yok ya benim aklım hep meşgul ama biriyle değil
Hımmm bana öyle gelmiş demek ki.
Güzel kokulara zaafın var
@Muhtarın_Kızı İlginç bir yorum.
Ahaaa merak ettim
Çok masumu oyunyon
Keşke şeytan olsam 😂
Kendine olan inancıni yeniden kazanmaya ihtiyacın var
@Muhtarın_Kızı umarım birgün
haydii
Aslında hiç meraklı biri değilsin olaylar kendiliğinden sana geliyor dkdk
@Muhtarın_Kızı 😂😂😂😂
Doğru mu 😂😂
@Muhtarın_Kızı yani herkes kadar meraklıyım 😀
Uçuk kaçık delidolu birisin
hmm
Merak ettim şimdi
Insanlara kolay kolay güvenmiyorsun
Özür dilemeye çekinen birisin
Bulunun bakalım
Agresif birisin hsh
Hahaha 🤭
Naif birisin
@Muhtarın_Kızı sizdende 'kızıl birisin ' demenizi beklemiştim :D
Hadi bakalım 😊
Çok tanıdıksin bence
Nasıl tanıdık yani
Samimiyetsiz insanlardan hoslanmazsin
@Muhtarın_Kızı evet hoşlanmam ama bu çok genel oldu. Kimse hoşlanmaz zaten samimiyetsiz insanlardan 😊
İnşallah tutar
Güvensiz ve karamsarsin
Tutmadi
Sevdiğin kiz sana abiğğ dedi dkdkr
Yok demedi
Çünkü yok 😂
Püü der ilerde belki dkdk
Çok düşünüyorsan el atı ver bu işe
Olabilir.
Soğuk görüntünün altında çok sevecen biri var bence
Yardımseversin
Evet hanımlar bildiniz. Bu da benden size hediye o zaman ;
Mersii
Tenks
Alayım tahminleri
Çok duygusal kedi biri gibi görünsende içinde bir aslan var 😂
Perdelerimi kaldırınca o Aslan çıkıyor ortaya 😅
Kendini farklı göstermek insanları ölçmek istemenden geliyor
Bugüne kadar farklı olma çabası içine girmedim olduğum gibiyim
İnsanları ölçmekte haddim değil, zamanla tavırlar, konuşmalar zaten kişiyi bir şekilde belli ediyor