Gazino ya da pavyonda konsluk yapanlar var mı şartlarını anlatacak olanlar var mı ya da bilgisi olanlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ziyan olursun
dayak taciz hatta fuhus
yani aklin basindayken yapma
Nereden biliyorsun
:))) ben biliyorum sen bunlarin aksini soyleyenlere inanma
Nereden biliyorsun söyle
Bir senet imzalarsin omur boyu bir mal yerine konulup esya muamelesi gorursun. Yapmayi dusunuyorum deme
Ee ben imzalamamki seneti
İki tokat a Bi silah göstermeye bakar. İmzalamam dersen yine de onlar için hayatının pek önemi olmaz
Sen imzalamadan calistirirlarmi ya da sen oraya girince biri sana saplamadan becermeden, seni borclandirmadan ordan cikabilcenimi saniyosun. Sahi siz o tur yerleri bir cafe ya da tekstil atolyesimi saniyosunuz. Caniniz isteyince istifa edip cikcaksin. Hayal dunyan gercektende cok safca
Sen ne biliyorsun ki orası hakkında filmden izleyip konuşuyorsun
İstanbul laleli Aksaray tarafına git o zaman. En güzel parayı orada kazanırsın.
Sen tam bir maaalsin.
Ben ankaraliyim.. bizim isimiz alem.
Ama röpörtajlarda öyle demiyorlar YouTube de yüz tane konuşma var
orada konusan kadinlarin gercegi anlatmasinin ihtimali var mı ?
Bu bir ihbar yerine gecer. Ve ordaki masyavari kisileri dusman etmis olursun.. kimin tapasi bunu yer. Ben isin icindeyim. Sen sanaldan izlemisisn
Mekan başı 50 kız çalışıyor hepsimi o durumda yani
Niye
O durumda olmayanin farki ne?
Icinden ikisini kendine ayirir mekan sahibi. Kendi becerir. Olay bu
Mekancilar çalıştırmaz genelde. Onları çalıştıran gruplar var. Mekanlarda kızlar surekli değişir genelde bir mekanda 3 hafta dururlar sonra başka ildeki başka mekana giderler.
@SessizCiglik_is_gone aynen bu da cok olur genelde
O menejerliğe bağlı çalışanlarda öyle
Menejerliğe bağlı çalışmak yerine direk gidip çalışmak istediğim mekanla konuşursan oraya gelir sağladığın sürece istediğin kadar çalışabilirsin
Bence sizin o bahsettiğin şeylerde ulus tarafında olur Maltepe tarafında çok olmaz
Menajermi😄😄😄😄😄
Pavyon ve menajer.
Ne zaman cano adi menajer olmus😄😄😄
Hepsine ayak bastim merak etme. Pavyon pavyondur
Cano adı menajer olmuş ne demek
P. zevengin adı menajer mi oldu Ankara'da 🙃
Ankara da yüzlerce pavyon var hepsinde en az 50 kız çalışıyor tamam aralarında kaynayanlar olabilir ama herkes o işe para kazanmak için giriyor 100 bin kız vardır sektörde bence ve hepsinin bu sisteme boyun eğmesi mümkün değil
güzel kardeşim eline düşene oluyordu dalavereyle senete bağalananda ama hepsi için aynı kader imkansız böyle olsa pavyonda karı kalmaz
Ankara 50 kız olan ya 3 ya 4 mekan vardır. Genelde 8/12 civarı olur. Ülkede para karşılığı fuhuşa yapanların sayısı o kadar çok ki inanamazsın. Eskortluktan tek farkı. Müşteri masada seni eller gece mekanı koynuna alır sadece. O da her hece başkasını alır. Ama o işi yapacaksan eğer zor çıkarsın o hayattan. Ben otelde çalışıyorum. Neler geliyor buraya. Sanatçısı kons u , hemen hemen hepsi aynı. Senin dediğin gibi dönemlik gelen öğrenci gurubu da var yok değil. Ama onları ilk mekancilar elden geçiriyor. Gece koynuna girmezsen mekanda para kazanamiyorsun zaten.
@SessizCiglik_is_gone peki mekanların hepsimi böyle
Mekanlar kızların içtiğinden para kazanır. Bölge bölge değişiyor mekan kuralları. Ben konyada konslarin sabit olduğunu ve wyni zamanda garsonluk yaptığınıda gördüm. İstanbul aksrayada konslarin direkt eskort olduğunu 2 içkiden sonra elele otele geçtiklerini de gördüm. Ama şöyle bir gerçek var. O sektörde her türlü bir sömürü vardır. O konslarin yarıdan fazlası gürcü Romen azeridir zaten. Türk çok cikmaz. Onlarda senin gibi kısa dönem para kazanmak isteyen 20li yaşlarda öğrenciler. Ama şunu unutma en iyi ihtimalle senet işine sokmasalar bile seni bedenen sömürler.
@SessizCiglik_is_gone ben düşünsem Ankara düşünürüm
Kısa dönem derken ben ev araba falan almak istiyorum yani
Ankara da şöyle Bi sistem var yabancı kadınların çalıştığı pavyon lar var onlar kapalı sistem çalışıyor ama bu normal pavyonlarda sadece Türk çalıştırıyorlar
Ev araba almak istersen uzun sürer ve çıkamazsın. Maden niyeti bozdun mesaj at bana birsey anlatayım sana
@SessizCiglik_is_gone takip ettim seni sen yaz puanım yetmiyor
Şartları çok iyi ya. Hep bir yerlere oturuyorsun. Hiç zorluğu yok
Öylemi diyorsun
Gel detaylı anlatayım sana kons şartlarını
İstek attım sen yaz puanım yetmiyor
O iş sadece kons olmakla kalmiyor
Nereden biliyorsun
Çok iyi biliyorum. Önce patronlar veya çalıştığın yerin çok yağlı müşterileri ile yatağa geçiyorsun ardından da geldikçe geliyor. Zaten yaş dilimin doğruysa , seni kons işinden daha çok yatakta iş verirler. Dansozluk yaptırırlar , tamam onlar için kons olarak çalışmanda iyi iş getirir ama yatağında pek boş kalmazsın , nereden biliyorum. O sektörün gerçekleri bunlar.
O mekandan mekana göre değişiyor yani çalışacağın mekanın kalitesine bağlı
Evet bu tarz cümleler çok duyulur ama hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz, aradaki tek fark insanların giyim tarzları ve bazende mekanın durumuna göre prezentable olan kişilerin daha fazla oluşu, konuşmaların seviye değişikliği ama sonuç hep aynı. Yanına gittiğin erkekler daima seninle sevismek ister ve önemli bir kısmı bunu yapar. Diğer bir fark bir yerde para az vermeye çalışırlar diğer tarafta bunu yaşatan daha az olur gibi gibi.
Sevişme mevzusu ancak kons isterse olur
İlerleyen zamanlarda , masaya gelen müşteriler için geçerli bu dediğin. Ama önce birilerinin yatağından geçersin yinede
Sor merak ettini hem çok gittim hemde tandm pavyon sahipleri var Ankara'da
Pavyon şartlarını kurallarını anlat
Burdanmi
İstek atayım da sana gizlisin
Çktm
Yooo
Çıkmamışsın çıkta istek atayım
Çktm bak
YazcAkmsn
Takip ettim
Sen yaz puanım yetmiyor
Bu sitede bir arkadaş var