Diğer Mor elbiseyi mi alayım kırmızıyı mı? Acil yardım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ikisinide begendim mor dha hos geldi Güncellemeler+1 yıl Sizce Mor elbiseyi mi alayım kırmızıyı mı? Acil yardım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 642 cevap paylaştı. Mor biraz geniş kesim olduğundan hoş durmuyor kırmızı daha iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cokmu kotu Yorumla Minass1 +1 yıl Kötü yani basit bir kumaş gibi Yorumla Soran +1 yıl Tüh ama digeride ayni kumas Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mümkünse ikisini de değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Beğenmedim pek. Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kırmızı dedik yA geçen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ymdigeride iyi Yorumla Donfalcone +1 yıl İkisini de alıyorum birini kına birini nişan demiştin? Yorumla Soran +1 yıl Ama herkes alma dixo Yorumla Donfalcone +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum ama ikisi arasında seç dedin kırmızı diyorum işte mor çok kötü Yorumla Soran +1 yıl Niye ama ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kırmızı, bide fiziğin varsa tam olurr 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mor nasl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mor sıradan duruyor Yorumla Soran +1 yıl Nasil siradan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kötü duruyor, kumaş kalitesi felan Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen moru beğendin sanırım? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
nonick112233 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl kesinlikle kırmızı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mor nasil Yorumla nonick112233 +1 yıl bülent ersoy için tasarlanmış gibi Yorumla Soran +1 yıl Ahahahshahahahahah ya nekadae kotu sun ne alaka be o nerden geldi aklina Yorumla nonick112233 +1 yıl daha iyi anlatamazdım heralde :D Yorumla Soran +1 yıl Jxjsjdjfdjdj ya off cok begendim ama Yorumla nonick112233 +1 yıl bence güzel durmaz :D Yorumla Soran +1 yıl Tuh yaa Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kırmızı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Digeri nasil Yorumla sierravista +1 yıl mor güzel gelmedi ya bana, kumaşını çok belli ediyor gecelik gibi sanki Yorumla
Mad-Rascal Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırmızı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden yaa Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl kırmızı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mor nasl Yorumla keremkayar +1 yıl kolları falan basit gecelik gibi duruyor Yorumla Soran +1 yıl Hay Allah ya cok begenmisdim Yorumla keremkayar +1 yıl yani renk olarak güzel ama kesimi ve dikim çok kötü duruyor ayrıca kol kısımları hoş değil Yorumla Soran +1 yıl Niye kol kismi acik omuz iste Yorumla keremkayar +1 yıl evet ama kesimi falan basit duruyor ve göze hoş gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Tuh Yorumla
Shaee Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kırmızı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Kiz niye sütyenini gösteriyon Yorumla
cikkolatakahhve Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kirmizii 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Digeri nasil Yorumla Ben_arıza +1 yıl @cikkolatakahhve sana hepsi yakışır Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza tsk ederim nrden bilyon Yorumla Ben_arıza +1 yıl Sana yakışıyor demedim yalnız. @cikkolatakahhve için hepsi yakışır dedim 😂 Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza cok kotusun aglattin beni bu kabaliga gerek varmiydi Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza soruyu soran benim o kiza yakisip yakismadigni sormadim yorumun gereksizdi Yorumla Ben_arıza +1 yıl soruyu soran sen olabilirsin ama ben hoşlandığım kızla ilgili fikrimi beyan ettim Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza yok sacma burdan hoslanmak mi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Özeldende belirtebilirdin. Şov Yorumla Ben_arıza +1 yıl Heryerden belirttim yüz vermiyor 😀😂 aramızı yapsana bee sevap girersin 😀😂 yazdığı tüm yorumlara cevap verdim.😀😂 Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza iyde konusmadan nasil hoslandin ki fotosuda yokBelki sevgilisi var istemiyosa birak pesini tacize girer Yorumla Ben_arıza +1 yıl resmi vardı. sonradan kaldırdı. Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza fakedir Yorumla Ben_arıza +1 yıl Yok ya sanmıyorum ama çok tatlı ve güzel bir kız Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza yalan Yorumla Ben_arıza +1 yıl Bilmiyorum ama gerçekten çok etkilendim. Resmen tutuldum Yorumla Soran +1 yıl @Ben_arıza hucte bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mor biraz geniş kesim olduğundan hoş durmuyor kırmızı daha iyi
Cokmu kotu
Kötü yani basit bir kumaş gibi
Tüh ama digeride ayni kumas
Mümkünse ikisini de değil.
Niye
Beğenmedim pek.
Kırmızı dedik yA geçen
Ymdigeride iyi
İkisini de alıyorum birini kına birini nişan demiştin?
Ama herkes alma dixo
Ben de öyle düşünüyorum ama ikisi arasında seç dedin kırmızı diyorum işte mor çok kötü
Niye ama ya
kırmızı, bide fiziğin varsa tam olurr
Mor nasl
mor sıradan duruyor
Nasil siradan
kötü duruyor, kumaş kalitesi felan
Neden ya
sen moru beğendin sanırım?
Evet
kesinlikle kırmızı
Mor nasil
bülent ersoy için tasarlanmış gibi
Ahahahshahahahahah ya nekadae kotu sun ne alaka be o nerden geldi aklina
daha iyi anlatamazdım heralde :D
Jxjsjdjfdjdj ya off cok begendim ama
bence güzel durmaz :D
Tuh yaa
Kırmızı
Digeri nasil
mor güzel gelmedi ya bana, kumaşını çok belli ediyor gecelik gibi sanki
Kırmızı
Neden yaa
kırmızı
Mor nasl
kolları falan basit gecelik gibi duruyor
Hay Allah ya cok begenmisdim
yani renk olarak güzel ama kesimi ve dikim çok kötü duruyor ayrıca kol kısımları hoş değil
Niye kol kismi acik omuz iste
evet ama kesimi falan basit duruyor ve göze hoş gelmiyor
Tuh
Kırmızı
Neden
Kiz niye sütyenini gösteriyon
Kirmizii
Digeri nasil
@cikkolatakahhve sana hepsi yakışır
@Ben_arıza tsk ederim nrden bilyon
Sana yakışıyor demedim yalnız. @cikkolatakahhve için hepsi yakışır dedim 😂
@Ben_arıza cok kotusun aglattin beni bu kabaliga gerek varmiydi
@Ben_arıza soruyu soran benim o kiza yakisip yakismadigni sormadim yorumun gereksizdi
soruyu soran sen olabilirsin ama ben hoşlandığım kızla ilgili fikrimi beyan ettim
@Ben_arıza yok sacma burdan hoslanmak mi 🤣
Özeldende belirtebilirdin. Şov
Heryerden belirttim yüz vermiyor 😀😂 aramızı yapsana bee sevap girersin 😀😂 yazdığı tüm yorumlara cevap verdim.😀😂
@Ben_arıza iyde konusmadan nasil hoslandin ki fotosuda yok
Belki sevgilisi var istemiyosa birak pesini tacize girer
resmi vardı. sonradan kaldırdı.
@Ben_arıza fakedir
Yok ya sanmıyorum ama çok tatlı ve güzel bir kız
@Ben_arıza yalan
Bilmiyorum ama gerçekten çok etkilendim. Resmen tutuldum
@Ben_arıza hucte bile
Kırmızı tabi ki
Digeri nasil