İşe arabamla gidip gelmekten sıkıldım. O trafik, ışıklar ne bileyim işte.
Otobüse binince özel şoförüm gibi götürüyor. : )
Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Otobüse binince özel şoförüm gibi götürüyor. : )
Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba tabiki maddi gideri saymazsak :D Trafik ışık evet bayıyor ama otobüs birde tıklım tıklım ise hiç çekilmiyor ya itiş kakış devamlı rahatsız oluyor insan.
Sabah benim gittiğim güzergahta boş oluyor genelde. : )
:D :D
Otobüste sıkış tepiş dayayan dayayana ter korkusu sıcaklık vs vs arabayı tercih ederim. En azından sadece ben varım içinde rahat rahat gitmek var.
Tek avantajı o zaten.
Evet orası öyle. Ben işte gidip gelme konusunda şeyetmiştimdi.
Ben trafik yoğun olduğu zaman ki genelde hep açarım ama bir cd ya da radyoyu açar müzik dinleyerek giderim sıkıcı ise o an yolculuğu eğlenceye çevirmeye çalışırım. Işıklara falan takma trafiğe takma hiç rahat git rahat gel birde varsa aynı yerde seninle oturan biri çıkışda onuda al git hem sohbet edersin hemde yardımcı olmuş olursun.
l*n otobüste ayni bok sonucta ayni yoldan gidiyor ben aramamdayim şu an istedigim yere gidiyorum bence araba daha iyi
Otobüsü sen mi kullanıyorsun?
Hayir araba kullaniyorum
Of ya her gün ben götürürdüm seni işe :D en büyük hobim.
Normalde bende severim ama sabah ve akşam iş giriş ve çıkış saatlerinde çok kalabalık oluyor. : )
Teşekkürler :)
Rica ederim.
Cevap
5Cevap
O otobüs uçarak gitmiyorsa araban sana küssün.
Küsmesin, sonra bir sürü masraf çıkarır. : (
Rahat batıyor galiba sana :))) ?
Bilmem. : )
Geçenlerde işim ist trafiğine girmeyeyim diye araba yerine metrobüse bineyim demiştimde hatta burayada yazdım, aman allahım yani o kalabalık, insanların türlü türlü halleri, kokuları falan yani yok araba iyidir yaaa içinde trafiktede olsan rahatsın :))
Kır bir taraflarını otur, senin yerinde olmak isteyen milyonlarca otobüs yolcusu vardır :D
Haklısın kardeşim. :D Açarım televizyonu sabah izleye izleye giderim. : )
Toplu ulasim araclari zor ama daha mantikli
Kalabalıkta zor.
Evet. Istanbuldaym 15 gundur burada otursam asla sahsi arabamla dolasmam. bir yerden bir yere 5 saatte gidilirmi ya. Gece geri donerken 30 dakikada döndüm
5 saat mi? O. o
Ben İstanbula hiç gitmedim, görmedim.
Gelme hacı abi gelme. d haa şehrinde trafik derdi felan yoksa önerim rahat rahat arabanla git ac radyonu veya müziğini git. Ter kokusu derdi yok normalden 2 kati fazla yorulma derdin yok
Oda doğru aslında
Araba
Motor :)
Kışın k. çın donar be hacı abi. :D
Hmm...
Araba
Tahtaravan diyorum:)))))))
3 hayırla uğurluyoruz.
Araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar