Dün sabah namazından yaklaşık 5 10 dk önce uyurken birden gözüm açıldı ve bir erkek sesi arkamda bana birşeyler söyledi ama hatirlayamiyorum anlamadımda fazla ve li felan birşeyler dedi sonra sabah ezanı okundu bir çok musallat belirtileri var buda onlardan biri mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilinç altı olabilir geçen gece uyurken ben de birden biri seslendi sanıp uyandım sonra ezan okundu
Hayır sese uyanmadim birden istemsizce gözlerim açıldı uyandım bı erkek sesi konuştu kalın korkutucuydu çok başıma böyle şeyler geliyor onları görüyorum bilinç altı psikolojikmen felan değil yani açık ve net canım
Bilemedim ki napsan 😔
Bundan yaklaşık 3 4sene önce bir hocaya goturdulerdi beni nazar ağzıyla gittiğimizde bir kadın çok değişikti gözü felan bir tasa bakıp nazar var göz var felan her şeyimi dedi doğruda bildi ertesi gün bir muska yazdı gittik aldık taktım iyice kafayı yedim geceleri onları görüyordum seslerini duyuyordum yatınca tavanda kara delik beyaz siyah uçuşan şeyler görüyordum sonra o muska mezarlığa gömüldü büyü yapılmış başla bir muska yazdirdilar tabi haberim yok demediler onuda takınca büyü büyü ile bozuldu sanırım baya zor zamanlar geçirdim sonra bu olanları duyunca aylar sonra açtım muskayi içindeki kağıdı yengeme verdim oda gömdü gene aynı şeyler olmaya devam ediyor geçen aylarda koridorda siyah büyük kalın bir golge ikide beyaz gözleri var tuvalete kalmıştım onunla göz göze geldik bir kaç saniye sonra gitti yaklaşık 1 hafta öncede gece sigara içip mutfağa girdim su içip yaticaktim koridorda gözüme bir şey çarptı ses geldi baktım orta boylarda saçı uzun bir gölge bana doğru yürüdü ve birden kayboldu çok karabasan bastı geceleri çok görüyorum onları seslerini duyyom
Evdede sürekli takip ediliyom
Bir de psikiyatriye gitsen en azından denesen sonra bu olaylar devam ediyor diye gittiğin hocaya gidebilirsin, bu tarz bişey yaşamadım hiç ama inanıyorum
Bu sinir krizlerimden gittim ilaç felan kullandım 2 3 yıl önce ama bir fayda göremedim psikiyatrilik dava yok yani
Keşke yardımcı olabilsem 🤷♀️
Düşünmen yeter sağ olasın
Sen rüyadayken görmüşsün bence.
sese uyanmadim birden istemsizce gözlerim açıldı uyandım bı erkek sesi konuştu kalın korkutucuydu çok başıma böyle şeyler geliyor onları görüyorum bilinç altı psikolojikmen felan değil yani açık ve net canım rüyada değil çok net hatırlıyorum
Onları görüyorum derken. Sadece uyurken mi oluyor
Bundan yaklaşık 3 4sene önce bir hocaya goturdulerdi beni nazar ağzıyla gittiğimizde bir kadın çok değişikti gözü felan bir tasa bakıp nazar var göz var felan her şeyimi dedi doğruda bildi ertesi gün bir muska yazdı gittik aldık taktım iyice kafayı yedim geceleri onları görüyordum seslerini duyuyordum yatınca tavanda kara delik beyaz siyah uçuşan şeyler görüyordum sonra o muska mezarlığa gömüldü büyü yapılmış başla bir muska yazdirdilar tabi haberim yok demediler onuda takınca büyü büyü ile bozuldu sanırım baya zor zamanlar geçirdim sonra bu olanları duyunca aylar sonra açtım muskayi içindeki kağıdı yengeme verdim oda gömdü gene aynı şeyler olmaya devam ediyor geçen aylarda koridorda siyah büyük kalın bir golge ikide beyaz gözleri var tuvalete kalmıştım onunla göz göze geldik bir kaç saniye sonra gitti yaklaşık 1 hafta öncede gece sigara içip mutfağa girdim su içip yaticaktim koridorda gözüme bir şey çarptı ses geldi baktım orta boylarda saçı uzun bir gölge bana doğru yürüdü ve birden kayboldu çok karabasan bastı geceleri çok görüyorum onları seslerini duyyom
Evde sürekli takip ediliyom kuran ezan seslerinde duramiyom
Muska daha çok kötü yapar. Senin sıyrılman gerekiyor bu olaydan herşeyi kendin halledeceksin. Kuranda sureler var. Okuyamıyormusun?
Ve sana niye musallat olsunlar ki kötü bişey mi yaptın
Hayır, sanirsamki aile düşmanlarımız büyü yaptırdı
Ve bana inanan yok hoca yok doğru düzgün
Bana kalırsa büyü yapılmış evet.
Nas-Felak suresini okurmusun?
Okuyunca ne oluyor
Ezan Kuran seslerinde felan duramıyorum çok huzursuzlaniyom rahatsizlaniyom huzur bulan ben simdi sesini duyunca kriz geçiyorum boy abdestini bile zor aliyom
Bi arkadaşımın arkadaşıda böyleydi sonradan bitti.
Bu işler çok zor ya.
Huzursuzlanıyorsun, rahatsızlanıyorsun ama dayanacaksın. Sonrada hayatına güzel devam edebilesin
Kendini zorla elbet giderler. Hepimizi allah yaratmadımı zaten onlarda bi kul.
Tek çare allahtan yardım istemen. Dua ett
Bak bana inan kendini zorlarsan kurtulursun 🙏🏻🙏🏻
Yardım edebilecek bir Allah'ın kulu yokki kendi anam hiç bir şeyime inanmaz istersem öleyim umurlarinda miki elin umrunda olsun
Alıştım zaten ya sorun yok korkmuyorum yani
Sen benim dediğimi yap kardeşim. Ancak böyle sıyrılırsın hocalarda iş yok.
Korkmazsın tamam da. Sıyrılman gerek
Böyle hayat devam etmez
Cidden bu satten sonra hiç uğraşamam ne duam kabul oldu benim ne isteğim küçücük bir tebessumun hesabını bile ağır ödedim rabbim bana küçücük yaşımdan beri acı sıkıntı dert verir derman yok olmasında zaten istemiyorum gücüm bitti cidden bu ne olacaksa olsun
Keşke elimden bişey gelebilseydi..
Düşünmen yeter sağ olasın
İfritler gelmiş. Güçlü olanlar o saatlerde gelir
Kuran ezan seslerindede duramiyorum sinir krizi geçiriyorum bunaliyorum daralıyorum
Koca karı işine dönmüş sizin durum. Ailenizin pek temiz bir geçmişi yok bana göre. Muska bir şey yapmaz zaten neden yazdırıyorlar, tesiri kısa sürer. İşin ehli bile yapsa. Neyse siz günaha sürüklendiğiniz için biri ve birileri tarafından bunları yaşıyorsunuz. Doğru insan olmaya çalışın. Yalandan kaçın, dobra olun. Yaptığınız doğru işlerde allahı anın. Muska toprağa atılmaz, suya atılır. Bu sebeple koca karı işi dedim. En kötü yakılır. Her neyse.
İki muskada sirkeli suyun içinde bekletilip gömüldü herhalde ben görmedim ama onlar kalmamistir sanırsam aile dusmanlardan biri yaptı ve tahmin edebiliyom kimin yaptigini veya yaptırdı çünkü o şahıs babamada yaptirdiydi 5 vakit namaz kılan adama kafayı yedirtti akıl hastanesine yatacak hale geldi şükür düzelttik doktor hoca felan anam halletti bı mal davasından dolayı kardeş düşmanı diyelim yengem olur kendisi olmaz olasıca
Şimdi ben ezan okunduğunda huzursuzlaniyom namaz kılamam dularida okuyamiyom duramiyom çünkü çok kötü oluyom boy abdestini bile zor aliyom hoca dsen yok etrafta güvenilir hepsi cinli yapacak bir şey yok yani anliyacagin umarım geçer
Hocalar hep para için paralı hocadanda bişi olmaz anca daha beter olurum
Namazı kıldın mı?
Ezan sesini dinliyemiyorum bile nasıl kilayim namazi
Neden dinleyemiyorsun, ne oluyor dinleyince?
Kuran ezan seslerindede duramiyorum sinir krizi geçiriyorum bunaliyorum daralıyorum
Evet. Cinler tarafından musallata uğramışsın. Bunlar kötü cinler. Ezan ve kuran sesine dayanamaman da bundan dolayı.
Öncelikle bil ki, Allah en büyüktür ve ondan başka bir güç yoktur.
Sen eğer Allah'a sıkı sıkı sarılırsan, ondan başka kimseden korkmazsan sana hiçbir şey zarar veremez.
Devamlı zikir çek, euzu besmele çek, bol bol felak surelerini oku. Allah'a, bu musibetten kurtulmak için dua et. Eğer hak yolda ilerlersen, onlar seni terkeder ve kurtulursun. Bunun için azimle ve inançla çalışman gerek. Onlar sana engel olmaya çalışacak, yaptıkların sana zor gelecek, ama onlara inat yaparsan Allah'ın izniyle kurtulursun. Ben de sana dua edeceğim. Allah seni tüm kötü insani ve cinni şeytanlara karşı korusun, sana musallat olan bu kafir cinleri def eylesin. Sırat-ı Mustakim bir hayat üzere yaşamayı nasip eylesin. Unutmadı ki, dini yaşayan birisi bu varlıklardan üstündür ve onlara hiç kimse zarar veremez, Allah'ın izni olmadıkça.
Alıştım sorun yok ben Rabbime çok dua ettim yalvardım yakardim ama o tüm sıkıntıları vermeye devam etti küçücük çocuk yaşımda acımadan bana üst üste dertler sıkıntılar verdi ne Allah nede Allah'ın kulu bana yardım etti sadece yara açıp yarama tuž bastılar kimseden bir şey istemiyorum ne olacaksa olsun umrumda değil bu saaten sonra
Ne cin'den nede kuldan korkum yok
Sağ olasın dua içinde boşuna yorma kendini olmayacak duaya amin dedikçe canımız yandı yanıyorda
Allah'tan umudunu kesme kardeşim, bu da senin imtihanınmış. Önemli olan başına gelene sabredip bu imtihanı geçmek.
Allah'tan umudunu kesme çünkü ondan başkası sana yardımcı olamaz.
Biliyorum bu düşünceler de onların vesvesesiyle geliyor ama emin ol ki, onlar seni kötü yola sürükler ve ahiretinin beter olmasına sebep olabilirler.
"Ne olursa olsun" deme, durmadan çalışmaya ve gayret etmeye devam et. Eğer dediklerimi yaparsan kurtulursun.
Vesvese felan yok ben kendim söylüyorum gücüm kalmadı daha fazla hiç bir şeye cabalayamam bittim çünkü
Herneyse basini ağrittim kusura bakma iyi günler sağ olasın
Estağfirullah kardeşim sadece yardımcı olmak istedim ben sana. Emin ol gücün var sadece başlaman gerek.
Hem sen de rahatsızsın bu durumdan. Ne olursa olsun Allah'tan ümidini kesme.
Sana da iyi günler kardeşim, umarım en yakın zamanda kurtulursun. Allah doğru yoldan ayırmasın.