AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öyle şeyler yapmadıgım için hamilelik gibi bi ihtimal yok, ha hadi şeytana uyduk oldu diyelim sonuna kadar sahip çıkarım evlenirim 👍
Hayır ama isteyen olmuştu dehgesiz kız ya başıma bela olacaktı devreleri yanmıştı sanki
Ee noldu sonra bıraktın mı sjsjsj
Aşık olduğu adamdan bır parca tasımak istemiş hepsi bu😂
Tabii bıraktım yaa 18 yaşındaydı yaaa tabii tabii bir parça o bir parça var ya neler yapıyor sen biliyorsun 😇😇😅😚
Evlendınız mı ne yaptın kıza oylece ortada mı bıraktın yoksa cocukla🥺
Yok evlenmedim yaa ne evlenmesi kız bakirdi beni kızlığımı al otele gidelim daha rahat yerde olmak istiyorum dedi bildiği tamam desem yandım ben bende dedim ben seni bozamam olmaz çünki niyeti kendini bana... Anladın 😚😚😚
Yok hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Korunma yöntemlerini bildiğim için tedbirliyim :D
Bakir bir insanım. Yani böyle bir konuda gizli üye olarak yazarken sen bu konu da çekinmeden yazıyorsun?
Bende bakıreyım gizlıyım fark ettıysen senın cevap yazmanla benim bu soruyu sormam aynı şey
Ne bileyim ya daha uyanamadım. Özür dilerim
Nasıl bakirsin şaşırdım gerçekten kac yasındasın
25 yaşındayım şimdiye kadar sevgilim olmadı. Bende feminist bir erkeğim kadınların seks işçisi olarak görülmesine karşıyım. Yani para karşılığında da ilişkiye de girmedim 25 yaşında Bakir feminist bir erkeğim.
Anladım ne mutlu sana
Ama benimle ciddi düşünecek biri olursa neden bakirliğimi vermeyim ona? İşte sorun ciddi düşünen kız yok 😀😀 bunu hep kızlar mı söylyecek birazda erkekler söylesin
Yani bebek sahibi olmak isterim bütün insanlar gibi
Sjdjdjdj haklısn umarım karsına kendin gibi biri çıkar
Bak benimki aşağıdakinden. O yüzden sıkıntı yok
Anlamadım
Dead yazılan var ya, benim sperm ondan :D
Kadınlar ikna olsa ben isteyerek hamile bırakmak istiyorum.
Daha bozdugum kız bile olmamıştır
Aferin:)
Öylleeee dkdkkd
Hayır çoğu zaman korundum
Yaw arkadas temiz erkek yok bu sitede sjsjs
Temiz derken?
bir şey yasamamıs erkek
Bizde bakirelik sizin gibi değil kuzucuk onun için rahatız olsa hergün yaparım 😂
Cıdden mıdem bulanıyor
Niye miden bulanıyor acaba 🤔
Cunku bir insan nasıl sevmedıgı bır ınsana dokunabilir sadece zevk ıcın benım bunu aklım almıyor
Zevk için evet o da bir ihtiyaç ama bunu bizim millet sadece sevgiye aşka bağlıyor garip
Abi evlen o zaman bu aska sevgiye baglanmasa millet ortalık malı gibi gezecek sence normal mi ıhtıyac dıye
Ne alakası var bunu yapanların hepsi ortalık malı mı geri kalmışlık bu düşüncen
Ne demek geri kalmışlık ya bir ınsanın sevdiği olabilir sevgilısı olabılır onunla birşeyler paylaşmak isteyebilir yasayabılır ama hergun onune gelenle bu işi yapmak demek akıl sağlının yeterınce yerınde olmadıgını gosterır tabiki ortalık malı denir kımle nasıl ne oldugu bellı olmadan yapana denir. Asıl geri kalmış olan sensın.
Herseyın ıcını boşalttınız hayat zevklerden ıbaret degıl.
Hı hı tamam
Hayır
Peki birlikte oldun mu
Oooo bi cok kez her cami avlusunda bi cocuk vardir
Sjsjjsj
Evet bıraktım.
Ee sonra
Sonra doğum yaptı. Kızım oldu maşallah
Sjsjsj
evet geldi
Ee sonra
sonrası malum. herşeyi burdamı anlatalım yani
prezervatif candır
Neden cocuk ıstemezmısın 🥺
Çocuk güzel bir şey ama yetişeceği ortamı sağlıklı kılacak kadını bulmak zor
Bı bebegımız olsun sjsj
www.youtube.com/results
hahaha
Bakir olsaydın ve yasın benımkıyle yasıt olsaydı dusunurdum sjsjjs
çocukla çocuk büyütcen yani. hahaha
Bu nedemek şimdi
Herkesle yatmıs adamdan hayır mı gelir
Zaten Şu an böyle bırsry düşünmüyorum
Çocukla daha güzel olur diyorsun. Hem adamı hem çocuğu büyüteceksin yani
Ikımızde ogrenırız beraber bakarız senin gibi herseyı yaşamış bırı anca benı bı başıma bırakır başkalarına gider
Ya ruhum hala bakirse ve kimsenin sevdası ulaşmadıysa kalbime?
Sen düzgün bır ınsan olsaydın eger bır kız olurdu mutlaka hayatında ama hepsı kullanılıp atılan kızlar
Ya gelenlerin hepsi " yemiş içmiş gezmiş yaşayacağını yaşamış" sonra iş aile kurmaya gelince temiz birini isteyen. Kendi geçmişlerini temiz biri ile temizlemeye çalışan kadınlarsa?
Onlarda aynı
Acımasızca bir eleştiri yağmuru.
Kusura bakma ama cıdden cok sınırlenıyorum bır ınsan nasıl sevmedıgıne dokunabilir sırf zevk ıcın tut kı kadın hamıle kaldı belkı aldıracaksınız gunah bataklıgına saplanmıs bır düzen.
İçin ne kadar temız olursa olsun bizi hayvanlardan ayıran özelliklerimiz vardır mesela irade degıl mi kendını tutmak bu kadar zor olmamalı bence ben neden her erkekle yatıp kalkmıyorum
Sevilmeden olur mu? Bunun üzerine yazılmış yüzlerce kitap var. Ancak , Cahiller önüne gelen ile birlikte olur.
Çok derin konulara giriyorsun. Ama sebepleri neler biliyorum. Kendimce gördüklerim ve bazı tespitlerim var
Tamam sebeplerı nelermış benım bılmedıgım
Ne bildiğini bilmiyorum ki
Neyse boş ver bu konunun içinden cıkamayacagız senın hayatın ıstedıgın gıbı yasa ama unutma birgün ölüm var.
Bende mukemmel değilim yanlıslarım var her ınsan gıbı ama o hakıkatı unutursak işte o zamqn durum vahim.
Zaten Şu an görüyorsun dur ne halde oldugumuzu dünyanın nefes alınamayacak bir yer halıne geldiğini
Tanımadan benim üzerimden bir grubu yargılıyorsun. İşte bu cahillik belirtisi. Kendini geliştir. Çok oku. Evrim oku bilim oku. İslami bilim dergileri var göz gezdir. Çocuk büyüteceksin yarın. Birlikte öğrenirizle olmaz kendini önceden hazırla. İşte Senin gibiler yüzünden bu ülkede yetişmiş çocuk sayısı çok az.
Ben kimseyi yargılamıyorum bunlar benim dusuncelerım ve doğru olanlar sen Şu an doğruyu kabullenmek ıstemıyorsun
Hayat zevklerden ıbaret degıl şu KS ye uye olan bır tane akıllı erkek görmedim.
Neler olduğunu ve nelerden kaynaklı olduğunu görüyorum. Bilinçli bir şekilde toplu yayın organları ile nerelere yönlendirildiğimizi. Seçeceğimiz pantolonu bile belkide bu manipülasyonlarla yönetildiğini. Kimi dini öne sürüyor. Kimi özgürlüğü, kimi parayı. Ama insan insanın özünden uzaklaşıyor. Bu ortamda da insan çocuk yapacağını kadını doğru seçmesi zorlaşıyor. Zamanı geldğinde göreceksin. İnsan seçmek kavun seçmeye benzemiyor. Sana kötü acımasız ve gaddar yanını göstermeden masal hikayesi gibi hikayelerle önüne gelip. Sonra bir anda bam başka birine dönüşüyor. Temiz saf güzel duygularını korumak zorunda bırakılıyorsun.
Şimdi ben bırıyle beraber olunca cagdas mı olucam modern mı olucam bır zamanlar tesettür mevzusu gibi bu da herşeyin içini bosalttınız.
Burada gördüğüm kişilerin çoğu hedonistçe yaşıyor. Çözümü kendi üretmek istemiyor. Ben değerliyim o yüzden karşı taraf benim için fedakarlık yapmalı güdüsü ile hareket ediyor. Tüm şikayetleri izle herkes mağdur. Ama demiyor ki ben şunu yaptım sebebi benim deyip kendi sorumluluğunu alan bir kimse yok. Burada insanlara başkasını suçlamadan önce kendine dönüp bakmasını gösterme gayretindeyim. Kendi bildiğim ve kendi EGO'm la olduğu kadar
Ben bır kere darbe yedım zaten herşeyin farkındayım yani hayatın toz pembe olmadığını da biliyorum ama ınsan sevecekse seviyorsa yurekten sevmelı karsılıksız çıkarsız ben duygularıma 1 kere yenik dustum ve herşeyi yasamıs duygusuz bır ınsanda temız duygular aradım
Çağdaş ve modern mi? Tesettür mü? Özü doğru insan için hangi kalıba girdiğinin önemi yok. Altın Çamura da altınlığında parlaklığından ödün vermez
Darbe yemeden büyüyemiyorsun ki; Biz bir ütopyada yaşamıyoruz. Yeri geliyor en sevdiklerimizden sınav oluyoruz. Doğruyu hata yaparak öğreniyoruz. Düşe kalka yürümeyi öğrenmek gibi
Belkı de aradagım gercek sevgıyı hıc bulamicam. Dun bır sehıt eşini dınledım kadın ne kadar guzel kocasını temsıl ediyor adamlar vatan için herseyden vazgecıyor paralı yapanları vs kastetmıyorum bu arada adam gerçekten vatan aşığı bırısıymıs gozum doldu kendımı durduramadım hep uzaktan uzaga bır ilişki yasamıslar ama bır kere olsun kopmamıslar fedakarlık yapmıslar ben böyle ınsanları ornek alıyorum birşeyler ıcın mucadele eden
Ama buradakı yorumları okurken herşeyi basite ındırgemek bana acı verıyor bu olmamalı hersey ben bunu kastedıyorum yojsa bende cınsellık ıstıyorum bu herkesın ısteyecegı bir şey zevkli bırsey ama sadece bu değil.
Bak dün ben de bir kadının söyleşisini dinledim ünlü bir yazar adını şu an vermeyeceğim. Annesi zorlukların içinde o çocuklara öyle güzel imkanlar sağlamış ki; Aile arasında ilişki hayranlık uyandırıcıydı. Severek emek verdiğinde bunlar oluyor zaten. Çıkar gözetmeksizin.
Inan bana bu ıslerın ıcıne giren ınsanlar gerçekten sevemezler yurekten sevemezler fedakarlık nedir bilmezler
Kimse sonrasında ne olacağını görmediği için basit geliyor. Adam evli bir kadınla birlikte misal. Yarın evlendiğinde kendi karısına karşı bir eksiği olduğu anda eşinin onu aldattığı illa ki düşünecek. Değerli olanı korumak basit değil.
Fedakarlık yapan birinin fedakarlığını karşılıksız bırakmak. Onun emeğine saygısızlık. Fedakarlığa saygın varsa her şey orada başlar ve güzelleşir zaten
Aynen öyle
Ben müsadeni isteyeceğim. Seni tanımak isterim. İznin olursa
Teşekkür ederim:) cok mutlu oldum böyle dusunmenıze ama ben 20 yasındayım ve okuyorum Şu an boyle bır düşüncem yok inşallah sızı gerçekten sevecek bırını bulursunuz ınsallah bende :))
Bende hala okuyorum.
Yanlıs bırsey dediysem özür dılerım sadece düşüncelerimi paylastım
Anladım korkuyorsun, haklısın senin seçimin. Sohbet ettik için biraz rahatlamıştır umarım
Evet ıyı geldi teşekkür ederım:) iyi günler
Hayır
2kere okdu
Ee naptın
Bırde 23 yasındasın sjajaj
Yapcak bisi yok zaten evlilerdi
Birincisi dediki full dildurdun
Biraz fazla geliyor benim
Ama ruyada
canım mısın sjsjsj
S*alak mısın olacaktı
Ben değil ama sen , s. l. k sin