Diğer Bir kızın kürt olduğu neyden anlasilir? Acil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tip olarak soruyorum.Birde sizce güzellermi. Güncellemeler+1 yıl Yardim Bir kızın kürt olduğu neyden anlasilir? Acil? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güzel olanları var hemde çok güzel olanları var anlamak için biraz konuşmak gerekir. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tip oalrak esmer mi sence Yorumla cankall +1 yıl Yani değişir Yorumla Soran +1 yıl Genek Yorumla Soran +1 yıl Genel? Yorumla cankall +1 yıl Geneli esmer Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
kartanesi88 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ben Kürt olduğumu söyleyene kadar kimse anlamıyor😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl NedenBence adin berfin ve vanlisin Yorumla kartanesi88 +1 yıl Adım Berfin ama Vanlı değilim:) Yorumla Soran +1 yıl Oha bak sezgilerim. nasl guclu bildimOzaman hakkari Yorumla
snanekrds34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Konuşmasından ve üslubunun düzgün olmasından 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tip de nasil anlarsin Yorumla snanekrds34 +1 yıl Çoğu güzel oluyor valla Yorumla
Arvaless Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Esmer ve konuşmasından😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama türk kizlarida esmer Yorumla Arvaless +1 yıl Olsun Yorumla Soran +1 yıl Eee ne olsun nasil ayirt etcenn Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. konuşma önyargi varsa damgayi vur gitsin 0 0 Yorumla
Ümitcanıntassagi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Burnunda hızma varsa ve kekoysa 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Keko ne alaka Burnu hizma ne alaka peki Yorumla Soran +1 yıl Keko ne demek tam olarak Yorumla Ümitcanıntassagi +1 yıl Kardeşim ben kürdüm sen bana sor Yorumla Soran +1 yıl Iste sordum hizma ne alaka ve keko ne alaka Yorumla Ümitcanıntassagi +1 yıl Knk biz asirediz kurduz bizde kızlar genelde burnunda hızma doğu şivesi , birazda böyle dizzo keko gibiler tipinden anlarsın direk Kürt olduğunu Yorumla Yaren4477 +1 yıl Keko ne alaka ayrıca herkes hızma takmaz Yorumla Soran +1 yıl Hizma takmanin ne gibi bir ozeligi var o bir adet mi niye var Yorumla Ümitcanıntassagi +1 yıl @Yaren4477 geleni hatta çoğu öyle knk Yorumla Yaren4477 +1 yıl Urfalilar takar başka kimse de takmaz Yorumla Ümitcanıntassagi +1 yıl Hızma takınca kendini havalı falan sanıyorlar Yorumla Ümitcanıntassagi +1 yıl @Yaren4477 Urfa Ankara Diyarbakır çoğu takio Yorumla Soran +1 yıl @Yaren4477 neden urfa? Yorumla Yaren4477 +1 yıl Bende kürdüm ve genelde Urfa da hızma takan çok gördüm Yorumla Soran +1 yıl @Yaren4477 ozel bi nedeni var mı Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tipinden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil tipi iste Yorumla HinchAmarillo +1 yıl esmer falan oluyorlar genelde ve yüzleri belli ediyor (kaş tipi vs) Yorumla
34_SCIROCCO_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 2 dürt 1 sürt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O me Yorumla KıskanmayanErkek +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl @KıskanmayanErkek bu ne ahlaksiz Yorumla KıskanmayanErkek +1 yıl Düttürü dürt kürttürü kürt Yorumla
MH-Kayseri38000 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kaş yüz 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Guzel mi Yorumla MH-Kayseri38000 +1 yıl Güzel tabi ah olsa Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla MH-Kayseri38000 +1 yıl E seviyom esmer uzun boylu, kurt kizi Yorumla Soran +1 yıl Turklerde esmer Yorumla MH-Kayseri38000 +1 yıl Pek yok, sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Nasil pek yok aksaray konya yokmu Yorumla MH-Kayseri38000 +1 yıl Ee neresi yani Yorumla MH-Kayseri38000 +1 yıl Bende Kayseri Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tipinden 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Tamam iste nasil tipinden neler mesela Cevap sahibi +1 yıl Esmer oluyorlar bakışarından falan bellı oluyırr Soran +1 yıl Hangi bakis nasl olyo Cevap sahibi +1 yıl Sen kımı soruyorsun Soran +1 yıl Sen söyle Cevap sahibi +1 yıl Sen kendıni mı soruyorsun Soran +1 yıl He Cevap sahibi +1 yıl Bunu neden dert ediyorsun Soran +1 yıl Mwrak Cevap sahibi +1 yıl Kendıni begenmıyor musun yoksa Cevap sahibi +1 yıl Neden taktın bunu bu kadar Soran +1 yıl Söyle iste Cevap sahibi +1 yıl Baska yere gelsene Soran +1 yıl maalesef
KıskanmayanErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Cahilse kürttür 0 1 Yorumla KıskanmayanErkek +1 yıl Çirkin ve kokuyorsa Kürttür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güzel olanları var hemde çok güzel olanları var anlamak için biraz konuşmak gerekir.
Tip oalrak esmer mi sence
Yani değişir
Genek
Genel?
Geneli esmer
Evet
Ben Kürt olduğumu söyleyene kadar kimse anlamıyor😂
Neden
Bence adin berfin ve vanlisin
Adım Berfin ama Vanlı değilim:)
Oha bak sezgilerim. nasl guclu bildim
Ozaman hakkari
Konuşmasından ve üslubunun düzgün olmasından
Tip de nasil anlarsin
Çoğu güzel oluyor valla
Esmer ve konuşmasından😂
Ama türk kizlarida esmer
Olsun
Eee ne olsun nasil ayirt etcenn
konuşma önyargi varsa damgayi vur gitsin
Dibinden
O ne
Burnunda hızma varsa ve kekoysa
Keko ne alaka
Burnu hizma ne alaka peki
Keko ne demek tam olarak
Kardeşim ben kürdüm sen bana sor
Iste sordum hizma ne alaka ve keko ne alaka
Knk biz asirediz kurduz bizde kızlar genelde burnunda hızma doğu şivesi , birazda böyle dizzo keko gibiler tipinden anlarsın direk Kürt olduğunu
Keko ne alaka ayrıca herkes hızma takmaz
Hizma takmanin ne gibi bir ozeligi var o bir adet mi niye var
@Yaren4477 geleni hatta çoğu öyle knk
Urfalilar takar başka kimse de takmaz
Hızma takınca kendini havalı falan sanıyorlar
@Yaren4477 Urfa Ankara Diyarbakır çoğu takio
@Yaren4477 neden urfa?
Bende kürdüm ve genelde Urfa da hızma takan çok gördüm
@Yaren4477 ozel bi nedeni var mı
Tipinden
Nasil tipi iste
esmer falan oluyorlar genelde ve yüzleri belli ediyor (kaş tipi vs)
2 dürt 1 sürt
O me
Hahaha
@KıskanmayanErkek bu ne ahlaksiz
Düttürü dürt kürttürü kürt
Kaş yüz
Guzel mi
Güzel tabi ah olsa
Niye
E seviyom esmer uzun boylu, kurt kizi
Turklerde esmer
Pek yok, sen nerelisin