Evime davetsiz olarak yerleşen bir fındık faresi var. Kalbini kırmadan nasıl gönderebilirim onu?

Soru başlıkta aslında ama yine de yazayım size. Evime davetsiz olarak yerleşen bir fındık faremiz mevcut. Tam 2 gün önce bizi terk etti diye sevinirken dün akşam sürpriz bir şekilde mutfağımızda tekrar gördük. Hem utanmadan davetsizce eve yerleşiyor, hem de mutfakta kalkmış bize sorma zahmetine bile girmeden yemek yiyor terbiyesiz.
2 3 karton parçasının ortasına peynir koyarak kenarlarına yapıştırıcı döktük. Gitsin bari nerede ne yiyeceğini bilsin oradan kalkamasın diye ama nasıl becermişse onları da atlatmış. Gayet zeki ve eğitimli bir fare demek ki..

Biz bu fareyi evimizden nasıl göndeririz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eve gidince hayvancığa komplo kurarak bir yandan yapışkanlar, bir yandan fare zehirleri, dier yandan da kapanlar kurdum bir umut beklemeye başladım. Sağolsun o gidip en geleneksel olan (tabi sonuçta anadolu faresi yani ülkemizin cağnım güzel şeysi) fare kapanına yakalanmış :D Ben de sabah görüp bir mutluluk içinde çöpe atıp işe geldim :D
Evime davetsiz olarak yerleşen bir fındık faresi var. Kalbini kırmadan nasıl gönderebilirim onu?