Arkadaşlar soru başlıktadır yorumlarınızı alayım.
Not: Evet kafam çok güzel size ne l*n -,-
Not: Evet kafam çok güzel size ne l*n -,-
Yer çekimi, dünyanın yuvarlak olduğu gibi teori olarak ortaya atılmasada zihnimi kurcalıyorsun. Yapma böyle şeyler. Normal biri değilim, inanırım.
Ama mantık kuracak olursam; yüksek binadan atlayan bir adamı hayal edelim. Düz bir şekilde aşağıya atlıyorsa, yine yere düz bir şekilde çakılacaktır. Yani düşüş şeklinde paraşütçülerin kullandığı gibi bir şekil veya hareket kullanmadığı taktirde yere düz bir şekilde inecektir. Buda aslında gökyüzünün uçmadığının, havada olan cisimlerin kendi istekleri ile hareket ettiğinin göstergesidir.
Yani gökyüzünde olan veya yerden belirli bir yükseklikte olan bir cismin ( canlı veya cansız bir varlığın ) uçtuğunu gösterir. Yani havada olan bir cismi, hava hareket ettirmez. Cisim kendi hareket eder. Bazen tetikleyici sebepler olabilir, rüzgar veya uçaklarda olan itici bir güç gibi.
Peki ya herkesin gördüğü yeşil aynı değilse. aynı ismi verdiğimiz nesneleri aynı görmüyorsak. herkesin kırmızı dediği rengi sen farklı ben farklı görüyorsak ama doğuştan o gördüğümüze herkesin dediği gibi kırmızı diyorsak. iyice kafayı bulandıralım :) işin şakası bir yana dediğin gibi olsaydı çatıdaki kuşlarda hareket etmeye devam ederdi ya da daha hızlı uçan kuşlar olmazdı ya da kuş havadayken pislediği yer hep aynı olurdu savrulmazdı :)
O zaman gökyüzü bir sağa bir sola sallanıyor bir ileri bir geri, kafası güzel demek ki onun da senin gibi
kuşların neden kanatları var o zaman :( niye cama balkona konuyolar sonra ucup gıdıyolar hı :(
Cevap
63Cevap
Bu tip sorulara bayılıyorum ancak bende bazen matrixte yaşadığımız fikrine kapılıyorum sonuçta beynimiz doğru bir şekilde uyarılırsa bir labaratuvar ortamında bile günlük yaşantımızı yaşıyor hissine kapılıp sanal gerçekliğe geçebiliriz ama öyle olsaydı sürekli sevdiğimiz yemekleri yerdik.. :P Güzel soru hoşuma gitti.
"Güzel bir bahar günü genç bir öğrenci dalların rüzgarda hareket ettiğini fark eder ve Ustasına sorar:
-Dallar kendi kendilerine mi yoksa rüzgar yüzünden mi hareket ediyor?
Görmek için başını kaldırmadan usta cevap vermiş:
-Harekete ne dallar ne de rüzgar sebep olur, bu senin kalbinde ve aklındadır..."
Alıntıdır...
O Zaman Bizimde Uçmamız Lazım :)
ya da Elektrik Telleri ya da Uçaklar :)
1. Sn Uçaklar Zaten Uçuyo :D
L-nnnnn Haklısın Galba Gökyüzü Uçuyo :DDD
Not:Kafam Normal, Doğal Halim...
olm bu kız benim kafadan lan.. o kuşlar uçuyor güzelim ya olduğu yerde duruyolar dünya dönüyo o yüzden öyle geliyo göze.. hatta yükselmiyorlar bile dünya alçalıyor ondan..
Galileonun devrinde yaşasam dünya dönüyo dediğinden dolayı onu asan papazların topuklarına sıkarım ama senin bu düşüncene kılımı kıpırtatmam bile arkadaşım :D:Ds
Ya uykuya daldığımız dünya gerçek dünya ve şu an yaşadığımız yer hayal dünyasıysa?
Ya balıklar duruyor denizler okyanuslar yüzüyorsa :) nasılmış :)
Demek ki kafası sendende iyi olanlar var mış 😃
belki de kuşlar sadece orda olduğunu düşündüğümüz için var. belki de gökyüzü sadece hayal.
Yarasa Güneşten hoşlanmıyorsa Güneş kıymetini kaybetmez!
Fifa'da da oyuncular oldugu yerde durup arkaplan hareket ediyor.
Her ikisi de ucuyor yalnız dünya kuşlardan daha hızlı döndüğü bir gerçek.
belkide herşey sabit bizim göz retinamız onları hareketli gösteriyor. belkide gözlerimiz bir filmi izletiyor bize :S
aslında bız yazmıyoruz
klavye dansoz gıbı hareket edıyor ^.^
oldugu kadar be kanki ^.^
kuşların durduğunu iyi tespit etmişsinde eksik... gökyüzüde duruyo. uçan kafamız...
böyle birşey olsa bütün kameraları toplar dünyada ki bütün akedemisyenlere bay bayan branş ayırt etmek sizin saydırırım :)
aklını kuşa taksalar gökyüzü ters yüzer , noluyo l*n
Yok kiz kuslar duruyor Dunya donuyor Sen yurudugunu sanip aslinda yerin geriye gittigi gibi Biz hep duruyok aslinda;)))
Kafam guzel kafam kadarr guzel misiniz kafam milyon sen o kadar eder misiniz demek istedi :D
Bana oyle geldi hehehw ; D baska yerde söylersen timarhaneyi ararlar yaw :D
Ya hapisteki insanlar dört duvar içinde özgürde biz dışarıda tutsak isek :D
Gökyüzü uçuyor zaten kuşlarda onun içinde içiyo..:D
Wallahi ya beynin yoksa sadece ağzın konuşuyorsa, :)
Yok bacım espiri yaptım
Senin yasadigin yer neresi burada kuşun uctugu falan yok. Aksamlari kus mu ucarmis 😄
Ooo felsefik takılıyosun afferin len :)
ya biz yemek yemiyorsak, yemekler bizi yiyorsa
Hahaa annemin lafı +1:))
Çok mu canın sıkıldı dostum
Ben seni tokatlamam, yanakların elime çarpar..
Geçen yine gökyüzüne kafa atıyorum...
Ahahhahaa şu içtin de böyle oldun evet :D
ya'sı ma'sı yok kesin öyle
Sadece ama sadece senin kafandan istiyorum..
Sormak için mi sordun yoksa esrar keş misin?
Hayır
O zamanlar bir ergendim 😄
😢
-Brandybuck
6 yıl olmuş bu yorumu yapalı vay be
Kıyamet alameti bunlar...
-------------------
Yer çekimi değil de gök itimi varsa?
Kesinlikle :)
O kafadan istiyorum la beeennñ
gok yuzu duruyorda sen ucuyosun
Bu durumda ucaklar noluyo?
Cok gec karistirdim artik
Bonzaiyi nerden buldun?
Kaktüs bak o zaman sula gitsin
Ama çok faydalı =( önyargılı olma bu kadar ne kadar radyasyonu engelliyor absorb ediyor yani yok ediyor biliyor musun =( ve istediği sadece bir kaç damla su insan zaten iyiyi hep hiç bir zaman sevip değerini bilmemiştir..
Bırak bırak dikenleri var diye =(
Kuşların uçtuğunu kim söyledi onlar duruyor.
Kuş değilde bulut olsaydı daha iyi olurdu :D
Ya yer altımızda kayıyorsa biz sürünüyosak:)
sesli güldüm yaa :D nihat doğan mode on. :D
Yere konan kuşları nasıl açıklayacaksın peki?
hepsi duruyor fakat biz uçuyorsak o. O
Benimde kafa gitti bu soruyu okuyunca...:))
Hobaaaâ.. ole. . neoluoo la bana..:))
.
kitaptan alinti galiba ama kitabin ismini unuttum
Bencede örneğin yer çekmiyor gök itiyorsa
Elma kafaya düştü diye yer çekimine ispatı olmaz deme :))
bence biz dönüyoruz :Dd
Vala baya guzelmis :)
Kafamda deli sorular.
Iste aradigim mizah evlenelim?
Fabrikasini alirim
Ne içtysen aynısından istiyorum
ya ikiside duruyor biz uçuyorsak :)
kafam güzel galiba
Kafan güzelmiş nerden aldın
ya hep sarhoşsak içince ayılıyorsak :D
bu sözden alıntı yaptın demi :D
Valla kuşlar duruyorsa nasıl çatıya geliyolar