Urfa, Mardin kürt kızları genelde esmer karagözlü olur gördügüm kadariyla. Siz bir kizi gördügünüzde anliyormusunuz kürt oldugunu? Ben ayirt edebiliyorum cunku batidakiler genelde kumral renkli gözlü oluyor o yüzden sizce?
Gercek kurt kizlari beyaz ten sarisin ve rengli gozlu olur o kendini. kurt sanan esmer ler ya arap karisimi ya da Turk karisimi olur arastirirsaniz gorursunuz
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok oyle birsey benim tanidigim hepsi oyle ve orjinaller
Sen oyle san biraz arastir gorursun senin o girduklerinde melez kendileri bilmiyor ya arap ermeni karisimi ya turl arap karisimi o cografyada olduklari icin kendilerini kurt saniyorlar bende cok diyarbakirli mardinli tanirim harbi gercek kurt olanlar erkekleride dahil beyaz veya sarisin rengli gozluler biraz emek harcayip arastirirsan gireceksin sende
Cakma diyen yok melez diye birsey duymadunmi yorumlarda kackisi gercek kurtlerin sarisin renkli gozlu oldugunu soyluyor size arastirin girursunuz diyorum bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip hem bilgi eksiginiz var hemde tafraniz var yanlis bile bilursiniz dogrusunu ogrenmek neden zorunyza gidiyor anlamis degilim
Sorarak anla. Kürtlerde pardon ama garip bi ten rengi lekeli kırmızı yüz koyu kaç rengi alınsa bile kalemle çizmiş gibi duruyo yani. Batıda da çok Kürt var.
Batılıyım kara kaş göz ne alaka 😂ayrıca gerçek Kürtler sarışın oluyor renkli gözlü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet batıdakiler daha böyle kaşları felan yokmus gibi böyle nasıl diyeyim yüzleri renksiz ama kürt kızları direk kendini belli ediyor kürt değilde işte doğunun kızları kara kaş göz felan direk belli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anlaşılmıyor ki izmieli kızlar gibiyiz güzeliz bemyaz tenimiz var dkkdkdjdjfj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gercek kurt kizlari beyaz ten sarisin ve rengli gozlu olur o kendini. kurt sanan esmer ler ya arap karisimi ya da Turk karisimi olur arastirirsaniz gorursunuz
Yok oyle birsey benim tanidigim hepsi oyle ve orjinaller
Sen oyle san biraz arastir gorursun senin o girduklerinde melez kendileri bilmiyor ya arap ermeni karisimi ya turl arap karisimi o cografyada olduklari icin kendilerini kurt saniyorlar bende cok diyarbakirli mardinli tanirim harbi gercek kurt olanlar erkekleride dahil beyaz veya sarisin rengli gozluler biraz emek harcayip arastirirsan gireceksin sende
Eeeh yeter ama artik ! Yok öyle bisey cakma kürt gercek kürt mü varmis sanki
Cakma diyen yok melez diye birsey duymadunmi yorumlarda kackisi gercek kurtlerin sarisin renkli gozlu oldugunu soyluyor size arastirin girursunuz diyorum bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip hem bilgi eksiginiz var hemde tafraniz var yanlis bile bilursiniz dogrusunu ogrenmek neden zorunyza gidiyor anlamis degilim
Bence siz ögrenin önce sonra konusuruz
Sorarak anla. Kürtlerde pardon ama garip bi ten rengi lekeli kırmızı yüz koyu kaç rengi alınsa bile kalemle çizmiş gibi duruyo yani. Batıda da çok Kürt var.
Yanlış bir bilgiye sahipsin.
Kürtler normalde sarışın ve renkli gözlü insanlardır.
Esmer olanlar batılılardır.
Ben karagözlüleri taniyorum
Olabilir ama genellemen yanlış
Bazılarını yüz hatları belli ediyor ama genelde belli olmuyor gibi
Hmm yuz hatlar nasl olyo
Bazılarının sert ve köşeli oluyor onlar belli ediyor
anlıyorum görsel olarakta , zaten şivelerinden kurtulamıyorlar.
Kurtulmalarina gerek yok zaten. Peki görsel olarak nasil anliyorsun
ben karadenizliyim. hemen hemen her bölgenin insanlarını görmüşlüğüm var. aşırı kara saçlı olması, konuşma tarzı, ağız yapısı.
Hmm tsk
Genelde anlaşılır. Bunun ne önemi var ki? İnsan olması yeterli.
Zaten onemi yok oylesine soru
Alakasi olmadigini dusunuyorum ben konusmalarindan anliyorum elbet bi kayiklik oluyo
Kayiklik mi
Yani şive olarak
Batılıyım kara kaş göz ne alaka 😂ayrıca gerçek Kürtler sarışın oluyor renkli gözlü
Evet batıdakiler daha böyle kaşları felan yokmus gibi böyle nasıl diyeyim yüzleri renksiz ama kürt kızları direk kendini belli ediyor kürt değilde işte doğunun kızları kara kaş göz felan direk belli
Anlaşılmıyor ki izmieli kızlar gibiyiz güzeliz bemyaz tenimiz var dkkdkdjdjfj
Birakta izmirliler ozensin sen niye ozeniyon 🤦♀️
Özenmiyorum ya. Tarif etmek istedim dkkdkdjdjdjdj
Resmn var mı
Konusmasi kendini eleveriyo ne yaparsa yapsin
Ele vermek mi zaten sakladiklarini dusunmuyorum
Sana sarışın kürt gösterebilim 😂
Nerde
Konuşmasından anlaşılıyor
Dis gorunus olarak dedim ben
valla anlamıyorum pek de ihtiyaç duymuyorum
Irksal kalıplar vardır
ben de edebiliyorum
Nasil ediyosun
teninden ve esmerliğinden anlaşılıyor
anlamıyorum
Terörist olmasından ve asosyal olmasından
Asıl Kürt’ler sarışın ve mavi gözlüdür aslında..
Cok dogru yarim saatir anlatmaya calisiyorum soruyu soran arkadas anlamak istemiyor
Kırk alimi bir delil ile yendim, bir cahili kırk delil ile yenemedim demiş Mevlana..
Tebrik ederim harika bir sozdu
Bende anlıyorum
Nasil ki
Dış görünüşten
Tamam neyden
Daha esmer oluyorlar, konuşmaları farklı oluyo
Nasil farkli
Video atçaktım xper yetmiyo
Yazayim sana
Yüzünden
Dedigim ozelliklerden mi
Beni anladı ya sıra size geldi🤣🤣🤣