Güncellemeler
+1 yıl
Herkes kafayı bana takmış. Sen cönötü hok öttün de ono mu dosonoyon? Kardeşim ne kadar nefretle dolu içiniz. Siz işin mantığına odaklanın. Kadınları erkeklere niye veriyorlar bunu açıklayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Allah senden izin mi alacak yahu. Ne cins sorular soruyorsunuz. Seni vadetmiyor zaten o ödüller dünyada yasayan iyi insanlar için.
Kimi kime vadediyor
Cenneti hak edenlere vaad ediliyor. Ordaki nimetlerin bir eşi veya benzeri dünya üzerinde mevcut degil. Orada ki vaad edilen her şey oraya ait buraya degil. Seni kaldirip cennetlige vermeyecek. Sende imtihandasin.
Erkeklere kadın verilcek ama dimi
Evet. Her erkek için yaratilmiş cennetlik "eşler" vardır orada erkeklere hizmet ederler. Bu allahın yaraticinin vaadidir. Bizim vaadimiz degil.
Peki bir hadiste okudum. Hz Muhammet çok güçlüymüş. Gecede 9-10 kadına gidermiş. Ben istersem onu talep edebilir miyim
Bu sekilde sapkin sozlere itibar etme. Sen bilgi amaçli sormuyorsun amacin hakaret.
Öğrenmeye çalışıyorum sadece. Hadiste okudum. Bir gecede 10 kadına gidermiş peygamber. Sen hadis inkarcısı mısın
Sen ogrenmeye calişmiyorsun ilgi alanindan belli. Ben kuranla celişen hiçbir hadise itibar etmem.
Cennette gidecek olan kişi genç ve kusursuz olacak yazıyor bazı kaynaklar da merak etme o tarifin orada olmaz 😂
Seni bi kisi odare edemezki bikackisi vermleri lazim sana :)
Ben peygamber istitorum. Muhammed çok güçlüymüş hadiste okudum. Bir gecede 9-10 kadına gidermiş.
Seni paramparca ederler obur tarafta ben sana soyliym normal akmezler tecavuz ederler sana :) sen ataeistmisin yoksa hristyanmi
Ben sadece muhammeti isterim. O yeter bana
Sen soruma cevap ver
Müslümanım ben
Peki ustun olmak dominant olmak hosuna gidiyormu
Aha zinakar bir müslüman tüh tüh gitti cennet bileti
Sen kasar bi kiza benziyosun seni kimse doyuramaz
rivayetler rivayetler uyutulan bi insanoğlu ateist ya da deist ol
evet ilgincmis bize ozel erkekler de geliyor mu bari
Şansına peygambere düşersen yaşadın. Muhammet çok güçlüymüş
qbejcj paylasiriz
Kimseye vermem onu. Gecede 9-10 kadına gidermiş erkeğimm benim nasıl güçlüdür kimbilir
cimrisin
yani soru troll olmasa cevaplardım ama gerek görmüyorum :)
Gayet ciddiyim
Ayy dündar bir erkek. Ne kadar iyi niyetli. Allahın hayırlı kullarından
ciddiyim şimdi bu konu ciddi bi konu ve burada polemik malzemesi olsun istemedim
madem gelmedin bari buradan izle
https://www.youtube.com/watch?v=sAAZSwgL_XI
bebeğim, sen çok yanlış anlamışsın o sadece erkekler için geçerli değil.
Size de nuriler var merak etme :d
Yok erkeklere huri, kadınlara nuri var😆😆😆
Bence, hayallerinin erkeğini öyle tarif etme, kaslı uzun boylu yakışıklı düşün, sonra şikayet etme hakkın yok😆😆
dur kız belki biz cehennemde oluruz
Bence saçma düşüncelere kapılma
Neden ki
Bakımlı veya bakımsız insan orada aynıdır
Ben aşırı bakım yapıyorum diye kokmama sorunum yok olamaz
Yahu sen ne diyorsun? Allah beni neden adamlara veriyor onu söyle
Nerden biliyorsun verildiğini öldün mü daha önce?
Huri verilecekmiş ya öyle yazıyor
Bence sen iyice oku araştır ben Avrupa'da yaşıyorum ama senden daha çok biliyorum sanırım iyi oku araştır
Yahu sen incile inanıyorsun galiba. Müslümanlar huri aşkıyla yanıp tutuşuyor. Senin haberin yok dünyadan
Abazalar zaten her zaman yanıp tutuşuyor bende o sorun yok her yerimde anlayışlı insanlar var
Dün bunu vadediyor ama erkeklere
Din
Hayır saçma sen bence bunları düşünme bu hayattaki yaptıklarına bak
Sen önce cennteti hak etde sonra bunu düşün
Cenneti hak eden annen, kız kardeşin falan erkeklere mi verilcek peki
Allah ne dilerse o olur, zaten anne baba cennetlikse isteme hakkı var. Sen çok ucmussun cidden derine dalma, yoksa anan bacını başka yerde bulursun babana yazık
Hahaha ne oldunya senin annen, kız kardeşin de huri olmayacak mı? Allaha karşı mı geliyorsunuz
Ula, huri kavramı, faniler için değil, onlar orada farklı yaratılacak erkekler için, nurani olacak, diyor ki hurunin biri bir parmagini denize koysa, deniz bem beyaz olur, dünya ya baksa , gözler kamasir, ben inandım sende inan:) biraz oku araştır
Vay beee nerde yazıyor o
Hurilerin özellikleri de, çıkar, ayet ve hadislerle sabittir, hatta ayette göğüsleri yeni tomurcuklanmis Yasit kızlar bağlar bahçeler vardır diyor Nebe süresi 78/31 34 e bak
Tabi canım 12-13 yaşlarındadırlar en fazla. 30-40 yaşında huri mi olur
Hayır bak, cennette herkes aynı yaş olacagi için, orada öyle bir kavram yok, hatta bekar kimse kalmicak, merak etme yani bekarlık yok,:))
Hz muhammet çok güçlüymüş. Gece kadınlarını ziyaret edermiş 10 tane falan. Ona denk gelmek isterdim
İftira atma , yanindamiydin,
Hadiste yazıyor
Fahri kâinat efendimiz hakkında konurken, besmele çek, peygamber efendimiz çok evlenme sebebi, savaşta kocası ölen, ortada kalmasın diye , koruması altına alıp, mahremine almıştır, zevk sefa olaydı 25 yaşın da olup , 40 yaşında , Hz hatice annemizle evlenmezdi, ayrıca Hz hatice 2 evlilik yapmış, eşleri vefat etmişti.
9 yaşında çocukla evlendi diyor buhari. Sen hadislere karşı mı geliyorsun
Bak canım, dine göre yaş farkı denen bir şey yoktur, hatta bu olay benimde kafama cok takıldı hatta geçen hocaya sordum, hocam dedim şimdi adet olmuş çocukla 40 yaşında adam nasıl evlenir, hoca dediki dinde yaş farki yokktur
He yani 40 yaşa 9 yaş normal yani
Hayır , Hz. Ayşe 18 19 yaşındaydi? Arap emevi İslam düşmanı, yalanidir 9 yaş
Hadiste yazıyor. Hatta 6 yaşında kararlaştırılmış 9 da evlenmiş
o iş öyile deiğil tamamen yanlış bir algı bu
O iş nasıl mümün kardeşim
yani öncelikle cennete giden erkek sakalı leş kokmaz gul kokar ikincisi sadece cennette bir eşi vardır diyer kadınlar dedikleri şeyi yani horiler sadece hizmet için orada bulunucaklar ama oda sen ya da bir başkası olmicak sen sadece cenete gidersen eyer cenette birisinin tek eşi olursun yani mevzu derin herkes kafasına göre işine göre anlatıyorrrrrrrrrrr
Hee kadınlar hizmet edecek yani erkeklere
evet ama cenete giden kadınlarada erkekler hizmet edecek yani önce cenette gitmek lazım her neyise belkide hiç biri çok daha farklıdır herşeyi allah bilir
Cennete girdinde onumu düşünüyorsun gerçekten
Hee cennete girince Allah beni erkeklere vercek yani öyle mi
Sen girme boş ver günahkar bir kul ol mümin kardeşim
Mesela senin eşin ya da kız kardeşin orada elin adamına mı hizmet edecek
Yok ben ona bişi demiyorum benim demek istediğim cennette girdiğini kabul ettin de bunumu düşündün. Ama onunda vardır bı yol yordamı araştırmak gerek pek bı fikrim yok vaaz vermek istemiyorum 😂
Sorunun muhattabi biz değiliz
Öyle Bir yer var mı önce onu bi öğren?
Bilmiyoruz kafalar karışık
Sen kendini vaat edilecek bir kadın mı sanıyorsun
Sonuçta kadını erkeklere vercek ama dimi
Sen onu bunu bırak İnsta ver
Ne oldu mimin kardeş cennete gitmiyor muyuz
Sanırım sadistsin ve hakaret edilmekten çok hoşlanıyorsun
Sadistin kelime anlamı o değil ama neyse
Çok biliyorsun sen koduğumun malı
Ben peygambere huri olcam. Seni ona şikayet edicem. Gözlerini oyacak
En baştaki yorumumu siler misin