Hadi bugün intermet var araştırsın dersiniz. Bu kitap 1400 senedir var. İnternetin olmadığı dönemde kolombiyada, yeni zelandada yaşayanın günahı ne? Kafamda deli sorular:)
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu bu muhafazakar müslümanlar neden özelden takip isteği atıp duruyor aaaaa kesin dini anlatacaklar başka niyetleri olamaz
Müslüman olmayan cennete giremiyorsa, bu kitap neden tüm halklara gönderilmedi?
Git araştır öğren böyle boş sorular soracağına mesela araştır oku. Sana mantıklı bi cvp versen bile saçma sapan cevaplar verirsin yaptığın yorumlardan bile belli bu yani, çok merak ediyorsan araştırır öğrenirsin onun bunun lafıyla mı öğrenmeye çalışıyosun? Sana burada kim ne dese de sen inanmazsın kafan belli yani verdiğin cvplardan, senin gibi de çok olduğu için artık insanlar sıkıldı sizin gibi ikna etmekten. Çokta umrumda yani inanıp inanmaman, sen zaten saçma bulmak üzerine kurulmuşsun ne deseler de sana saçma gelir
Ya senin gibi gevşek birisine bi insan mantıklı bi açıklama yapar mı sence? Baksana gevşeklik akıyo üzerinden verdiğin cevaplardan, sen düzgün bi insan olsan zaten sana açıklama yapılır ama andaval gibi müslümanlar diye dingil dingil yorumlar yapıyosun. Bu sorunun cevabı yüzlerce kez verildi diyorum sen niye gidip araştırmıyosun hani çok zekisiniz ya sözce inanmayan özenti ateist tayfa olarak 😂😂 daha araştırmaktan aciz gelmiş burada inançsızlık kasıyo ahahaha. Senin gibi okdr çok var ki sosyal medya da iki tane ateist sayfası takip edip kendini zeki sanan 😂 sen git karikateist sayfası takip et hadi araştırmak senin gibi israflara göre büyük bişey çünkü
Ahh özenti ateist tip seni herşeyi bildiğini sanıp hiç bisey bilmeyen israfsın maalesef 😀 senin karikateist sayfaları işe yaramadı galiba ahahaha. yok mu orada zeki biri seni bilgilendirecek 😂😂
Kendine güldüren sensin bide kendini zeki sanman yok mu ahaha. Ama yaptığın yorumlardan ne kdr süzme bi cahil olduğun okdr belli ki, soruyu buraya değil cevabını alacağın yerlere sorarsan zaten amacına ulaşmış olursun. Ama dediğim gibi senin derdin başka sarımsak kdr beynin yok burada algı yapiyosun aklınca işte 😂
Ya andaval sana belirli bi cvp verenlere yazdığın cevaplara bi bak assalak insan. Okdr cahilce cevaplar vermişsin ki tam bi kör cahil cevapları resmen:D bide sen bu beyine sahip olup karşıdan mantıklı cevaplar mı bekliyosun? Senin araştırmama nedenini de şimdi anladım, okusanda sende anlayacak beyin yok o yüzden araştırmıyosun ahahah 😂😂
İşte bak sende ki beyinin özeti bu verdiğin cevap 😀 andaval insan bakıyorum okuyorum ve senin nasıl çapsız olduğunu gördüm açıklama yapılacak çapta biri değilsin verdiign cevaplardan dolayı. Bide kopya çekmiş diyo ya ahahaha rezilsin yemin ederim 😂😂 özenti ateist tip seni 😂😂
onlar da araştırıp öğrenseydi kemküm diyecekler sanki kendileri her kitabı okumuş gibi. bölgesel bir kitaptı. içinde bölgeye dair şeyler vardı. hala anlayamıyorlar tatlım.
sen onların hepsinin cennete gideceğini nerden çıkardın? dağda çölde yaşayan ve dinden hiç haber olmayan insanlar inançlı olmadıkları için ne cennete ne cehenneme gitmezler öldükten sonra hayvanlar ve bitkiler gibi yok olurlar. bilmeden araştırmadan o küçük aklınla yorum yapma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu soruların cevapları 1347363 kere verildi boş boş sorular soracağınıza gidin araştırın nasıl olduğunu hey Allahım ya
Hadi 1 kere de sen ver de öğrenelim
Git araştır öğren böyle boş sorular soracağına mesela araştır oku. Sana mantıklı bi cvp versen bile saçma sapan cevaplar verirsin yaptığın yorumlardan bile belli bu yani, çok merak ediyorsan araştırır öğrenirsin onun bunun lafıyla mı öğrenmeye çalışıyosun? Sana burada kim ne dese de sen inanmazsın kafan belli yani verdiğin cvplardan, senin gibi de çok olduğu için artık insanlar sıkıldı sizin gibi ikna etmekten. Çokta umrumda yani inanıp inanmaman, sen zaten saçma bulmak üzerine kurulmuşsun ne deseler de sana saçma gelir
Yahu hepiniz aynısınız. Hiçbirinizde cevap yok. Hahaha
irşat faaliyeti vardı
@Takunyala kolombiyaya mı gidiyorlardı
Ya senin gibi gevşek birisine bi insan mantıklı bi açıklama yapar mı sence? Baksana gevşeklik akıyo üzerinden verdiğin cevaplardan, sen düzgün bi insan olsan zaten sana açıklama yapılır ama andaval gibi müslümanlar diye dingil dingil yorumlar yapıyosun. Bu sorunun cevabı yüzlerce kez verildi diyorum sen niye gidip araştırmıyosun hani çok zekisiniz ya sözce inanmayan özenti ateist tayfa olarak 😂😂 daha araştırmaktan aciz gelmiş burada inançsızlık kasıyo ahahaha. Senin gibi okdr çok var ki sosyal medya da iki tane ateist sayfası takip edip kendini zeki sanan 😂 sen git karikateist sayfası takip et hadi araştırmak senin gibi israflara göre büyük bişey çünkü
Ahh mümün kardeşim bak sevaba girme fırsatını teptin tühhhh
Ahh özenti ateist tip seni herşeyi bildiğini sanıp hiç bisey bilmeyen israfsın maalesef 😀 senin karikateist sayfaları işe yaramadı galiba ahahaha. yok mu orada zeki biri seni bilgilendirecek 😂😂
Ben müslümanım. Bir soru sordum ama cevabı yok sende. Boş yere konuyu başka yerlere çekme
Aynen aynen şimdi de müslüman oldun bak. Biraz daha zorlarsak deist olursun sonra da uzar gider kaç kola ayrılıyo du senin tayfa? 😂😂
Müslüman olmayan cennete giremiyorsa, bu kitap neden tüm halklara gönderilmedi?
Soru yukarıda. Cevabın yoksa daha fazla kendini güldürme
Kendine güldüren sensin bide kendini zeki sanman yok mu ahaha. Ama yaptığın yorumlardan ne kdr süzme bi cahil olduğun okdr belli ki, soruyu buraya değil cevabını alacağın yerlere sorarsan zaten amacına ulaşmış olursun. Ama dediğim gibi senin derdin başka sarımsak kdr beynin yok burada algı yapiyosun aklınca işte 😂
Cevap veremeyen 864535865. sözde müslüman. Not edildi
Ya andaval sana belirli bi cvp verenlere yazdığın cevaplara bi bak assalak insan. Okdr cahilce cevaplar vermişsin ki tam bi kör cahil cevapları resmen:D bide sen bu beyine sahip olup karşıdan mantıklı cevaplar mı bekliyosun? Senin araştırmama nedenini de şimdi anladım, okusanda sende anlayacak beyin yok o yüzden araştırmıyosun ahahah 😂😂
Nasıl kızmışsa yorumları mı okumuş diğerlerinden kopya çekmek için. Ahh canım benim
İşte bak sende ki beyinin özeti bu verdiğin cevap 😀 andaval insan bakıyorum okuyorum ve senin nasıl çapsız olduğunu gördüm açıklama yapılacak çapta biri değilsin verdiign cevaplardan dolayı. Bide kopya çekmiş diyo ya ahahaha rezilsin yemin ederim 😂😂 özenti ateist tip seni 😂😂
Ben hz muhamede huri olcam. Seni ona şikayet edicem. Görürsün sen.
Sen yemek masasında ki tuzluk bile olamazsın. Okdr boş birisin valla üzüldüm sana 😀
Neyse zaten keyfim yok çünkü param yok dertliyim. O yüzden bide sana boş boş laf anlatmakla uğraşmayım:)
"Tüüü sorguladın dinden çıktın seni kâfir (!)" diyenler yorumlara üşüşmeye başlamış.
Çok sorgulama ben öyle yaptım çok mantıksız gelen şey var knki boş ver
cevap sorunun içinde gizli... gönderilmiş bir şey yok :)
Kitaptan haberi olmayan sorumlu değil diyor hocalar
Onlar direkt cennete mi giriyor? Ohhh ne güzelmiş:)
Yok onların da sorumlu olduğu şeyler var ama islam değilmiş
Güzrl gacıymışsın he şimdi farkettim ara beni canım
Ohh ne güzel namaz yok, oruç yok, domuz eti serbest. Coğrafyadan kaybettik desene
onlar da araştırıp öğrenseydi kemküm diyecekler sanki kendileri her kitabı okumuş gibi. bölgesel bir kitaptı. içinde bölgeye dair şeyler vardı. hala anlayamıyorlar tatlım.
Tüm halklara gönderildi esasen. Bazı dinler belli bir millet güder. islam yayilmaci bir din
Küme gönderilmiş. 1000 yıl önce kimin haberi olcak kurandan
İslamı duymadan ölenler bu yüzden cehenneme gitmiyor
Ohhh ne güzel dünya be. Müslümanlar sabah akşam namaz kılsın, oruç tutsun ama onlar direkt cennete. Milyarlarca insanı sorgulamayacak mı yani yaradan
sen onların hepsinin cennete gideceğini nerden çıkardın? dağda çölde yaşayan ve dinden hiç haber olmayan insanlar inançlı olmadıkları için ne cennete ne cehenneme gitmezler öldükten sonra hayvanlar ve bitkiler gibi yok olurlar. bilmeden araştırmadan o küçük aklınla yorum yapma.
Ben de bitki, hayvan gibi yok olmak istiyorum. Güzel işmiş aslında
Kuranı Kerim indiği zaman üç kıta 7 iklimde davet yapıldı ve tüm insanlığa indirildi
Nasıl oldu o iş
Araştırırsan öğrenirsin
Dinle alakalı cevap veremediğinizde hep aynı cevapları veriyorsunuz. Bilmediğin şeyi neden konuşuyorsun
Sizde dini kotulediginizi sanıyorsunuz ama sadece komik duruma düşüyor sunuz
Soru soruyorum ama cevabın yok demek ki okumuyorsun. Allahın ilk ayetine bile uymuyorsun. Oku oku
Önce sen uy sonra akıl ver okumama gerek yok ben Allah'tan gelen herşeye sorgusuz sualsiz inanıyorum
Tamam işte bu cevapla sadece mürit olduğunu kanıtlarsın
Onların suçu orada olmak 😂
Hic bi fikrim Yok inancim bazen var bazen Yok
Kim demiş Müslüman olmayan giremiyor diye
Sen takip isteği atanların dinini nereden biliyorsun😆😆😆ham çökelek
onlarında inançları var
Müslman olmayan giremşyormuş cennete