Bayanların katıldığı sohbetler oluyor oralara nereden ulaşılır? Erkeklerin katıldığı hayalhayanem sözler köşkü gibi baynların olduğu yerler varmı?

Belki bu soracağım sorunun cevabının burada bulamam ama nereden bulacağımı bulabilirim belki diye soruyorum.. Belki de bulurum bilemiyorum.
Ben kuranı yeni öğrenicem komşumuz öğreticek. Kendi basıma bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Namazımı kılıyorum vs vs evet ama daha fazla bişeyler öğrenmek birilerinin bana öğretmesini istiyorum. Bazı şehirlerde Ankara konya İstanbul gibi guruplar oluyor hanımlar katılıyorlar kuran okuyorlar haftalık dersler belirleyip ibadet ypmış imanlarını kuvvetlendirmiş oluyorlar. Ben Denizliliyim ama burada böyle biyer var mı bilmiyorum. Nerden araştırılır onuda bilmiyorum. Sizler biliyor musunuz? Böyle sohbetlere katılmak istiyorum. Nereden bulunur böyle yerler. Sözler köşkü çınaraltı hayalhanem gibi yerler erkekler için var ama bayanlar için denizlide olan var mı?
Bayanların katıldığı sohbetler oluyor oralara nereden ulaşılır? Erkeklerin katıldığı hayalhayanem sözler köşkü gibi baynların olduğu yerler varmı?