2 gündür yatağımın karşısındaki dolabın etrafında bir şey yürüdüğünü görüyordum. İlk başta kara böcek sandım fakat bu daha büyük bir şeydi. Sonra aklıma kertenkele olabileceği geldi çünkü bahçeli bi evde yaşıyoruz ve kertenkele çok oluyor. Bugün yine o yürüyen şeyi gördüm. Bu sefer ışığım açıktı ve yakınıma geldi. Bi baktım ufacık fındık faresiymiş la! Sonra hemen kaçtı tabii. Ama korku var içimde ve uyuyamıyorum. Ne önerirsiniz? Nasıl kurtulabilirim bu minik dosttan?
Bizim zamanımızda böyle değildi fareler. Fare dediğinde biraz utanma olur ayol! Oturmasını kalkmasını bilmiyolar.. Aaah ah yeni nesil fareler de bi başka oluyor
Kuranı yakan kız vardı bı ara ünlü olmuştu o resim, milleti hayvan ısırır örümcek adam olur seni fare issirir o kız gibi olursun kapıyı cek çik o odadan
@cmlmyk dostum öldürürse bu kızcağıza hapiste kim bakacak lütfen daha barışcıl çözümler bulalım. Bence gelince kimliği varsa bir sorsun. Belki kaybolmuştur fare. Sonuçta onu da bir ana doğurdu. Cana kıymak bize yakışmaz.