Savaş günümüzde hala devam eden nekadar eski bir kavram olduğu tam olarak bilinmeyen ancak binlerce yıldır varolduğu kesin olarak bilinen bir olğu sonsuz zamandır medeniyetler bu şekilde yükseldi ve yıkıldı devletler bu biçimde kuruldu günumuzdede var olan devletlerin temelindede bu yani savaş var insanlık sahip olduğu herseye bu vesile ile sahip oldu topraklar ve onların altındaki sayısız kaynak ve maden
dünyamız savaş ile şekillendi ve şekilleniyor insanoglunun kurmuş olduğu düzenin en temel yapı taşlarından biri olarak ve doğamızın mutlak bir parçası olarak savaşın her daim var olacağını ve insanlık varolduğu andan bu yana çok uzun zamandırda zaten varolduğuna inanıyorum peki sizin görüşunuz nedir
dünyamız savaş ile şekillendi ve şekilleniyor insanoglunun kurmuş olduğu düzenin en temel yapı taşlarından biri olarak ve doğamızın mutlak bir parçası olarak savaşın her daim var olacağını ve insanlık varolduğu andan bu yana çok uzun zamandırda zaten varolduğuna inanıyorum peki sizin görüşunuz nedir
Savaştan değil barıstan yanayım ancak her daim olicağını vede doğamızın bir parçası olduğunu düşünüyorum
Savaş doğamızda var ve insanlığın kurmuş olduğu düzenin yaratıcısıdır ve hep var olacaktır
Savaşa karşıyım ve birğün bitecek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar