ünüverstite için Muğla mı antalya mı? hem egitim hem gezme acısından? (sınıf ögretmenliği ) ?
mugla sıtkı koçman üniversitesi
antalya akdeniz üniversitesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ögremenlık olunca konu emın ol unvcctenın zerre onemı yok alımınız cok rahat yerlesırsın 3. sınıftan ıtıbaren bak derslere antalya cok kalabalık mugla daha elıt sakın tam ayarında mugla secmenı onerırım
hangisi daha canlı yazları peki?
anlatalya daha canlı ama ıpını koparan gelıyor emın ol bırde orası otel herşey dahıl mıllet pek cıkmaz otelden mugla unv denıze yakın dıe bılıorum dersten cık atla denıze :D esk anadoluda okudum baska ortam ıyıde bıkıyorsun kafan rahat olsun ıstıosun emın ol
yok ya eskişehrde deniz yok :)
muglada okuyan abı var dı ıyı yane
Sıtkı koçmanı kesinlikle tavsiye etmem.
aaa niyeki?
? söyler misiniz
akdeniz olsun ozaman
Antalya muğla ya göre daha büyük bir şehir. Muğla yazları canlı olur kışın pek bir özelliği yok.
antalya nasıl peki kısları falan?
Cevap
4Cevap
Muğla sıtkı koçmanda okudum güzel tavsiye ederim ancak hangi bölüme gideceksin
sınıf ögretmenliği istiyorum
Ozaman Muğla Sıtkı Koçman iyi bence Ana binada olması gerekiyor kyk okul yanyan ful öğrencinin olduğu bir mahallede :)
akdenizde öyle degilmiki
Akdeniz üniversitesinde arkadaşım okuyordu çok memnun değildi ama araştır istersen pahalılıktan şikayetçiydi hep Muğla da ortamlarda çok güzel ve eğlenceli olabiliyor eğer bir gruba katılırsan ben müzikal topluluğundaydım baya eğlenceli gidersen katılmanı tavsiye ediyorum hatta facebookta bak istersen muğla üniversitesi müzikal topluluğu diye
sevmem müziği ben ya :)
Müzik değil bak gurubun ismi öyle tiyatro topluluğu
tiyatroda sevmem :)
Dağcılık :)
cık :)
oho sende :) ee sen naaparsın ki normalde herhangi bir aktivite veya faaliyete katılmazmısın çok merak ettim
Muğla Sıtkı Koçman ula Ali meslek yüksekokulu/elektrik fakültesi nasıl veya yurda uzakmı, kamüse uzakmı
akdeniz üniversitesi ismi duyulmuş bir üniv.
orası öyle haklısınızda... gezme acısından
Antalya diyoruz. gezmek başta geliyor zaten. Sonra okul :D Kuzenim orda okudu. Sürekli geziyordu :D
bodrum marmaris daha iyi degilmiki ama :)
Yahu eğitimi de düşün. Akdeniz iyidir
tamam kızma muhabbet ediyoz
kızmıyorum ya 😀 tanımadığım birine niye kızımki 😀 sadece biraz eğitiminide düşün demek istedim. sert olduysa özür dilerim
yok şakasına dedim :)
he güzel o zaman 😀😉
Antalya Akdeniz üni. ☺
neden peki :)
hangisi denize daha yakın :)
ee sen bir diyon akdeniz bir diyon mugla karar ver :)
tamma ozaman ikisini birden okuyayım :)
bende aktif istiyorum zaten karra verdim akdeniz :)
Antalya, Sessiz sakin bir yer istiyorsan muğla.
Sonuç olarak nereye gittiniz?
muğla üni harika...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar