En kötü doğum günü hediyesi! Ne yapmalıyım?

daha önce bahsetmiştim bir sevgilim vardı evlendi falan filan diye 29 haziran doğum günüm ablamlar ve arkadaşlarımla oturduğum yere yakın herzaman gittiğimiz bir cafemiz var oraya gittk maksat bir arada olmaktı kutlama falan yoktu bir gittim ki içeriye bakmamla birde ne göreym o ordaydı ve gündüz bir arkadaşıma bunun esprisini yapmıştm "birde gidiyomuşuz orda oluyomuş" diye sanırım düşüncelermle çağırmısım onu beynimden vurulmuşa döndüm en mutlu günümdü o gün benm günümdü ve oda ordaydı sinirlerim çok bozuldu yıkıldım resmen hayatımda aldığım en kötü doğum günü hediyesiydi bu sanırım neyse hiçbirşey yokmuş gibi gidip karşı masasına oturdum ve canlı müzik vardı bir baktım iyiki doğdun şarkısı çalıyo bir baktm en yakın arkadaşım elinde pastayla geliyo şok oldum ağlıcktm o ordaydı doğum günümdü ve en yakın arkadşm bana sürpriz yapmıştı hem güzeldi hem kötüydü beyse kalktm arkadaşıma sarıldıım o şok oldu bilmiyodu çünkü o gun doğum günüm olduğunu suratndaki ifade kötüydü ben pastamı üfledim kestim oturdum tekrar arada bakıyodu göz göze geliyoduk ben kafamı çeviriyodum derken saat 11 falan oldu kalkıcaktı ve evine karısının yanına gidicekti ama ben hiç istemiyodum kalsın istiyodum konuşmasam yanına gidemesem ona dokunamasam bile kalsın karşımda otursun hiç gitmesinn istiyodum

ben bunları düşünürken bi an bana baktığını fark ettim ve bende ona baktım uzun süre bakıştık ama sanki gözlerimiz çok şey anlatıyodu sanki gözlerimizle konuşuyodukk gidip boynuna atlayıp sarılıp bidaha bırakmak istemiyodm sonra kötü ooldm ve kafamı çevirdim bi süre sonra kaltı ve gitti o gittikten sonra resmen yıkıldım bütün moralim düşmüştü o varken belli etmemeye çalışıyodum amaa gitti ve herşey bitti çok mutsuzdum bizde kalktık bi yarım saat sonra eve doğru yürürken yanımzdan bi araba geçiyodu döndüm baktım o ve beni görür görmez açtığı şarkı Sibel Can - Son vapur yüksek sesle açtı ve ben o an bittim bana o şarkıyı açıyo ve karısının yanına gidiyo bu nasıl bişry yaa artık dahada mutsuzdumm kimseyi istemedim o an yanımda tek başıma bi yere gidip oturup ağlayabildiğim kadar bağıra bağıra ağlamk istedim gittim bira aldım ve eve girdik bilgisayarı açtım ve o gun ilk defa yani doğum günümde yani o evlendikten 4 ay sonra ilk defa ablasının face'snde düğün fotğraflarını gördüm daha da yıkıldım ve 1 hafta oldu haala kendime gelemedim çok kötüyüm ayrıca birde şöyle bir durum var bana sürpriz yapıcak arkadaşım cafeye bizden önce gitmiş o ordaymış ve arkadaşımın yanına gidip "aah tuğçe aahh" demiş ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum anlamaya çalıştıkçada ben benden gidiyorum psikolojim alt üst olduu çok kötüyüm tek isteğim onu unutmak umarım başarabilirmm!
En kötü doğum günü hediyesi! Ne yapmalıyım?