Sabah psikiyatriye gittim. Aşırı takıntı, ağlama krizleri , kaygı tarzında sebeplerden kaynaklı. Doktor iki tane ilaç yazdı. Başlasam mı başlamasam mı karar veremedim bir türlü
Kullanan var mı hiç?
Kullanan var mı hiç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ağlama krizleri benim kuzen de var doktornbunun sebebinolarak ne söyledi.
Kaç yaşında kuzenin
25 e giriyor
bu tekrarlanan duygular , takıntı , kaygı tarzı hislerime karsilik iki ilaç verdi. Zedprex ve stilizan isimleri. 4 hafta sonra tekrar gel dedi. Çocukluğumla ilgili sorular sordu. Biraz eksik anlattım belki daha farklı şeyler söyleyebilirdi. Birdahaki gidişimde ilaçları duruma göre değiştireceğini söyledi
Teşekkür ederim. Kuzenimde var en az ayda 1 kere arayıp abi ben kötüyüm diyor ağlıyor. Hiç bir sebep yokken durup dururken oluyor. Doktora da gitmiyor. Gece telefon çalınca korkuyorum birsey oldu diye
Hiç konuşmadı direkt ilaç tedavisi ustune sorular sordu psikiyatriye gittim çünkü ben. Bir de test verdi önüme bu dikkat daginikligiyla ilgili. Onun da bulunduğunu söyledi beyin disfonksiyonundan bahsetti. Ama aşırı takıntım bu ruh halim üstüne ilaç verdi birdahakine farklı probleme yoğunlaşacak galiba
Rica ederim. Bu takıntı aniden değişen ruh hali ile baş etmek gerçekten zor ☺ şu an bile ağlayasın var yazarken kendimi tutuyorum
Bu arada beyin disfonksiyonu dikkat eksikliği hiperaktivite ile ilgili bilmiyorsundur belki
Senin için zor çevren için ayrı bi zor. O üzülüyor ben ayrı üzülüyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum ortada birsey yok. Öyle kaliyorum
Evet ben de biraz elimde olmadan çevremdekilere zarar veriyorum. ailemi de çok zorluyorum. Bu duruma ayrı üzülüyorum iyice çöküyorum öyle olunca. En son bu yüzden gitme kararı aldım. Aslında bayadır vardı. Hayatımı eğitimimi etkiledi bu durum üniversiteye gidiyordum bıraktım devam etmiyorum şu an nolucak bilmiyorum her şey birbirine girdi çöktüm psikolojikmen iyice umarım iyi gelir
İnşallah düzelirsin senin ki daha fenaymış kuzenim arada bir işten cikicam diyor o kadar 3 gun sonra devam
Benzermiş aslında☺
Atlatır umarım
Ablamla beklicez artık düzelmesini
Dayıcım değer mi
Kontrol dışı böyle hissediyorum. Şu an bile bir ağlayasın var tutuyorum kendimi
Ağlayasım*
Ağla bana sarıl ağla
Saçma sapan görüş yazacaksan niye yazıyorsun gereksiz ya