Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gncll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yikadim maalesef bir daha yikamak zorunda kalmam insallah
Neden ki açar mısın biraz?
E zordu yikamasi
Her yerim ağrıdı
Onu anladım canım bende benzer durum yaşamıştım : ) demek istediğim yıkadığın halı büyük müydü ve kaç taneydi?
Büyüktü 1 tane
@Bişeybırakmamışınız Merhaba sana bir şey sormak istiyorum izninle ben daha önce hiç halı yıkamadım ancak yakın zamanda yıkamam gereken büyük bir salon halısı var ancak bir sorun var ben oldukça zayıfım kollarım ve bileklerimde hayli ince bu yüzden çok çabuk yoruluyorlar. sana sormak istediğim
bu halı yıkama işi çok kol gücü gerektiriyor mu ve anlattıklarımı göz önüne aldığında benim açımdan sorun olur mu?
@Turancı-Bir_Türk ben soruyu dogru anlamadim demi:D dalga geciyosunuz benimle
Valla normal halidan bahsediyorum ben
@Bişeybırakmamışınız Estağfuruulah neden dalga geçeyim? : ) hiç halı yıkamadım daha önce ve yıkamam gereken bir salon halısı var bu iş çok güç gerektiriyor mu sadece onu soruyorum?
@Turancı-Bir_Türk gerektiriyo
@Bişeybırakmamışınız Peki benim açımdan zor olur mu yıkaması sence. söylediğim gibi baya bir zayıfım ve kollarım bileklerimde hayli ince ayrıca çok çabuk yoruluyorlar bunu göz önüne aldığında?
halı yıkamaya mı versem yoksa
Halı yıkamaktan tıkınıyorum zorla annem yıkamıştı ama üstten işte yıkadım daha yakimam
Hiç o kadar büyük pisikolojik sorunladım olmadı jsksjksj
Köyde yıkadım. Su durmadan akıp dıruyor zaten. Tak boruyu pınara akan suyla yıka. Ajsjsks.
Hic denemedim 😃 ama zevkli görünüyor 😄
Evet ama çok yorucu
Hadi ya 😄 o zmaan tek yapamam 😃
halı yıkama firmaları var artık
Evett
Kaç metre kareydi halı ve tek bir halı mıydı peki?
6 metre kareydi
Görüş sahibi Bir şey sormak istiyorum sana ben daha önce hiç halı yıkamadım ancak yakın zamanda yıkamam gereken seninki gibi 6 metre kare bir salon halısı var ancak bir sorun var ben oldukça zayıfım kollarım ve bileklerimde hayli ince bu yüzden çok çabuk yoruluyorlar. sana sormak istediğim
bu halı yıkama işi çok kol gücü gerektiriyor mu ve anlattıklarımı göz önüne aldığında benim açımdan zor olur mu?
yok :D sen yıkadın mı
Halı yıkadık da tek başınası mı kaldı
Tek olunca mecbur
Evet :)
Hayır yıkamadım.
Ben yıkamadım.
Yıkamam
çok yıkadım