Güç; fikirlerinle bir düşünce, bir sonuç inşaa edebilme yetsidir. Karşındakini bilgilerini koz olarak kullanarak/sunarak küçük düşürmek güç değildir. Güç; sportif faaliyetlerde ve savunma-taarruz durumlarında etkili kullanılan kuvvettir. Mazluma, suçsuza, sivile uygulanan kuvvet güç değildir. Güç; bir mevkiiyi, bir kuvveti, bir bilgiyi; kısacası herhangi bir şeyi doğru ve bilinçli bir biçimde kullanmaktır. Zarara neden olan hiçbir şey güç olarak nitelendirilmemelidir.
Cok saglikliysan , iraden saglamsa , kimseye borcun ya da alip veremedigin bi durumun yoksa , manevi olarak güclüsündür , neye sahipsen maddi manevi kendince bi gücün vardir. Diger türlü olan bilek gücü gibi bu konularda kesin emin olmamak lazim:))
Güç günümüzde bence ikiye ayrılıyor. 1. Bilek gücü, Kas küvvet filan (artık eskide kaldı) 2. Parasıyla, makam mevki sahibi tanıdıkları olan insanlarsa günümüzde güçlü oluyor. Kısacası garibanı vs kim eziyorsa o güçlü bu dünyada.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sarpergülsoy | Diğer konusunda 454 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Ülkemiz koşullarına göre evet paranın gözardı edilmeyecek kadar önemi var. İnsanlar üzerinde büyük bir etkisi var. Asıl önemli olan kafasinizdakileri ne kadar hayata geçirip geciremediginiz arasındaki ince çizgidir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
samedjackson | Diğer konusunda 776 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Guc fiziksel mi dusunsel mi psikolojik mi yoksa baska başka güçler mi bunu bilmeden bir şey diyemem detayli konumama kelime olarak bakarsan elindeki imkanlari ya da yetenegin kuvveti veya degerin digerlerinden fazla olması
Bence güç sınırlarımızın üstünde olan durumlar karşısında sakin kalıp mantıklı ve etik çerçevede hareket edebilmektir. Para, zeka, otorite güç değildir. Bunlar belli süreler içinde edinilebilecek kazanımlardır. Bu hayatta konfor alanının dışına çıkamayan basit edinimleri büyük zaferler gibi gören kişilerin güç ile ilgili en ufak bir fikri olduğunu sanmıyorum. Kısaca güç sınır üstünü idare edebilecek derecede mental ve fiziksel dayanıklılıktır.
Bana göre güç önce akıl sonrasın da efendilik sana kim se bişey diyemez hiçkimseye bağlıolmadan muhtaç olmadan genel olarak hayatını sürdürenildikten sonra engüç lü sensin
Onlar güçsüz olanlar akıl olmuş olsaydı buhalde olmaya bilirler kendi ne ayit iş yeri olamayan ların hepsi muhtaç tır benim dediğim muhtaç lık bu deyil elin den gelen bir şey yoktur yicek ekmeyin yatacak yerin yoktur ve sonrasın da muhtaç gerçek ten muhtaç olmuş olursun öbür türlü muhtaç lık çalışmış olduğumuz işe muhtacız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3574Güç; sportif faaliyetlerde ve savunma-taarruz durumlarında etkili kullanılan kuvvettir. Mazluma, suçsuza, sivile uygulanan kuvvet güç değildir.
Güç; bir mevkiiyi, bir kuvveti, bir bilgiyi; kısacası herhangi bir şeyi doğru ve bilinçli bir biçimde kullanmaktır. Zarara neden olan hiçbir şey güç olarak nitelendirilmemelidir.
Peygamber Efendimiz şöyle demiştir: “Güçlü kişi, güreşte gücünü gösteren değil, öfke anında kendine hakim olandır.”
1. Bilek gücü, Kas küvvet filan (artık eskide kaldı)
2. Parasıyla, makam mevki sahibi tanıdıkları olan insanlarsa günümüzde güçlü oluyor.
Kısacası garibanı vs kim eziyorsa o güçlü bu dünyada.
Para, zeka, otorite güç değildir.
Bunlar belli süreler içinde edinilebilecek kazanımlardır.
Bu hayatta konfor alanının dışına çıkamayan basit edinimleri büyük zaferler gibi gören kişilerin güç ile ilgili en ufak bir fikri olduğunu sanmıyorum.
Kısaca güç sınır üstünü idare edebilecek derecede mental ve fiziksel dayanıklılıktır.
Çoğu insan muhtaç ama başkalarına
Onlar güçsüz olanlar akıl olmuş olsaydı buhalde olmaya bilirler kendi ne ayit iş yeri olamayan ların hepsi muhtaç tır benim dediğim muhtaç lık bu deyil elin den gelen bir şey yoktur yicek ekmeyin yatacak yerin yoktur ve sonrasın da muhtaç gerçek ten muhtaç olmuş olursun öbür türlü muhtaç lık çalışmış olduğumuz işe muhtacız
kontrolsüz güç, güç değildir.
bu lastik reklamı değil miydi?
@kiwicim bilmiyorum. şayet öyleyse de çok iyi bir reklam repliği çıkartmışlar.
@kiwicim Pirelli lastik firması sanırım
@Afrodit34343434 evet Prelli reklam repliğiymiş.
@kiwicim valla öyleymiş 🤣 ne reklam ajansıymış ama akılda kalıcı vayy beee
evet gerçekten çok iyi slogan. yıllardır unutulmamış, ve daha uzun yıllar unutulmaz bence
@kiwicim bencede