Bugün çekildim böyle bir rezalet olamaz, iğrenç çıktım.
Tek ben miyim böyle çıkan?
Tek ben miyim böyle çıkan?
Pasaport için artık biometrik fotoğraf kullanılıyor ve bu fotoğraflarda rötüş yapılmıyor, yüzdeki ufak tefek kusurlar giderilmiyor. Bu nedenle pasaport fotoğrafları pek beğenilmez.
3 ay önceki topiği hortlattığım için kusura bakmayın, benim pasaportla ilgili farklı bir sorum vardı;
Herhangi bir nedenle nüfus cüzdanı değişirse pasaportta değiştirilir mi?
Bilen varsa cevaplarsa memnun olurum.
resme bakıp not vermiyolar sıkıntı yapma ;) kendini ayna da güzel hissediyosan problem yok bence
Bugün o resmi görünce ölmek istedim.
Biri görürse rezil olucam :) ondan tırsıyorum. çünkü normalde kimlikteki resmimi görüp bu sen misin diye suratıma avel avel bakanlar olmuştu.
Bunu değiştirme şansı var mı acep?
yoo özellikle işlemlerin yapıldığı yerde çektiriyosan biometrik fotoğraf almak için mümkün mertebe çirkin,alakasızz çıkıyosunn
Cevap
10Cevap
bende kötü çıktım ama kendimle barışığım çokta umursamıyorum gösterdim herkese bu ne lan asker gibi çıkmışsın dediler (:
Resimler ve aynalar yalan soylemez.ben cekindigin resimlere bakmam bile.neden mi? Kabullenmeyi biliyorum:) tavsiye ederim.bir kabullendin mi gercegi daha gocunmuyorsun
yooo biometrik resimler hep öyle çıkar cyborg gibi... benimkide aynı :)
Pasaport fotoğrafları genelde öyle olur; ayrıca pasaportundaki fotoğrafa göre mi seni beğenecekler?Dert etmen yersiz.
Gerçekten çok lanet bir şekilde çıkmışsın... Gerçi sen normalde de böyle çirkinsin ama insan yine de fotoğrafta güzel çıkmak ister... Kahretsin...
genelde pasaport fotoları çirkin olur..sadecre kafaya odaklanıyo çeken maltozlar..
sorun etme yaa. ne kadar resmi kuruma bir fotoğraf vermişsem hepisnde de hanzo gibiyim. Hiç dert etmiyom
Ben de bir tuhaf çıkmıştım.
Benim hiç pasaportum olmadııııı :(
bi görseydik, gülmeye ihtiyacım var, hahaha...
:D herkes çirkin çıkıyor
Bizde bakalım mı?
yok :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar