Cross dress, kadınsı pasif olan partner tipleri, sizce de cazibeli gözümküyor mu?
Erkek mantigi, kadın vücudu, tavrı...
Erkek mantigi, kadın vücudu, tavrı...
İçimde öyle bir cd tavırlar var mı bilmiyorum ama kıl seviyem artmadan yani 14-15 yaşlarımda evde bulduğum külotlu çorapların ağ kısımlarını söker giyer mastürbasyon çekerdim. Sonra üstüne bir etek giymeye üstüne bir sütyen giyerek devam ettim. Hiçbir zaman mastürbasyonun ilerisine gitmedim. Sonra bir ara internette bayan giysileri satmak zorunda kaldım o aralar cd ve travesti arkadaşlar edindim onları ve kendimi sexy bayan elbiseleri giydirip onlarla mastürbasyon yapmaktan çok hoşlanıyorum. Ama pasif olmadım aktifte olmadım sadece mastürbasyon yaptım. Parlak külotlu çoraplar; dar saten etekler, mini pileli etekler, parlak elbiseler, parlak tayt ve satenler bunlar benim zaaflarım maalesef... Türkiye de gerçek manada cd yok giyinmeyi bile bilmiyorlar. Benim anlatacaklarım bunlar bana ulaşmak isteyen arkadaşlar pantyhosetrk@yahoo. com adresinden ulaşabilirler...
Bana gözükmez. Zaten sapı var. Ben de heteroyum ama bir kere kadın kıyafeti giymek istiyorum. Makyaj yapmak çok zevkli geliyor. Senin de böyle düşüncelerin var mı sayın soran :)
Heterosun, bana soruyorsun... Benim hoşuma gidiyor ama benim de sapım var, gizli kullanıcı..
Peki yapıyormusun? Ben bir kaç denedim ufak ufak ama komple değil tabi :) Bir kere yapıp hevesimi alasım var.
Aktif olarak evet, pasif olmadım olmam da.. Zaten, dediğin gibi, seviyeli birisi olsa, uzun süreli ilişki düşünoyurm hevesimi alıp bırakmak olmaz ,)
Af edersin ben kadın kıyafetleri demek istedim. Yanlış aksattım. Cinsellik konusunu değil kadın kıyafetlerini denedim
Cinsellik istemiyormusun?
İstemiyorum. İstersen özele gel
İstemiyorsun.. Neden peki?
Burdan yazamam
skype kullanıyormsuun
Evet
shadow.41@hotmail. com ekle açık şu an
Hiçbişey anlamadım
Erkegin var mı senn?
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?