Diğer Biri bizi düşündüğünde gece uykudan uyanır mıyız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Garip garip uyanmalar başladı hayatımda o çocuk geldiğinden beri. Dün mesela saat 2de yattım ve sanki hiç uyumadım hiç uyumamış olabilirim birden sabah 7 oldu Güncellemeler+1 yıl Sadece gönül işleri olanlar anlar bu sorumu 🥰 Biri bizi düşündüğünde gece uykudan uyanır mıyız? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl o çocuk geldiğin den beri derken keşke gelmeseydimi diyorsun rahatsizmi oluyorsun yanı ondan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki. Beni görüp gelmiş ama kendini tutuyor hep aramıyor ve sarhoşken arıyor. Aramadığında böyle uykudan uyanmalar yaşadım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alakası yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizi kim düşünsün la Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o çocuk geldiğin den beri derken keşke gelmeseydimi diyorsun rahatsizmi oluyorsun yanı ondan
Hayır tabiki. Beni görüp gelmiş ama kendini tutuyor hep aramıyor ve sarhoşken arıyor. Aramadığında böyle uykudan uyanmalar yaşadım
Alakası yok
Sizi kim düşünsün la
Hayır
Uyanmayız