Erkeğin yolda yürürken açık bayana bakmaması gibidir kadının kapanması. Kapalı kadın kocasına değer verir aslında örtüsüyle sadece kocasına özeldir saçları vücudu. Sadece kocası bilir onun güzelliğini. (Hakkıyla ve Allah için kapananlar) sizce de öyle değil mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSana bazı açılardan katılmıyorum diyecekken parantezin içindekini okudum ama başı açık olup da kocasına değer veren kadınlar da yok değil. Soruyu kapalı kızlar size helal olsun demek yerine kocasına değer veren namuslu kızlar size helal olsun diye sorsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum çünkü sadece kapalı kızlara özgü bir hava yaratmış soru başlığı.
16 Yorumla
Soran+1 yılOnlara özgü zaten ben burada kapalı kızları takdir ettiğimi belirttim her yiğidin harcı değil kapanmak
- +1 yıl
Resminden anladığım kadarıyla kapalı değilsin şimdi sen bu saydığın özelliklere sahip değilmisin sevgiline ( varsa bilmiyorum tabi ) ait görmüyor musun kendini ya da açık olan kadınlar kocalarına ait değiller mi? Ya da şöyle diyim her hakkıyla kapanan kadın mutlaka başı açık bir kadından daha fazla mı değer verir kocasına?
Soran+1 yılSadece kocasına değil ki Allahın emrine verdiği değeri dinine verdiği değeri de gösterir hakkıyla yapılan her ibadet
- +1 yıl
Ben sorun açısından söyledim sadece yani şu açıdan bakalım o zaman senin dediğine hiç bir zaman bir Hristiyan Musevi ya da Ateist ve diğer dinlerden tüm insanlar asla başı kapalı bir Müslümandan daha fazla değer veremez kocasına öyle mi?
Soran+1 yılSadece kocasına gösteriyo mahremini daha ne
- +1 yıl
Sence namus ve değer demek bu mu ayrıca bir kişinin saçı sence birisini tahrik edermi başı açık olup da giyimine kuşamına özen gösteren bir kadında olamaz mı yani sana katılmıyorum bu konuda ama tabi senin görüşüne sonuna kadar saygı duyuyorum iyi akşamlar..
En İyi Cevaplar
+1 yılSunu belirtmek isyerimki. K. s de gördüğüm en güzel yazi zevkle okudum eline gözüne sağlık ayakta ALKİSLİYORUM...
94 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Bende tesekkur ederim + sevildin yanlis anlama saygiya saygiyla karsiligin için:)
Soran+1 yıl@uysalcadı açtım kendimi bak
galeri8.uludagsozluk.com/.../...l%C4%B1_361591.jpg
galeri8.uludagsozluk.com/.../...areketi_532441.jpg
der ve giderim519 Yorumla
Soran+1 yılParantez içini oku der susarım
- +1 yıl
Aboww
😱😱😱😱😱😤 - +1 yıl
Herkes boyle değil canim annemde kapali. Hanim hanimcik bir kadin daha agzindan salak kelimesini bile duymadim
Soran+1 yılİşte bak Allahın emrine kapalı olan otamatik olarak bana yaklaşma mesajını veriyor dışarıya cevaplayan kendi ağzınla dedin
- +1 yıl
Kapali bayanlar ozeldir ne ya siktiringidin ulan jssj @jjonturk
- +1 yıl
1.73um canim ben :) @jjonturk
Allah sana da nasip ederi İnşallah. Görüşlerin çok hoş =)
72 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
36Cevap
+1 yılKs de görüp okuduğum en mükemmel konu ve soru :-))
Elini sağlık bu yazıyı genişletip ilerletip konu başlığıyla paylaşabilirsn44 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
- +1 yıl
Bu soruyu yazı olarak makale v. a tarzında ilerietip yazıp ks'de ya da bloglarda yayınlarsn
Soran+1 yılAnladım denerim. teşekkürler :)
- +1 yıl
Reca ederm :-)))
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan allah için niye kapanır? Sadece vücudunu kapatması niçin yetmiyor? Neden saç? Neden kadını kafın yapan saç burada soyutlaştırılıyor? Hiç düşündünüz mü? Kapalı kadın niçin kocasına açık olsaydı değer vermezdi? Onun kalbi bez parçasına mı takıldı, yere mi düştü?
12 Yorumla
Soran+1 yılTesettürün kadını koruduğuna inanıyorum erkeklerin kem gözlerinden ve şöyle bir bilimsel açıklama var erkeklerin gözlerinde bir ışın varmış ve baktıkları kadını yaşlandırıyomuş araştırabilirsin. Kapalı birine erkeğin davranışı otomatik olarak değişiyo nasıl konuşacağına nasıl favranacağına dikkat ediyo ben bunu gördüm
- +1 yıl
iki yüzlülükten başka bir şey degil, bir insan neyse odur başka gözle bakma olayı tamamen 2. yüze ait, bir de 3. yüz var astarından...2 yüzü olana veriyorlarmış gerekliymiş...
+1 yılcok dogru fotografina bakinca aklima tek sey geldi herseyi biliyor fakat bir turlu dogru adimi atamiyor ayni durumda oldugum icin soyluyorum Allahim herkese nasip etsin
10 YorumlaDiğer konusunda 601 cevap paylaştı. Aynen oyle. Kendin kapali olmadigin halde bukadar saygi duyman guzel
40 YorumlaBence edep erkan kapalılıkla olmaz. Bu konuda size katılamıyorum maalesef.
Kapalı hatta çarşaflı olup da eşini aldatan çok. Bunlar nedir?
İş beyinde ve vicdanda biter.
(.)11 Yorumla
Soran+1 yılOf yazmaktan bıktım parantez içinde belirttiğim tarzda kapalılardan bahsediyorum
+1 yılAklıma tek soru takıldı sen bu kadar biliyorsun da neden kapalı değilsin? :)
81 Yorumla
Soran+1 yıl://
+1 yılBen ne kapalılar gördüm aslında çırılçıplaklar ben ne açıklar gördüm karaçarşaflıydı... Yani herkesi bir tutma canım
24 Yorumla
Soran+1 yılParantez içini oku :)
- +1 yıl
Unutma ki kerhanede 1 tane kapalı bulamazsın hepsi açıktır ;)
- +1 yıl
Canım herkes aynımı dedim ben anlamıyon heralde ben herkesi aynı tutmam siz açıkları dışlıyosunuz bende diyorum ki orospuluk açıkta kapalılıkta değil kerhaneye diyosunda yapan insan için sıkıntı kerhane olmaz ara sokaklarda işe yarıyo
Soran+1 yılAçıkları niye dışlayım be de açığım sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buna inanmıyorum. Özellikle de saç kısmına çok takılıyorum yani saçın cinsellikle bir ilgisi yok ki. Ayrıca açık bayanlar olarak bir yerlerimizi sergilemiyoruz yolda yürürken baktıklarında seveceğimiz kişiye verdiğimiz değeri azaltacak ya da ona özel olmamızı engelleyecek. Bunun saçımızın açık olmasıyla bir ilgisi yok. Bakan kişinin niyeti de önemli. Kadın sadece kocasına özel olacağım diye eve kapanırsa dış dünya ile bağlantısını keserse o zaman daha mı çok değer vermiş olacak kocasına? Burada asıl önemli olan niyettir diye düşünüyorum.
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet niyet vücudun çok güzel diyelim çok ta açık giymedin normal giyindin ama dışarda birsürü erkek seni görüyo ve beğeniyo oysa kapalıysan sadece kocan görüyo. Dış dünyayla bağlantı kesmek ne alaka
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şunu da belirtmeliyim ki ülkesinde binbir dolap çevrilirken bunları bile bile,(Allah için dahi olsa yanlış yanlıştır.) insanlar ölürken, palalılar serbest bırakılırken gıkını çıkarmayıp rabia için yaşlar döken kapalı hanımlarımıza da helal olsun demiyorum yazıklar olsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılO kötü gözle bakan erkeğin sorunu nasıl algıladığıyla alakalı. Onun sapıklığı yani. Saçlarımızı da özel olmak içibn kapatıyoruz gözlerimize kadar kapatıyoruz ya senin demene göre o zaman dış dünyayla insanlarla iletişim kurarken onlar bizim nasıl hissettiğimizi göremiyorlar mimiklerimizi mesela bu işin sonu oaraya varacak diyorum bende
Soran+1 yılSadece rabia için yaş döktüklerini nerden biliyosun
Soran+1 yılÇarşaflı demedim ki ( ona da saygım. var) kapalı dedim yüzü belli yani mimikleri filan
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum çünkü onları hiç televizyonda görmedim öldürülen gençler için palalılar için protesto yaparken gelip namaz kılarken. En büyük kanıt oylarını tüm bunların sorumlusu rte ye vermeleri hala onu desteklemeleri zaten bende bunları kastediyorum.
İkna oldun mu cevaplarıma
Soran+1 yılSiyasete girmiyorum kapalıların önünü açtığı için tayyibi seviyolar büyük ihtimal
Cevap sahibi+1 yılSen özel olmak için saç kapatmaya kadar vardırınca bende işin sonu oraya mı gelecek acaba diye soru sordum öyle düşündüm yani. Evet ona da saygın var ama senin açıklara saygın yok haraket ediyorsun nerdeyse bile bile insanlara cinsel obje olduğumzu demeye getiriyorsun. Terbiyesizliğin luzümü yok herkes haddini bilsin.
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar ölüyor diyorum sana yazdıklarıı iyi oku. Benim önümü de öte yandan, insanları yumruklayan, gereksiz yere doğayı katledecek girişimler yapan örneğin nükleer santral gibi örnedğin kazdağlarında siyanürle altın arama izni çıkarımı gibi , ülkeyi bölücek girişimlerde bulunan bir partiyi desteklemezdim. O konuda önlerini açacak başkapartilerde vardı oysa.
Soran+1 yılHakaret amacım yok ben de açığım sonuçta
+1 yılAllah razi olsun bacim darisi istiyen herkesin basina
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bayanlar artık başörtüsünü sadece aksesuar olarak kullanıyorlar. Tabii 5 parmağın 5 i bir değil. Şahsen öyle bir kadını da hakettiğimi düşünmüyorum şu halimle.
10 Yorumla
+1 yılNe guzel tanimladn helal olsun sanada
Allah sanada nasip etsn insAllah :)30 YorumlaBaskalarinin giyimine kusamina karismak bize yakismaz dinimzcede elestirmek ve ayiplamak gunahtir her kul kendinden sorumludur
01 Yorumla
Soran+1 yılEleştirmiyorum hakkıyla kapananı takdir ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kardeşim öyledir kocası bilir kendine ona saklar Allah hakkıyla kapananlarla karşılaştırsın cümlemizi inşallah
30 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kesinlikle ama birçoğu öyle değil. Rengarenk şallar, kafada topuz vs. Geçen gün birini gördüm, benim bile ilgimi çektiyse düşünemiyorum :) Kınamak istemiyorum kimseyi elbette ama layıkıyla yapılmalı.
00 Yorumlabenim daha hiç ömrümde bir kadın sacı görüpte şeyim kalkmadı :) sac l*n bu, ne sapıksınız yaaa, sacla şey kalcagını düşünmek peh :) nevar abi sizin kafanızın içinde :) iki şişe içki içeyim genede bukadar su kafalı olamıyom ya:)
33 Yorumlapeki sen bu soruyu niye kapanarak sordun? kapali oldugunu herkes gormesin diyemi? yoksa cok takva sahibisinde ondanmi? eger kapaliysan ac su gizliliginide nicealem gorsun kapali oldugunu! haa ibadetin gizlisi makbuldur diyosan o baska :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim ama kapalıları takdir ediyorum olamaz mı
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende de var o ışık İnşallah sana Allah tesettüre girmeyi bana da namaz a başlamayoı nasip eder ;)
10 Yorumla
+1 yılAĞZINA sağlık ama hakkıyla olması gerektigi gibi kapananlar :) helal onlara
20 Yorumla
+1 yılyok bana göre öyle değil ben kapalı kızla muhabbet dahi edemem fikirlerimiz uyuşmaz çünkü :)
30 YorumlaKadinin kapanmasin , kadini asaglamaktan haric hicbirseye yaramiyor. Hickimse bana kapanmanin bir iyi ya da faydali tarafini aciklayamaz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet dar paça giyip yırtmaçlı etek giyip kafayı kapatmak. cidden cok guzeldır dımı?
26 Yorumla- +1 yıl
suna baksana kapanmayanları gunahkar cıkaracak. nasıl susabılırım boylesı bıseyde
Soran+1 yılParantez içini oku bir anlayana kadar oku
- +1 yıl
he he tamam sen cok biliyosun soran.
Soran+1 yılBilsem ne fayda uygulayamadıktan sonra
+1 yıldogru söylüyorsunda artik onuda.. kendilerine göre yorumlayanlar var keff
00 Yorumlasen var ya süper bir insanmışsın bunu açıklaman duygulandırdı gardaşım helal olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDimi canim sizin kocalariniz manitalariniz baksin aciklara sıkıntı yok , ama siz kafaniza sofra bezi takin musluman olun dindar olun. Biliyormusun canim sakli kutular herzaman gizemlidir icindeki daha cok merak uyandirir ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün kapalı birine de farklı gözle bakabiliyosan senin sapık düşüncen
Cevap sahibi+1 yılAynen o yuzden kiclari 2722651 kmden fark ediliyor
Soran+1 yılBak düzgün yazıyo orda DÜZGÜN böyle mi yazmalıyım algılaman için
+1 yılAcik bir bayandan bunları duymak beni çok mutlu etti...
Tesekkurler02 Yorumla
Soran+1 yıl:) her yiğidin harcı değil kapanabilmek
- +1 yıl
Aynen. dar tytli kapalilara diyorum. tesettür tarz değil farzdir
+1 yılKapalı kadın köledir. Kapalı kadın üzerine kadın alınabilecek potansiyele sahip bir kadındır. Kapalı kadın mazoşisttir.
10 YorumlaBasini kapatmayan kadinlar bir nevi orospumu oluyolar yani sacini basini herkes gordugu icin kocasini aldatmismi disarda ne kapalilar varki 1000 tane basi aciktan daha namussuz
10 Yorumla
+1 yılhakkıyla kapanan namuslu kızlar gözümü yaşartır hep çok saygı duyarım onlara
10 Yorumla
+1 yılevet aynen öyle ama tabii ki O AMAÇLA kapanan kızlar için söylüyorum...
00 Yorumla
+1 yılGercekten uzun zaman oldu böyle soru görmeyeli duygulandım gittim odanın bir kösesine hıçkıra hıçkıra agladım sitede halen bir umut var diye ))
00 Yorumla
+1 yılBence türban yasaklansın , doğu toplumunun psikolojik hastalığıdır tesettür
31 Yorumla- +1 yıl
Akp nin itleri yıldıramaz bizleri
Onun yerine o gerici kör zihniyetinizi kapayın!!! Kadın saçı görünse ne olur görünmese ne olur!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın bıtarafını acıp gezen bayan okuz gıbı bakıyoalr der ama vucudunu sergılemenın hosuna gıttnını kabul etmez...
01 Yorumla
Soran+1 yılBeğenilmek kadının hoşuna gider kesinlikle :) ama bazı bakışlardan rahatsız olunur gerçekten
o yüzden böyle bir hanımla evlenıcem bulursam eğer
10 Yorumla
+1 yılbu zamana kadar tanıştığım 4 kapalı kızda abazaydı.
11 Yorumla
Soran+1 yılParantez içini oku
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne alaka güzelmiş banane güzelse bana özelmiş yok şuna özelmiş umrumdamı sanki :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca allah için kapanmak nedir la öyle bişe yok öyle kapanırsan sapar gidersin allahın senin kapanmana ihtiyacı yok çünkü
Soran+1 yılBizim Allaha ihtiyacımız var
Cevap sahibi+1 yılhayır sokaktaki adamın senin kapanmana ihtiyacı var.. .
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence acigi kapalisi yok.. butun kadinlar olmasi gereken ueri bilmeli
00 Yorumla Çok doğru söylüyosun bunu gelde bizim Türk kızlarımıza açıkla:)
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz da kabullenme meselesi önemli olan iç kalp temizliği derler.
Soran+1 yılProfilden belli değil mi :D
Soran+1 yılDoğru dışardayken güvenemediğimiz insanlara sanalda mı güveneceğiz. İnşallah :D
+1 yılYok bee ruhu o olana kapalı giyinmek fayda etmez ruhu o olmayanada açık kapalı giyinmek farketmez
10 YorumlaDoğrusu bu böyle olmalı ama şimdikiler pek öyle değil :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıllütfiye senin ne işin var l*n burada
02 Yorumla- +1 yıl
sonra knk işim var
Soran+1 yılKimsin
+1 yılHelal olsun l*n iyi yazmışsın.
10 Yorumla
+1 yılbiz ne kapalı kızlar görduk sekerım
11 Yorumla
Soran+1 yılParantez içine bak
+1 yılAllah herkese hakkıyla yapmayı nasip etsin..
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılaynen ende öyle düşünüyorum
20 Yorumla Diğer konusunda 621 cevap paylaştı. güzel düşünce. Amacına uygun yapılıyosa
00 Yorumla
+1 yılSende buna nail olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKapalilara saygi duyarim ama bana ters
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bana da zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şükürki öyleyim teşekkür ederim :)
21 Yorumla
+1 yılCok dogru soyluyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılTabi ki
10 YorumlaParantez içindeki cümleye katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLütfiye?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. bir tanıdık
Soran+1 yılMesaj atsana