Sabaha karşı uyku halindeydim saat yedi falan, rüya görüyordum ve rüyamda kendi odamı dışardan izliyordum sanki odanın içinde yatağa bakıyordum led ışıklar mor ve farklı renkle yanıyordu bu sırada “ sabaha kadar yandı bunlar da” çok elektrik gelicek falan diye düşündüm sonra birden babamın çok zengin olduğu ve elektrikleri istediğim kadar açık tutabilirdim çünkü parsı vardı bunu karşılayabilecek, sonra birden yüzüme bir el vurmaya tokat atmaya çalıştı hemen rüyadan uyandım ama gözlerim kapalıydı o eli hissedebiliyordum önce gözlerimi açmadım ama eli çok fazla hissediyordum bana tam dokunamıyordu ama esinti yaratıyordu yüzüme, gözlerimi açmadan o şeye vurmaya başladım gözlerim kapalıyken o esinti hala vardı sanki o el korkup kaçmış gibiydi gözlerimi açıp da vurmaya başladım ama yoktu etrafıma baktım kimse yoktu olamazdı da bu sırada kapım kilitliydi çünkü sonra bu olayı takmayıp uyumaya devam etmeye çalıştım ve olmadı uyuyamadım bu yüzden gece lambasını açıp telefonumu aldım ve dışardan bu olayı yaşarken çok fazla köpek havlama sesi geliyordu, etrafa baktım odada hiç bişey yoktu sonra da annemin yanına gittim anlattım ama o bana ezan okunurken burada olup olmadığımı soruyordu bende burada olmadığımı ben yedide uyandım dedim ezan 6.24 saatinde okunuyordu o saatte ben uyuyordum annem biri benim başımda durdu odada gezindi dedi ama gözlerini açamamış uykudan dolayı sonra bende evet evet diyerek kendi olayımı anlattım öncesinde de anlatmıştım ama pek umursamamıştı sonra annemin başına gelen kişi abim falandır diye düşündü ama olamazdı bu saate abimi çok iyi tanıyorum bu saatlerde uyanık olmaz o babam da olamazdı bende değildim sonra annem tabi hiç umursamadı çünkü hiç korkmuyor anlamıyorum ben bu kadının korkmamasını neyse uyudu gitti bende annemin yanından yazıyorum şu an bunu ve benim odamda da kuran-ı kerim var bir şey olabilmesi mümkün mü yani araştırıyım ben bunu bir, neyse internetten bunun anlamına baktım çıkmadı bir şey o yüzden buraya yazıyorum sizce ne olabilir bu? ben daha öncede böyle olaylar yaşadım daha sonra da bu tarz yaşadıklarımı anlatırım belki burada, nedeni ne sizce? O şey neydi?
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin dediği kişi babammış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar