Diğer Bi erkek sesi duyalım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Hadi bi ses atın da erkek sesi duyalım gece gece Güncellemeler+1 yıl Olgun erkek sesi... Güncellemeler+1 yıl +30 SESİ ARANIYOR Bi erkek sesi duyalım mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bedavaya asla sesimi atmam o kadar diksiyon ve artikülasyon çalıştım. 3 bine ses atarım 5 bine şiirlerimden okurum asdasdasd 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Hahahahaahha sazan avı. Hadi bakalım gece gece neler dökülecek acaba. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse atmamis ya cok uzuldum:(Baska bi sey istese atardiniz. 0 9 Yorumla Xman2172 +1 yıl Yalan atma kimse ses atmaz bu soruyu soran da ekmek yok kimse uğraşmaz Yorumla Soran +1 yıl @Xman2172 aaaa fesat Yorumla Xman2172 +1 yıl Aaa abaza konuştu Yorumla Soran +1 yıl @Xman2172 hadi 35'lik sesi duyalım bi Yorumla Xman2172 +1 yıl Zor duyarsın sen abaza Yorumla Soran +1 yıl @Xman2172 niye Yorumla Xman2172 +1 yıl Çok mu duymak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl @Xman2172 evet Yorumla Xman2172 +1 yıl Gelirsin duyarsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok mu ihtiyacın var gel 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin olmaz ki Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Ses deneme 0 9 Yorumla Bladeruner +1 yıl Buraya atamam Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Bladeruner +1 yıl Herkesin duymasına ne gerek var? Yorumla Soran +1 yıl Ben de herkesim Yorumla Bladeruner +1 yıl Herkesin içinden isteyen duysun sadece, istemeyene mama yok Yorumla Soran +1 yıl Geliyim o zaman Yorumla Bladeruner +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyim mi yani Yorumla Bladeruner +1 yıl Sen bilirsinin anlamını biliyorsun , anlatmama gerek yok istiyorsan gel demek işte 😄 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. buraya atmasını bılmıyorum uzgunum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duyun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel atayim 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 29 olmazmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaybedersin by Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bedavaya asla sesimi atmam o kadar diksiyon ve artikülasyon çalıştım. 3 bine ses atarım 5 bine şiirlerimden okurum asdasdasd
Hahahahaahha sazan avı. Hadi bakalım gece gece neler dökülecek acaba.
https://voca.ro/1gloqIf1RPBG
Kimse atmamis ya cok uzuldum:(
Baska bi sey istese atardiniz.
Yalan atma kimse ses atmaz bu soruyu soran da ekmek yok kimse uğraşmaz
@Xman2172 aaaa fesat
Aaa abaza konuştu
@Xman2172 hadi 35'lik sesi duyalım bi
Zor duyarsın sen abaza
@Xman2172 niye
Çok mu duymak istiyorsun
@Xman2172 evet
Gelirsin duyarsın
nabacan battaniyeye mi sürtünecen
nereye atiyo millet..
Sende at bizde iş görelimm
Çok mu ihtiyacın var gel
Gizlisin olmaz ki
Ses deneme
Buraya atamam
Niye
Herkesin duymasına ne gerek var?
Ben de herkesim
Herkesin içinden isteyen duysun sadece, istemeyene mama yok
Geliyim o zaman
Sen bilirsin
Gelmiyim mi yani
Sen bilirsinin anlamını biliyorsun , anlatmama gerek yok istiyorsan gel demek işte 😄
buraya atmasını bılmıyorum uzgunum
Abla niyeti bozmuş
baska bisi atabilrim
Sebep
Bu nasıl fantezi lan
Kalın ve tok ses sever misin
Erkek sesi
Duyun
inleme sesi atın da kendinden geçsin kız
Geldim canım geldim
ortalığa atmam
Gel atayım