Kardeşim ateist oluyor?

arkadaslar ben 24 yasımdayım bu hesabı sorumu sormak amaclı acmıstım kız kardeşim 16 haliyle ergen ciddi anlamda okuyup arastırsa cidden ateist olmasına tek kelime etmem ama sorgulamadan moda anlayısına iki nette baktı diye ateist oluyor tam bir pis moda ergeni sigaraya bile baslar ama onu annemden saklayamaz diye içmez moda diye içmek isteyiyordur birde cok huyları var nike işareti gibi eyeliner çekiyor dudagına kırmıjı ruj suruyor sacını kıvırcık yapıp sokaklarda arkadaslarıyla anıra anıra geziyor buda kesin kanıt gördüm yani ne yapıcam ben bu kızla anneme soylersem cok kopurur ne yapmalıyım ergen feryatda dinlemiyor tehdit edersemde soyle soyle hadi der benimde toto yemez soylemeye anne desem donecegimi biliyor birde anneme soylrsem annem biraz cok konusuyor agzı gevrek babama der senin gız da nasıl diye senin dölün anca bukadar felan der :)) babamda olayı dyunca sinirlenir kalkar kız kardeşime bagırır cagırır banada kızar nasıl egittin sen bunu ablasının felan der yani ne yapsam fayda etmez buna nerelere gidem
Kardeşim ateist oluyor?