Varsayınki sevgiliniz hamile kaldı sevmiyosunuz ya da hoşlanıyosunuz sırf çocuk içinde olsa evlenirmiydiniz yoksa umursamazmıydınız harbi adam gibi cevap verin ciddi napardınız yarı yolda bırakırmıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevdiğim kadın bana hamileyim dediği gün, bana bütün güzel duyguları yaşatmış demektir, ellerinden sımsıkı tutar doğru nikah tarihi almaya giderdim :)
Bana benden bir parça hediye eden kadını gönlümden de hayatımdan da asla çıkarmam...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sevmediğim veya sadece hoşlandığım birisiyle cinsel birlikteliğim zaten olmaz. yani hamile kalması mümkün değil. ha olduysa zaten seviyorumdur. ayrıca çocuk aldırmak kolay gibi görünsede hem bende hemde kızda psikolojik ve vicdani yara bırakır. bu yükü tek başına ona yüklemektense evlilik daha mantıklı. bunun cefasını çektirmek yerine mutlu ederek sefasını sürdürmek daha mantıklı geliyor: yinede sevmediğimle veya hoşlantıyla cinsel birliktelik olmaz öylesi daha iyi :)
00 Yorumla
+1 yılasla sevgilimi özel anımı paylaştığım bayanı yarı yolda bırakıp gitmek istemem. sevmesen ilişkiye zaten girmem. bir bayanıda zevkim için kullanmam.
sadece çocuk olduğıu için değil hayatımda olmasını istediğim için evlenirim.
yeterki birlikte güzel ve mutlu olabilmek için doğru kararlar verelim
ben kova burcuyum. bir bayanı değersiz görüp aldatmak terk etmek bana göre değil. o çocuk ikimizden bir parça derim. sen hayatımın kadını ol mutlu olalım. derim.22 Yorumla
Soran+1 yılçok güzellllllllll birde Kekocan26 yorumuna baksana :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
62Cevap
ben eger o boku yedıysem temızlemesınıde bılırım çunku o kız benı sevmış benle bırlıkte olmuş neden kırlı mendıl gıbı sılıp koşeye atayım hakedıyormu sence hayır o da bı ınsan sadece gunahı benı sevmış ve hamıle kalmış kesınlıkle bırakmazdım... sevmesem bıle bırakmazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılçok doğruuuuu :))))))
Soran+1 yılaynennnn öylee
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevip sevmedigimi biliyorsam ona gore ayak uydururum ama bu tek basima alabilecegim bir karar degil
karsi cins ne der ise ona da bakaraktan düşünür tasinirim
ama kız ya cocugumuz olacak ben cocuk yapmak istiyorum ama evlenmek istemiyor ise ki bu zor oyle bir sey yapabilirim00 YorumlaAsla yarı yolda bırakamazdım ailem karşı çıksa bile bütün hayatımı bir kenara bırakır gider onunla birlikte olurdum boru mu benim bebeğim o karnındaki
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğruuuuuuuuuu yureklı ınsanlar lazım
evlenmeyi düşünmem cocuk sahibide olmak istemiyorum. her ihtimale karşı korunmak lazım.. farzetki oldu umursamam kurtaj teklifi sunarım reddederse kendi bakar.
00 Yorumla.. işte bu yüzden çok sıkı korunuyorum, kahretsin, asla çocuģumu babasız bırakmam, direkt evlenirim, en yıldırımından basarım nikahı..
00 YorumlaTerk ederdim. Hem beni sevecek hem nasıl oluyosa hamile mi kalacak? Yok artık ebesinin amı...
08 Yorumla
SoranYanlış anladın senden hamilee
Soran+1 yıl:DDDDDDDD ama hoşlandığın biri öyle aşk yok
Soran+1 yıl4. de yap sen bence :DDDD
Soran+1 yıl:DDD senden ben epey beklydm kankaa
+1 yılyaa zaten o işi yaptıktan sonra kız hamileyse yarı yolda bırakmak olmaz burada sevgi ölçü değil önemli olan çocuğun istikbali ondan iğrensem bile sevmesemde çocukları seviyorum çocuk için evlenirdim :)
00 Yorumla
+1 yılGüzel soru cevap veriyorum Evlenirdim l*n evlenmeye meraklı biriyim saten..
30 Yorumla
+1 yılcocuga bakardık en ıyı sartlarda ama beraber yasamazdık zaten o konulara dıkkat ederım ama sende aklımadn gecenı planlamıyorsundur umarım
00 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çocuk için evlenmezdim tabii.. Aldırırdık mecburen.
10 Yorumla
+1 yılBir evlenmeden dokunmam iki hadi oldu diyelim prezervatifsiz ilişkiye girecek kadar mal olmam herhalde
00 Yorumla
+1 yılHem sevgilim ama hem de sevmiyorum? Saat geç olmadı mı? (:
00 YorumlaYurt dışına kaçardım
İsim değiştirip sakal bırakırdım25 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDDDD manyakmısın beeeee
Soran+1 yılen mantıksızı kaçaklar gibi ne öyleee kızı bırakmak adama yakşmaz
eğer aldırma şansımız varsa aldırmak en iyisi ama yoksa tabi ki evlilik olabilir ama sevmeden de evlenmek her iki taraf içinde mutluluk getirmezdi bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO lanete ben tutuldum 19 yaşındayken hamile kalmıştım terk etti beni hayvan ya sonra bebeğimide düşürünce iyice bunalıma falan girdim çok kötüydü
113 Yorumla
Soran+1 yılşimdi napıyorsunn
Cevap sahibi+1 yılİşte atlatmam yaklaşık 1 senemi falan aldı tabi hala unutamıyorum ama eskisi kadar kötü değil sınava girdim üniye başladım ama o çocuğu görürsem hapislik olabilirim
Soran+1 yılşimdi o napıyorr kaç yaşnda
Cevap sahibi+1 yılŞu an 23 yaşında yurtdışına gitti master veya yüksek lisans için ama tabi her erkek aynı değil bunu da unutma :D
Soran+1 yılsen kac yaşındasın? benmkı öyle değil evlenck biri
Cevap sahibi+1 yılBen şu an 21 yaşındayım o zaman çok fazla dert etmene gerek yok olmadı en azından bebeğe sahip çıkar benimki doğsa onu da yapmazdı allahtan ailem çok kızmadı
Soran+1 yılailen naptıı
Cevap sahibi+1 yılİlk başta kızdılar tabi ama benim şokta olduğumu işte napıcağımı bilmediğim için yardım ettiler baya laf çıktı akrabalar arasında ama hpsi yüzüme güldü sonuçta
Soran+1 yılvurmadılarmı sanaa
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle hayır babam ilk bir hafta konuşmadı benle falan sonra artık o da kıyamadı
Soran+1 yılbenmkler evden atardı olmadık şeylerı yaaprdılar
Soran+1 yılevet Allah korusun benmki bunu yapmazdı
çocuk için olması şart değil eğer öyle bir halt yemişsem devamını getirir evlenirim tabiki de o kadar da piç değilim :)
00 YorumlaDiğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılSevmediğim insanla yapmam. hoşlandıgım insanda olsa evlenirim hamile bıraktıysam
00 YorumlaEvlenmeden hamile bırakmam ama diyelim oldu kazara o zaman evlenmek düşer tabi üstüme
00 Yorumla
+1 yılseiyorsam evlenirim sevmiyorsam o çocuğu yapmam zaten
17 Yorumla
Soran+1 yılAma farkında olmadan oldu
- +1 yıl
olmazöyle şey ben boşalmadan birkaç saniye önce kızın içinden çıkıyorum erkek kendini tutacak içine boşalmayacak
Soran+1 yılkız bozdunmu hç
- +1 yıl
bozmadım bozmamda bozulmuş olanlarla yaparım genelde ama bir kızı bozmanın duygusunu merak ediyorum
Soran+1 yılne varkı alt tarafı kn akıyo
- +1 yıl
sorun kan değilsadece içine giren ilk penis benim penisim olduğunda hissedeceği duygu
Soran+1 yılhımmmmmmmmmmmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim diyosun evlencem tabi Allah Allah sevmediğim biris, beni zorla seks yaptrıcak kendini hamile bırraktırcak karnına tekma atar çocuğu düşürttürürüm
00 YorumlaBir bok yediysek kontrolumuz dısında'da geliştiyse cocuk aldırılmıyorsa yapacak birşey yok.
10 Yorumlakaygan yolda zincirsiz çıkmam önlemimi alırım mutlaka
00 Yorumla
+1 yılGider babasına teslim eder bak kızıına gömmüüşler benden bilme derdim
00 Yorumla
+1 yılsevmiyosam sevgilim demem ilişkiyede girmezdim hamile kaldıysada basarım nikahı alırım ömrüme
00 YorumlaEvlenirim tabi, adamız yani sonuçta. Temizlememiz lazım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmadığım biri ile niye sevgili oluyorum, psikopatmıyım.
00 Yorumla O haltı yediysem o kızıda yüz üstü bırakacak kadar şerefsiz değilim :/
00 YorumlaValla babam beni keser ben istemesemde evlendirir ama gel gelelim ben o işi yapıyorsam seviyorumdur.
00 YorumlaDiğer konusunda 694 cevap paylaştı. sen ne kadar tehlikeli bir şeyden bahsediyorsun farkında mısın
00 Yorumla
+1 yılYapmam diyecemde tutki oldu evlenmezdim ama cocuga bakardim
00 Yorumla
+1 yılCok zor bir soru, ama sevmiyosam evlenmezdim fakat cocuguda aldirtmazdim
00 Yorumla
+1 yılmadem kondom kullanmadım madem o hapın ismi her ne ise almadı.
kürtaj.00 Yorumlaçocuk bendense ewlenirim kimseyi yarı yolda bırakmam.
00 Yorumlaevlenmezdim belki ama çocuğa sahip çıkardım her türlü.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmiyorsun?
Soran+1 yılhoşlanıyosun sadece sonçta yaptın yapmasaydn
- Diğer konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılErkek yarıyolda bırakır, adam olan evlenir
31 Yorumla
Soran+1 yılevettttttt
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldirmayi teklif ederim aldirmazsa tel no degistirir kaybolurum
04 Yorumla
Soranİnanmıyorum bukadarmı acımasızsın
Cevap sahibi+1 yılAcirsan acinacak duruma dusersin
Soran+1 yılbu konu acıncak bır konu
Cevap sahibi+1 yılHayat sizin icin kolay evlensek ne olacak bu cocuk para yok esya yok ev yok once birikim ve mantik
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldırırdım ne yani bu yaşta evlenimmi, adama kufur ederler birde: evlenmeden cocukmu olurmuş
00 Yorumla
+1 yılaldırtmayı deneriz baktık olmadı ip atlatırız :)
00 Yorumlaevlenırm napıcam cocuğum pıc mı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılaynennnn
Valla o gun evlilik icin basvururdum
20 Yorumlaçocuk sahibi bensem neden terkedeyim
00 YorumlaYoo aldirtirdim yolumuza devam ederdik
00 Yorumlaöyle birsey düsünemiyorum evlenirdim sanırım
00 Yorumla
+1 yılozel bı hastanede aldırırım
00 YorumlaDiğer konusunda 425 cevap paylaştı. aldır derim tüm basrafları da kabul ederim
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsam ne işim var başkasının koynunda
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden yapmam
30 YorumlaAlırdım l*n kimsenin dil uzatmasına müsade etmem
00 Yorumlahemen nıkahı kıyardım
00 YorumlaOkadar ilerleme olduysa evlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenirdim hemde acilen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmez bunlar..
11 Yorumla
Soran+1 yıladam evlenirdee
+1 yılKimden? :0
00 Yorumla
+1 yılNorlevo :D
024 Yorumla- +1 yıl
Tabi evlilik için erkense daha..
Soran+1 yıl18-21 düşünn
- +1 yıl
Tam öğrencilik yılları anasını satayım 2 paket norlevo zxczxczx :D:D
Soran+1 yıl:DDDDDDDDDD ha delı yaa kız açıktan okuyo çocuk çalışıyo
- +1 yıl
Haaa ozaman evlilik tabi canııııım :D:D Ben kendimi o durumda düşündüm de ulan vize final büt yaz okulu sevgili tribi kavga çocuk bezi maması kakası kim uğraşır bunların hepsiyle aynı anda zxczxczxczxc :D:D:D
Soran+1 yıl:DDDDDDDDD sen yetişemezdn hçbrne emınım sen finalınle vizenle butun uğraşmaya devam et kanka :DDD
- +1 yıl
Kanka yaz okulum 1 hafta önce bitti şu an yine geldim allahın cezası memlekete :D:D:D:D 1 hafta yaz tatili yaptım la şaka gbi zxczxcxzc :D:D
Soran+1 yıl:D :D sende tam baba olcak tip var gene dusun derm :DDD
- +1 yıl
Ya zaten benm bitane şeker bebeğim olsun, bütün dünya yansa karımla beraber üstelik umrumda olmaz :D Ben öyle severim çocukları ama vaktinde olucak :D
Soran+1 yıl:DDDDDDDDDD heeeeee
- +1 yıl
Annesi hayatta da olsa hem annesi em babası olurum vallaha :D
Soran+1 yılneydın kanka sen böyle :DDDD
- +1 yıl
Doğurablsem kendim doğururum da daha okadar gelişemedik zxczxczxcx :D:D
Soran+1 yılvalla sen onuda yaparsın bu özgüvenle :DDDDDDDDDD
- +1 yıl
zxczxczxcxzc :D:D Cem yılmazın esprisi geldi aklıma bak güldürdün beni :D
Soran+1 yılneydkı :DDDDDDD
- +1 yıl
- +1 yıl
Babaaaaaa!!! zzxczxczxczxcasdasdasdasdaqewqweqweqwe :D:D:D:D:D:D:D
Soran+1 yılaçılmayy
- +1 yıl
haydaaa youtube'a cem yılmaz babaaa yaz çıkar :D İzle mutlaka bak şimdi :D
Soran+1 yılbakacm şmdi
Soran+1 yılİzledim tek başına denemiş olmamışşş babaaaaaaaa :D
Soran+1 yılFazla yaşamamışş :DDD
- +1 yıl
:D:D:D:D
Evlenirim. Nokta
00 Yorumla
+1 yılöldurup gomerdım
014 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDDDDDD delimidir nedir yaaa başkaaa
- +1 yıl
herkes böle dıyor sabahları suratsız uyanıp gunu aynı sekılde gecırıyorum )
- +1 yıl
bıde mevlut okuturum arkasından yazık )
Soran+1 yılvahşii seniiiiiiiiii
- +1 yıl
vahsı degılım bırakıp gıtsem ortada kalacaklar tamamen dusuncelı davranıyorum ben)
Soran+1 yılevlensen olmazmıı
- +1 yıl
kımle evleneyım yokkı ortada kaldım öyle bakan yok bana (
Soran+1 yılsen böyle öldurup gömme planları kurarsan kmse bakmaz sana korkudan :D
- +1 yıl
ya sevdııımı nıye öldurım kı sevmedıgım kız ortada kalmasın dıe aslında cok ıyı bırıyım bı bılsen @soran nasıl ıyıyım anlatamam
Soran+1 yılbilemem de öldürmeyeceğini biliyorum o işin şakası
- +1 yıl
tabı canım neden öldureyımkı gunah cok sınırlenırsem bı kafa atarım o kadar yanı asırı sertlıgıde sevmıorm ben evlenmek lazım sonucta hem cocugun ne gunahı varkı buyuyunce doverım onuda ufacık cocugada el kalkmaz
Soran+1 yıl:DD evetttt
- +1 yıl
aıle ıcı sıddete karsı dıılım benım gıbı dusunen adaylarımı beklıyorum )))
Gizli Üye(30-35)+1 yılDNA yaptırırdm:D cocuk benımsede inkar ederdım:D
00 Yorumlaevlenirdim.
00 Yorumlaİçine neden bosaldi
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?