Lisedeyken yaşadığım olay travmaya dönüştü unutamıyorum ne yapmalıyım?

Olay şu. Lise 3 iken sınıfımıza şehir dışından yeni bir kız gelmisti. Ben sessiz sakin kendi içime kapanik biriyim zaten liseye basladigimdan beri arkadaş edinememiştim. Babam bizi ben 10 yasindayken terk etmis annemse bize bakmaya baslamisti bir kaza gecirip yataga bagimli hale gelmisti. Ben hem okuyup hemde anneme baktigimdan okulda pek enerjik olamiyor hep yorgundum. Arka sirada otururdum bu kizda pasif biri oldugumu gorup kafayi bana takmisti. Surekli benimle satasiyordu. Yanimdan gecip burun kıvırıyor hatta bir gun kutuphanede iken bir grupla geldi bana bakti sonra arkadaslarina donup midem bulaniyor oğğ yapıp buranin havasi guzel degil deyip gitmisti. Surekli laf sokuyordu bense bir sey diyemiyordum mal gibiydim. Bir gun moralimin bozuk bir zamanina denk geldi ben bunla kavga ettim agladi gitti mudure. Mudur beni cagirdi o sira bunun anne babasida tesadufen derslerini sormak icin odaya girdiler. Kızın babasi bana tokat attı sen kimsin benim kızıma canım diyorsun dedi annesi de uzerime yurudu mudur koltugundan kalkip araya girene kadar hersey oldu bitti. Bende agladim gittim eve. Annemden baska kimim vardi. Onlarin yanina kaldi. 3 gun sonra Açıkogretime kaydimi aldim ama bu olayi bir turlu unutamiyorum. Ozguvenim kayboldu. Kendimi sahipsiz hissediyorum. Şu an uni. Sinavina hazirlaniyorum ama sanki ilerde de boyle bir sey olur yine kendimi savunamam diye cok korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gorus paylasanlara tskk ederim.
Lisedeyken yaşadığım olay travmaya dönüştü unutamıyorum ne yapmalıyım?