Bir kızla sevgiliydik. Eşcinselim yani. Bazı kavgalar oldu bende o sinirle evine işine baskın yaptım rezillik oldu yani.
Ailesine kendisine küfürler ettim. Affetmiyor şimdi beni. Ne yaparsam affeder
Ailesine kendisine küfürler ettim. Affetmiyor şimdi beni. Ne yaparsam affeder
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
E sen sıçmış batırmışsın
Tamam ama pişmanım herkes hata yapar. Sence nasıl affeder
Bence büyük bi hediye yapman lazım
Mesela her gün ağlayarak fotoğraf atıyorum Ses kaydı atıyorum dinlyo ama cevap yok. Ben onu çok seviyorum ama😢. Nasıl bi hediye peki?
Nelerden hoşlanır hobisi ile ilgili falan
Pahalı hediyeler sever. Ben iPhone almak istiyordum ama kendisi almış krediyle. Başka ne alabilirim
Üst baş falan alabilirsin veya ikinizin tarihinin olduğu bir şey. Ya nasıl böyle bir şey yaparsın kız fena kırılmış
Sorma ya kuzenim var benim onun aklına uydum. Bin pişmanım. Sinirle insan akılla karar vermez ki. Bendede öyle oldu. Kuzenim kız bu arada. Gidelim şunun evine işine gözü korksun sen ne istersen onu yapacak dedi gaza getirdi beni. Dahada kötü oldu ama
Ya mekan basma nedir aga ya. Valla fena sıçmışın ben olsam affederim ama aradan muhakkak zaman geçmesi lazım
Kuzenim gaza getirdi. İlişkimiz var demedim hiç kimseye ama yinede işkillenme oldu bence. Ailesi iş yerindeki müdür falan bu kız neden gelmiş diye düşünüyorlardır bence. Zor durumda kaldı kızda. Ama sinirle oldu isteyerek yapan biri pişman bile olmaz ki. Ben çok pişmanım ama
Ya millet ister istemez böyle davranıyor ama senin onun gururunu kırıcı hareket etmen çok kötü olmuş ya. İstersen özelden konuşalım mı çünkü bir süre sonra yorumumu kaldırıyor sistem
Inşallah hiç affetmez senin gibi birisini
Çok seviyorum ya
Affetmez. Unut gitsin
Çok seviyorum ama 😥 bi anlık sinirle oldu
Kadınlar kincidir. Geri adım atmaz
Hiç mi umut yok bir akıl versen
Valla kızları tanıdığım kadar asla affetmez
Yaptığın şeyler öyle böyle şeyler değil
Dünde sordun
Affetmesi canım olur
Nasıl yani