+1 yılHerkesin kendi tercihi. Kimi kapalilar saman altindan su yürütüyor. Kapanmak illa basi ortmek degildir bence. Kapaniyorsun ama park koselerinde yiyisiyosun. Ne anladim ben bu isten. Eger gercekten kapaliysan icinde gelicek. Zaten davranislar ve giyim de ona gore geliyor sonradan. Asla kapalilari veya aciklari yargilamam. Herkes kendine yakisir sekilde davranir sonucta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış www.yesiltopuklar.com/.../...-Modeli-5-600x600.jpg
Doğru www.haberler.com/.../...ik-basortusu-5250220_o.jpg61 Yorumla
+1 yılöncelikle seni tebrik ederim gercek anlamda kapananları takdir ediyorum ama parlak şallar dar pantolonlar gömlekler tüm vücüt hatlarını gösteren elbiseler ve makyajlar kapanmanın bir parçası değil bunlar daha fazla ilgi çekiyor ve kapanmanın amacına ters bunlar bunlara saygı duyamıyorum maalesef
15 Yorumla
Soran+1 yılSalim herzaman lacivert ve surme gunah degil vucud hatlarimi kapatmak icin ferace almayi planladim ama ailem izin vermedii hatta bana kalsa siyah ortu bile giyinirim
- +1 yıl
iyi o zaman senin örtünmen harika aynen devam et
- +1 yıl
parfüm kullanır mısın peki
Soran+1 yılParfum degilde esans
- +1 yıl
hımm anladım ama dışarda kullnman doğru değil yinede
çayı açık kadını kapalı severim
yakışması önemli değil önemli olan onu dinin emirleri gereği takmak143 Yorumla
Soran+1 yılWay helal size
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle allah için kapanmakla zaten yanlış olduğunu gösterdin allah ın senin kapanmasına ihtiyacı yok...
Diğer bir husus kapandım diye şimdi sen sevap point aldığını sanıyorsundur oda ayrı bir çelişki..
Her neyse son olarak kapanmak toplum ahlak düzeninin sağlanması için yapılmalıdır aslolan budur zaten diğer dinsel emirlere bakacak olursan hepsinin bir ortak noktası var oda toplum ve insan yaşamını düzene sokmak..
Son olarak tavsiyem şu kafanız doğrudan güneş görmediği için ışınsal olarak gelen bazı yararlı unsurları alamıyorsunuz bu yüzden D vitamini takviyesi almanızda fayda var...31 Yorumlakim ne derse desin dış görünüşüne değil; fikirlerine ve kişiliğine bakılması gereken kızdır.
şu ülkede asla ve asla ayrım görmemesi gerekendir.
türbanlı değil de başörtülü diye anılmak isteyendir.
başörtüsüne siyasi riyakarlığı bulaştırmak istemeyendir.
ülkemizde demokrasi olduğuna inanmak isteyendir.
belirli bir grubun altında, onların yaptıkları doğrultusunda suçlanmayı yediremeyendir.
önyargıyı kesinlikle haketmeyendir.
zannedilenin aslına çağdaştır; uyumludur; hoşodur.10 Yorumlaburada gelip niye soruyosun? Allah icin kapanan kalkip burada bu soruyu sormaz. Amacin ne senin? Insanlar kapanarak neye inandiklarini belli etmek zorunda degiller. belki ben acigim hatta cok acik giyiniyorum fakat icim iyidir allaha inanirim illaki namaz kilmak zorunda degilim her kapali namuslu da degildir. Kapalilari genel olarak sevmem bana bulasmadiklari surece. cunku ulkenin artik ab standartlarina ulasmasi lazim,
216 Yorumla
Soran+1 yılSizin acik olmaniz hakkinda bir yorumda bulunmadim sizin fikirleriniz dusunceleriniz ozgur bir ulkede yasiyoruz isteyen istedigi gibii giyiniyor
- +1 yıl
AB standartı ile kıyafetin ne alakası var ya... Neyin kafası bu?
- +1 yıl
O Avrupa ülkesi dediğin yerlerdeki gayrimüslüm insanlar bile müslümanlara senden daha fazla saygı gösteriyorlar. Hollanda doğumlu olman benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Seni benden üstün de kılmaz. Cahilliğin kimde olduğu belli...
- +1 yıl
Muslumanlar terorist muamelesi goruyor amerikada dostum , new york'a gidip geliyorum bana mi anlatiyosun? Ve haklilarda @TruthBeTold ayrica dine inanmak ayri kapalilik cok ayri. zaten zekan yetse anlardin o turban dinin simgesi degil siyasi bir simge ve herkes dinini burada aciklamak zorunda degil
Inancimi icimde istedigim sekilde yasarim - +1 yıl
Kur'an'da örtünme ile ilgili ayet varken sen bunu siyasi sembol olarak görüyorsan senin hem bilginden hem zeka seviyenden şüphe ederim. AB Avrupa birliği standartı diyorsun ki konuyla hiç alakası yok, buna ek olarak sonra gidip bana New York'dan bahsediyorsun. Medyanın yönlendirmesi ile fikir sahibi olanlar tabii ki nefret eder. Müslümanların terörist olarak görülmesini haklı buluyorsan bana kalkıp Müslüman numarası yapma.
- +1 yıl
Kuranda bana türban ile ilgili ayet gosterirmisin? Ortunmek ayri turban ayri. pembe turban takmak sence dine caizmi? Tum vucut hatlarini belli edip agzinda kufur? Ne medyasi ne alaka? Ben goemus gecirmis insanim senden her konuda daha cok bilgim var emin ol. muslumanlarin cogu ikiyuzludur.
- +1 yıl
Çok bildiğin belli, Osama bin laden yalanıyla gelen müslümanlar terörist imajını medya üzerinden tüm Dünya'ya pazarlayan Amerika'nın beynini yıkadığı insanların sayısından haberin yok herhalde. Sana tek tek anlatacak değilim, otur oku bayan çok bilmiş.
www.suleymaniyevakfi.org/.../...su-ve-ortunme.html - +1 yıl
Ayet aynı Kur'an aynı, surelerin adı beli ayet belli, Aç Kuran'dan oku. Bahane uydurma bir tarafından vakıf makıf ayağına. Ayetleri de yalanlarsın sen ne de olsa için temiz müslümansın...
- +1 yıl
Kuran zaman icinde degismedigini ne biliyosun? Bu kadar yuzeysel olma.@TruthBeTold hersey bize yansidigi gibi olmayabilir. sonucta o da el yazmasi canli bir kanit yok cennete de cehenneme de dair dusunursen anlarsin zaten ne amacla bunlarin uyduruldugu ama evet bir yaratan oldugu kesin
- +1 yıl
Ohooo sen nerelerden nerelere geldin ya. Başta Allah'a inanırım içim iyidir açık giyerim diyordun. Ayet istedin, ayet gösterdik şimdi de Kuran'ın değiştirildiğinden bahsediyorsun. Baştan Deist olduğunu söyleseydin de beni de uğraştırmasaydın... Herşeye inanmak için elle tutup gözle görmeyi bekleme, bu materyalistlerin işi... Cennet ve cehennem ile ilgili "herkesin" Dünya gözüyle görebileceği kanıtlar olsaydı sence o zaman inanmanın ve Müslüman olmanın bir farkı kalır mıydı? Herkes cennete gitmek ister herkes ibadet ederdi. Ben cehennemliğim oraya layık görüyorum kendini diyen biri var mı aranızda?
Başı açık kapalı herkese saygım var. Bir insanın dinini başı kapalılığı ile ölçemeyiz. Günümüzde başını kapatıp orasını burasını açan çok genç var.
Allah için kapanan kızlarımızı takdir ediyorum.
Kapalılara haz etmeyen arkadaşları da kınıyorum. İnsanların dış görünüşü sizi hiç mi hiç ilgilendirmez...20 YorumlaAcik acik sunu soyliyim. ben edebine gore kapanan gorunce icim bir hos oluyor. Allah boylesine bana da nasip etsin diyede icimden geciriyorum. ama sosyete kapanana karsida Allah gunahlarini af tsin. İcimden dovesimde geciyor islami yanlis sembole ettikleri icin.
Ve ve burdaki kisiler genel olarak islama karsi, olumsuz sorular cok olacak. lutfen takmayin13 Yorumla
Soran+1 yılOlyok takacagimi sanmiyorum rabbimin emirlerini en iyi sekilde uygulamak istiyorum
+1 yılÖyle kapalilar gördüm tanidimki kendimden utandim her acil giyenin o* olmadiği gibi her kapalida namuslu değildir bunu ön yargiyla söylemiyorum gördüm yasadiim bunu da ifade etmek isterim onlarla kiyaslamiyorum seni dinin ve ALLAH İÇİN kapandiysan Allah utandirmasin hakkında her konuda hayirlisi olması dileğiyle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler yorumunuz icin
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim
Tebrik ederim arkadaşım bende kapalı bir bayanım ve ferace konusunda sona şöyle söyleyeyim çok rahat giyindigin kıyafet şöyle mi böylemi diye düşünmüyorsun ben 9 senedir kapalıyım ve senin gibi kendi istegimle kapandim istiyorsan git al ve giyin feraceni bu konuda aileni dinlemek zorunda degilsin.
00 Yorumla
+1 yılBen de kapaliyim ve gerektiği için gerektiği gibi kapalı olduğum için oldukça memnunum çevremizde tesettüru kötü tanıtan soğuk bakan yobaz gören laikliğe süren olsada biz beynimizi degik başımızı bedenimizi kapattik Allah ayirmasin inşallah
20 Yorumla
+1 yıldüşünce güzel lakın altı kaval üstü şişhane olan bayanlar varya samimi söylüyorum beni deli ediyor.
yaw kızım aç istediğin gibi adı belli olsun, ne gerek var türban takıp kot pantolon giyip içindeki kilodunun çizgilerini göstermeye...01 Yorumla
Soran+1 yılSizde haklisiniz..
kandırılmış olduklarını düşünüyorum
Tanrı kadını erkeğin gerisinde bırakacak kadar taraflı olamaz bence
kadınlarımız. hepsi kutsal gözümde. hepsi saygıdeğer.
bir erkeğin sapkın düşüncelerinin esiri olmamalılar bence31 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim onun gibi insanlar canım ne tepkisi sizi ayrı bir kefeye mi koymamız lazım. Ama böyle kapalı olupta kısa giyinen kızlara kaf söyleyenleri bogmak istiyorum yaşadım böyle bir şeyi üstüne atlıcaktım sinir oluruyorum :D
00 Yorumla Ben ıyı dusunuyorum ayrıca Allah rızası ıcın yapman cok hos :) olması gerektıgı gıbı :) zaten baskası ıcın kapanmıyosun kı Allah rızası ıcın kapanıyosun ve de kım olursa olsun cok yakıstırıyorum hele tonton teyzeler yok muu ^o^
04 Yorumla
Soran+1 yılTonton kizlara ne dersinn ben varim :-D
Soran+1 yılFazla tonton :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşın dediği gibi
Allah için kapananlara saygım sonsuzdur. Başımın üstünde yeri vardır hepsinin. Keşke herkes Allah için kapansa
Herşeyden önce insana güven veriyor karşısındakine.
Fakat 3 sene önce bu şekilde güvendiğim kapalı bir kız vardı 9 ay sonunda öğrendiklerim herşeyi bitirdi asla ama asla beklemezdim dediğim şeyi yaptı.04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapti..
Cevap sahibi+1 yılOr... luk yaptı ilişkinin başından itibaren bana amcamın oğlu diye tanıttığı çocukla beni aldatıyormuş.
Soran+1 yılAfedersiniz ama yuh
Cevap sahibi+1 yılBen onu bile diyemedim malesef.
Adam gibi kapanan baş tacı... Öyle kaş aldırıp bir ton makyaj yapıp tepede anten gibi topuzda ayakta topukluyla kapalı olunmaz... Gerçekten hakkıyla kapanandan Allah razı olsun... Dierlerinin de yeri belli zaten...
04 Yorumla
Soran+1 yılSurme gunah degil sadece goz kalemi surdugum oluyo
- +1 yıl
Ben sana sen nasılsın demedim ki... Genel olgumu paylaştım :) sürme helal zaten ama faydası için.. Dikkat çektirsin die değil yani... Evinde sürersin dışarı çıkman gerekiyosa siler gelince geri sürersin... En ufak vi makyaj vile dikkatimi çektiği için kapanıp da en ufak makyaj yapandan bile nefret ediyorım şahsi olarak.. Ha çevrende öylesi var mı diyosan... 1. Derecedem akrabalarım ve sevgilim yüzüne pudra zerresi bile değmemiş insanlar çok şükür... Annem çarşaflı hatta.. Gurur duyuyorumm sevgilim de feracesiz topluma girmez
Soran+1 yılHelal cok iyi cevreniz varmis :)
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne dusunduğu önemli olmamalı boşver milleti ozgur bir ülkede yaşıyoruz sonuçta :) Allah yolunda ilerliyorsun ne güzel hayır yolunda olmak her zaman iyidir bence
00 Yorumla - Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah için kapananlara saygım sonsuzdur. Başımın üstünde yeri vardır hepsinin. Keşke herkes Allah için kapansa
111 Yorumla
Soran+1 yılHerkez dogru yolu bulacakdir eminimki sahsen tam kapali olduguma inanmiyorumm yani evet yavas yavas ilerliyorum ferace vs giymek istedigim halde ailem izin verkiyor gunah aliyorum bu sekilde Allahim beni affettsin
- +1 yıl
Neden izin vermiyorlar ki :(
Soran+1 yılHenuz erkenmis
- +1 yıl
Annen tesettürlü mü? Kapalı mı sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
Tebrik ederim yaşıtlarının açılıp saçıldığı dönemde kapanman takdire şayan ama ferace biraz daha olgun gösterir büyük gösterir. Senin tercihin tabiki ama ferace için biraz daha bekleyebilrsin
Soran+1 yılAilemde bu yonde dusunuyor zaten fakat ben kapaniyorsam tam bir sekilde kapanayim die dusunuyorum inanin siyah ortu istiyorum
- +1 yıl
Valla diyecek bişey bulamadım helal olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. Çok çok güzel insansın
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim böyle bir insan görmek çok mutlu etti beni :)
Soran+1 yılAbartmayin lutfen bana gore herkez boyle sadece onlara nefisleri engel olmakta
- +1 yıl
Mesele nefse hükmetme zaten :)
İnsanları kapalılar veya açıklar olarak nitelendirmem.. İyi ve kötü olarak nitelendiririm... O yüzden iyi insanlar hakkında asla kötü düşünmem. Ve hakkını vererek kapandıysan çok güzel birşey yapmışsın daim olsun...
10 YorumlaArtık çok değişti canım herşey eskisi gibi kimse dışlayamıyor kapalıları çok şükür
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok sukur :)
kapanan insana karışamam ama eğer erkeği tahrik eden saçıysa ozaman pantolonda giymesin ben ondan da tahrik oluyorsam ne olcak ya da etek ten filan?
211 Yorumla
Soran+1 yılFerace diye bir cozumumuz var zaten :)
Soran+1 yılSahsenn feraceden sonra aklima siyah ortu bile geliyo yani eskiye donuk yasanmis olaylari okudukca fazla etkileniyorumm
Soran+1 yılBenim nefsim kapanirda benden baska insanlarin nefsi bana dokunmasin die siyah ortuyu istiyorum
Soran+1 yılHata onlarin diye bedenimi acip savuramam
Eğer Allah için kapandıysan san olan saygım sonsuzdur. İkincisi de ben kapalılara karşı hiç bir zaman başka bir yargıyla ya da düşünceyle bakmadım gösteriş olsu diye değil gerçek anlamda kapananları hep takdir etmişidir
00 Yorumlasaygı duyuyorum ama pek hoşlanmıyorum kendilerinden açıkcası.
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHoşlanmıyorum ama açıklara laf atmadıkları sürece saygılı davranırım
11 Yorumla
Soran+1 yılBid ara bizde aciktik ne haddimize laf atmak
Allah için kapanıyorsunda kullarının ne düşündüğünümü merak ediyorsun?
24 Yorumla
Soran+1 yılIste senin gibi sazanlar atliyoo ben orda aciklamasini yapmisimm sen anlamadiysan ben napayim ben demismki Allah icin kapandim sadece insanlarin dusuncelerini almak istedim yani dislaniyormuyuz gibisndemm caktinmi meseleyi ;) !
Soran+1 yılHaklisiniz ozur dilerim..
- +1 yıl
Allah için kapanıyorsan dışlanmak da umurunda olmamlı zaten kardeşim. ben de burada cevap aramanı yanlış buluyorum. ki zaten ferace ile sen kendini değil toplumu dışlıyorsun. ülkemizdeki gidişat islamın tersi yönünde.
Kapali ve imanli olduktan sonra arayipta bulamadigim eş adayi der sahip olmaya bakarim. Sahi kaldi mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılGoremiyorsunuzz ama birsuruu var
İnsanları kapalı, açık diye hiçbirzaman sınıflandırmadğımdan birşey diyemiceğim.
10 YorumlaNe güzel kendini bilerek ne için olduğunu bilerek kapanman
00 YorumlaBilmiyorum bir şey düşünmüyorum ama bazı kadınlar öyle bir taşıyorlar ki o kıyafetleri asaletlerine hayran kalıyorum.
00 YorumlaAllah için kapananlara sözümüz yok yukarda allah var çünkü ve de sen böyle uygun gormusun o yüzden saygı duyuyorum
00 YorumlaDar pantolon giyipde şalı olan kız benim için kaşardır düz mantığım haha diye gülen sigara içen o tiplerde kaşardır diğer tipler sakin sessiz duran tam kapanan ferace giyen kızlar namusludur
10 Yorumla
+1 yılbeyninin üstündekilere değil beyninin içindekilere önem veririm... önemli olan yaptığın her eylemde samimi olmandır..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinizz
Açık kapalı arasında düşüncelerim arasında bir fark yok.
10 YorumlaKapanmanıza saygı duyuyorum. Ama bence bu devirdeki kızların çoğu gösteriş için kapanıyor ve bu onların tam bir salak olduğunu gösteriyor
10 Yorumlakapali var sözde kapali var.. gercekten dine uygun bir sekilde kapananlara saygim sonsuz..
00 YorumlaBir çoğunu özellikle feracelileri güzel bulurum ama üstü kapalı altı pantalonlu olanlardan nefret ediyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 378 cevap paylaştı. 5 parmağin 5i bir değil her insan aynı olacak diye birşey yok kimi açık kimi kapalı bence önemli olan insanlık görünüşle kimseyi asla yargilamam
01 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru
açıklardan farklı birşey düşünmüyorum açıklar gözümde nasılsa kapalılarda öyle
00 Yorumlakapalı ile evlenmek istiyom ama nasıl tanışcam hiç tanımadığım insanla gördüm aşık oldum ya
12 Yorumla
Soran+1 yılHayirlis
ibret alıyorum size bakarken kapalı bayanları görünce gurur duyuyorum
00 Yorumlasonradan kapananlara tav oluyorum bide kapalı oluğda açık kapılılar çok seviyesizce
00 Yorumla
+1 yılBir çoğunu güzel bulurum ama üstü kapalı altı açık kızlar çok itici geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılUstu minare alti kerhane tarzında cok kapalilar var ve de çok sövüyorum..
00 Yorumla
+1 yılbazı bayanlara turbanin yakıştığını düşünüyorum ayrıca dinimizde farz oldugün için saygı duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmodern kapalı ayagına yatmıyorsan. cennet meyvesi gibisin
02 Yorumla
Soran+1 yılOldugu kadar
Cevap sahibi+1 yılhayat snin karışmak duşmez bize
+1 yılTürban kadınları aşagiliyor, mal gibi gösteriyor.
31 YorumlaDiğer konusunda 388 cevap paylaştı. Açıklar hakkında ne düşünüyorsam onu.
10 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılKimin için kapanıyordun, anlamadım?
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamassin zorlama
- +1 yıl
Peki.
+1 yılkapanmayı dusunuyorum uzun suredır
03 Yorumla
Soran+1 yılYardimci olabilirim :)
- +1 yıl
nasıl bı anda mı karar verıp uyguladın
Soran+1 yılEvet biranda oldu kendi kendime kapanmak istiyorum artik dedimm ve kapandim ilk takdigimda şali biraz rahatsiz ediciydi ama takdikca hic cikarmak iatemiyosun
+1 yılben pek haz etmem sizin gibi insanlardan.
10 Yorumlavalla artık bu zamanda hiçbirşey düşünemiyorum..
10 Yorumla
+1 yılaçıklarla aynı şeyi :) açık kapalı fark etmez.
10 Yorumla
+1 yıl#bitaneyiz ***
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok tatliyizz :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bakınız kapalı olmanız abazanlardan kurtulmaniza mani olmuyor. Bende bundan bahsediyorum.
- +1 yıl
Hiçbir fark yok.
10 Yorumla
+1 yılCok tatlilar :)
00 Yorumla
+1 yılTakdir ediyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı