Diğer Avm'de mont taşımamak için? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Avm'ye gideceğim. Arabam yok otobüsle gideceğim o yüzden mecbur mont giyeceğim. Avm'de mont giyemem kıyafetlerimi göstermem lazım. Mont'u nasıl taşırım. Elde taşımak istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Avm'de mont taşımamak için? Cevapla Mont Soruları Otobüs Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Danışmaya bırak ben bi seferinde montum ve birkaç eşyamı danışmaya bırakmıştım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Almazlar bence Yorumla mutlukaan +1 yıl Düzgünce rica edersen ufaktan yol yaparsan bence alırlar Yorumla
KubaR Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Bazı avm lerde dolap oluyor elindeki eşyaları oraya kitleyip dolaşabilirsin. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gideceğim yerde yok Yorumla KubaR +1 yıl Hangi avm bu Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun Yorumla KubaR +1 yıl Gelip seni bulacam o yüzden sordum :) İnternet sitesinde emanet dolabı var mı yok mu diye... Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok olsa bırakırım Yorumla KubaR +1 yıl ok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıyafetine göstermen mi lazım defileye mi çıkıyorsun 😂 malmışım nesin sen ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mal mısın mı? seni savcılığa veririm, gösterip göstermemek bana kalan bir şey bana hakaret edemezsin Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Büyük bir çanta kullan, içine koy veya çantanın askısına sıkıştır. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sığacak çantam yok. Sırt çantası takacağım askısına sıkıştıramam Yorumla technocrates +1 yıl Emanetçiye bırak ne diyeyim. Ne desem bir bahanen var. Yorumla Soran +1 yıl Emanetçi olsa bırakırım zaten Yorumla technocrates +1 yıl Gelip ben taşıyayım bari. :) Hiç değilse gösterilmek istenen kıyafetin ehemmiyeti hakkında fikrim olur. Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok teşekkür ederim Yorumla technocrates +1 yıl Ben de öyle tahmin etmiştim. Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Varsa kuru temizlemeye bırak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır temizlemeye götürmüyorum ki Yorumla Richardgör +1 yıl Bi yere bırakman lazım ya kardeşim, terziye bırak bi yerine düğmw diktir Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rica et güvenliğe bırak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Almazlar ki Yorumla Engin28 +1 yıl Alır alır Yorumla
Badeak Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Alışveriş poşetini içine koy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alışveriş yapmaya gitmiyorum Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. His bir çanta sırt çantası vs.. bir şey al yanına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Montum pofidik sığmaz ki Yorumla Uyumsuzuz +1 yıl Sığar sığar düzgün katla tersine Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kayıp eşya bürosuna bırak. çıkarken alırsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıyafetini mi göstermen lazım 😄😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden gostereceksin? Millet kifayetine bakıp vay bee ne giymiş öyle mi diyecek 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya dediğimi anlayamadın mı cidden. Ayrıca sana ne yani sorduğuma cevap ver yazdığıma takılma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım. Anlatırsan aydinlanirim belki. Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Degisiksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla sewen +1 yıl O zaman avmye yakin bi dukkan falan vardir rica et birazdan alcam de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Danışmaya bırak ben bi seferinde montum ve birkaç eşyamı danışmaya bırakmıştım
Almazlar bence
Düzgünce rica edersen ufaktan yol yaparsan bence alırlar
Bazı avm lerde dolap oluyor elindeki eşyaları oraya kitleyip dolaşabilirsin.
Gideceğim yerde yok
Hangi avm bu
Neden sordun
Gelip seni bulacam o yüzden sordum :) İnternet sitesinde emanet dolabı var mı yok mu diye...
Hayır yok olsa bırakırım
ok
Kıyafetine göstermen mi lazım defileye mi çıkıyorsun 😂 malmışım nesin sen ya
mal mısın mı? seni savcılığa veririm, gösterip göstermemek bana kalan bir şey bana hakaret edemezsin
Büyük bir çanta kullan, içine koy veya çantanın askısına sıkıştır.
Sığacak çantam yok. Sırt çantası takacağım askısına sıkıştıramam
Emanetçiye bırak ne diyeyim. Ne desem bir bahanen var.
Emanetçi olsa bırakırım zaten
Gelip ben taşıyayım bari. :) Hiç değilse gösterilmek istenen kıyafetin ehemmiyeti hakkında fikrim olur.
Gerek yok teşekkür ederim
Ben de öyle tahmin etmiştim.
Varsa kuru temizlemeye bırak
Hayır temizlemeye götürmüyorum ki
Bi yere bırakman lazım ya kardeşim, terziye bırak bi yerine düğmw diktir
Rica et güvenliğe bırak
Almazlar ki
Alır alır
Alışveriş poşetini içine koy
Alışveriş yapmaya gitmiyorum
His bir çanta sırt çantası vs.. bir şey al yanına
Montum pofidik sığmaz ki
Sığar sığar düzgün katla tersine
kayıp eşya bürosuna bırak. çıkarken alırsın.
Kıyafetini mi göstermen lazım 😄😄
Evet?
Neden gostereceksin? Millet kifayetine bakıp vay bee ne giymiş öyle mi diyecek 😄
Hayır ya dediğimi anlayamadın mı cidden. Ayrıca sana ne yani sorduğuma cevap ver yazdığıma takılma
Anlamadım. Anlatırsan aydinlanirim belki.
Degisiksin
Aynen
O zaman avmye yakin bi dukkan falan vardir rica et birazdan alcam de
gotirimmi