Tatil & Seyahat Otobüs mü uçak mı? aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 23 24 saat otobüs mü 2 saat uçak mı Tek olunca hangisi daha iyi Güncellemeler+1 yıl Uçak dar diye huzursuz oluyorum onun için sordum . d Otobüs mü uçak mı? Cevapla Otobüs Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Bence uçak 0 0 Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Uzun yolculuk seversen otobus aceleyse ucak tercih meselesi yine de 0 0 Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uzun yol sevdiğim için genelde otobüs tercih ediyorum. Ama yol çekemem diyorsan tabi uçak.☺ 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl otobüs sanki çok geniş çok ferah. bin uçağa hop gitti bitti 0 0 Yorumla
akilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sordugun soruya bak uçağı tercih etmemen için sebep var mı 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Çok dar içi . d Yorumla akilleus +1 yıl Otobüsle farkı yok. Düşün 2 saat o darlıgı çekerim. Takar kulaklığı 2 saat sonra 2bin km yolu yaparım. İnsanda yol yorgunluğu da olmuyor şehir içinde Bi yerden bi yere 2 saat zaten Yorumla
wsserife Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Uçak seçerdim ama seyahati ve uzun yolu seviyo olsaydım otobüs derdim 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 24 saat nereden nereye merak ettim. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Tabii ki uçak olur. zaman kazanmak adına. 0 0 Yorumla
Amayeterbe Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Maddiyat sıkıntı değilse net uçak 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Yo hayır ondan değil uçak çok dar herkes çok iç içe Yorumla Amayeterbe +1 yıl Otobüs de aynısı değil mi :D Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 701 cevap paylaştı. otobüs değil elbette 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence uçak
Uzun yolculuk seversen otobus aceleyse ucak tercih meselesi yine de
Uzun yol sevdiğim için genelde otobüs tercih ediyorum. Ama yol çekemem diyorsan tabi uçak.☺
otobüs sanki çok geniş çok ferah. bin uçağa hop gitti bitti
Sordugun soruya bak uçağı tercih etmemen için sebep var mı
Çok dar içi . d
Otobüsle farkı yok. Düşün 2 saat o darlıgı çekerim. Takar kulaklığı 2 saat sonra 2bin km yolu yaparım. İnsanda yol yorgunluğu da olmuyor şehir içinde Bi yerden bi yere 2 saat zaten
Uçak seçerdim ama seyahati ve uzun yolu seviyo olsaydım otobüs derdim
uçak daha iyi ya her türlü
24 saat nereden nereye merak ettim.
Tabii ki uçak olur. zaman kazanmak adına.
Uçak tabi ki otobüs çekilmez
Maddiyat sıkıntı değilse net uçak
Yo hayır ondan değil uçak çok dar herkes çok iç içe
Otobüs de aynısı değil mi :D
Uçak
Uçak
ucak
2 saat uçak
2 saat uçak tabiki
otobüs değil elbette
Uçak
Ucak ya