Şimdi yarın edebiyat dersimiz var ve benim edebiyat öğretmeniyle ufak bir sorunum var?

şimdi ders programımı hazırlarken gördüm yarın edebiyat dersimiz var ve gecen sene kzıl saçlı tatlı mı tatlı bir öğretmenimiz vardı aramız çok iyidi ve edebiyat dersini bu kadar güzel anlatan ve sevdiren bir hoca görmemiştim bir öğretmenden daha fazlasıydı tuvalette salya süük ağladığım zamanlarda bile yanımdaydı. her neyse sonra ben bu ögretmenin dersinde kopya çektim ve yakalandım ilk kez sonra u olay üzerine edbiyat ögretmenim beni salak yerine koydun falan dedi bende acıklamaya yapmaya calısırken saçma salak seyler söyledimyok aslında ben biliyordum ama emin olmak istedim dedim o da dalgamı geciyorsun falan dedi ve ailemi falan cagırmıstı hal böyleolunca bende derslerine girmedim trip attım ama sonra pişman oldum konusmaya calıstım beni dinlemedi selam falan verdiğide dönüp bakmadı bile bu sene yanı yarın yine dersimize giriyor ne yapacagım? gönlünü nasıl alırım çok pişmanım? sorun notlar falan değil onu cok seviyordum ve aramız eskisi gibi olsun istiyorum ne yapmalıyım?
simdi ergen falan diyeceksiniz evet kabul ediyorum bu dönemdeyim bu yüzden işte size danısıyorum ne yapmalıyım?
Şimdi yarın edebiyat dersimiz var ve benim edebiyat öğretmeniyle ufak bir sorunum var?