"Ağlamayın, içim ölüydü zaten, gözlerimi kapattım sadece." Bir grup yazıyı başarılı bulurken, diğer grup ölümle dalga geçilmesinin yanlış olduğunu vurgulamış. Siz ölünce mezar taşınıza yazı yazdırmayı düşünüyor musunuz? Ne yazdırmak isterdiniz? " Ağlamak fayda etmez, bir duan yetiyor; servetine güvenme, burada paran geçmiyor." Yazdırdım ben muhtemelen böyle bir düşüncem olsaydı eğer.
Ölen adamın mezar taşına yazdırdığı yazı sosyal medya gündemine oturmuş?
Bende görmüştüm böyle manidar bir yazı '' bizde gezerdik sizin gibi, sizde geleceksiniz bizim gibi'' yazıyordu adamın mezar taşında. Dedim hasetinden ölmüş adam :D
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 Benim yaşadığım ülkede mezar taşına yazı yazılmaz. Sadece doğum tarihi ve ölüm tarihi bide isim soyisim bu kadar. Bu yüzden ne yazdırmayı diye düşünmedim.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yazdırmam zaten ama Türkiye'de çoğu insan sapıtmış maalesef. Mezar taşına ölünün resmini çizdiren aileler bile var burada
Yazı yazdırmak tuhaf geliyor... yaşarken veremedigim msji anlatamadığım fikirleri ölünce basucuma dikseler ne olacak sanki... bir mezar nasip olacak mı o da var..
Ölümü hatırlatacak şeyler yazmak lazım yaşayanlara ibret olsun diye saçma sapan ergenliklere lüzum yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yazı yazmak caiz mi ki ? Hadislerde sadece mezar yeri belli olsun diye isim soyisim doğum ölüm yeterli diye geçiyor da yazı yazmak mekruh diyenler de var