Nişanı evde yaptık yakın arkadaşlar aileler arasında nişanlımın annesi sadece 1 bilezik taktı babası 3 bin tl anneannesi 5 bin tl taktı dolar bazında çevremde kaç arkadaşım evlendi kolları bilezik dolu ve bu benim çok garibime gidiyor olan oldu ama bilmiyorum yani böyle bişey yaşayan var mı acaba yorumlarınıza ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Acaba sen gittiğin nişanlarda ne taktın ki ne bekliyorsun
Benim gittiğim nişanlarla bunun ne alakası var şimdi pardon kaynanam oluyor
Öncelikle şunu bi anlayalım.
Çok zengin bir aileye gidiyorsan tamam
değilse nişanda ayrı düğünde ayrı takarlar.
Nişanda taktığının üstünü düğünde takacakya bu çizginin neresinde dursun kayınvaliden bence abartma sevginden mi gidiyorsun parasından mı onu bi düşün insanların kalbini kırma.
Çok veren Maldan Az veren Candan derler.
Belki lazım olur bu kelime bir yere yaz
Yani öyle aşırı zengin değiller tabiki ama durumları cok iyi dicek kadar var evet elbette para için evlenmiyorum ama insan başkasında görünce neden bizimki böyle olmadı diyor düşünüyor acaba istemiyolarmı beni falan diye anlatabiliyomuyum mesela yüzük tepsisini bile kız kardeşine tutturdu annesi neden çünkü yüzük kesmiyo muhabbeti olucaktı
Tamam haklıda olabilrsin ama bahsettiğimi bir yere yaz.
Az veren ve Çok veren
İstemiyo olsalardı durum başka olurdu bence.
Lütfen tadını çıkar.
Bazı insanlar dahafazla taktı diyorsun ya aklında tut o insanları, düğününe gelemeyecekler, gelselerde takı takmayacaklar.
Hiç sesimi çıkartmamayım yani öylemi ne takıyolarsa taksınlar
Tabi öylede bilmiyorum yani bayramda falan mesela ne bayram ziyareti oluyor ne bişey biz arayıp bayramlaştık mesela annem aradı
Takılma. Bugün o şekilde baktığın insanlar belki sevgilinden daha iyi davranacaklar sana bunu asla bilemezsin ama ayna hiç bir zaman olanın dışında göstermez.
Sen insanlara nasıl davranırsan kötülük yapan bile bir süre sonra kötülük yapmaya utanır.
Peki bişey sormak istiyorum düğünümüze 1 kaç ay var aileler sadece 2 veya 3 defa bir araya geldi ilki nişandan önce bize gelmişlerdi 2. nişandan sonra biz gittik onlara nişandan kaç ay sonra oda doğru düzgün bir araya gelmiyorlar konuşulması gereken şeyler var düğünle alakalı falan ama yok yani neden böyle bilmiyorum hiç arayıp sormuyolar bizmi erkek tarafıyız onlarmı anlamıyorum ben gerçekten beynim sulanıyo artık neden bu böyle
Meafeler yakın mı aynı şehir mi?
Aynı şehir tabi araçla 15 dakika falan
Ailen ne diyor mesela?
Bu senin gözlemin.
Ailemde bu şekilde düşünüyor hemfikir yani
Nişanlın? Bir açıklaması vardır herhalde
Yokk açılmıyor bile konusu nişanlanmadan önce mesela sürekli şey derdi annen ne takısı istiycek falan fistan şimdi nişanlıyız işte hiç bahsi açılmıyor bile
Bir şeyler demeye çekiniyorum. Şeffaf olamıyorum her şeyden önce çünkü tanımıyorum hiç birinizi aileden olsaydım gördüklerimle bir şeyler diyebilirdim. Lütfen bu konuda beni mazur gör.
Yuva kurmak zordur bozulması ise iki kelime. Bozan taraf olmak istemiyorum.
Sen biraz sakin olmayı dene.
Zaman her şeyi gösterir. Bakarsın yarın sabah gelen bir telefonla aileler bi randevu ayarlayabilir.
Sonuçta koca koca insanlar. Her şey aceleye gelmez
Teşekkür ederim yinede bi nebzede olsa iyi geldi acaba bayanmısınız
Hayır :D
Öylemi çok şaşırdım ya gerçekten
Allah hakkınızda hayırlı ise tamamına erdirsin değilse üzülme
Neden şaşırdın şimdi ben daha çok şaşırdım senin şaşırmana :D
Öyle olcak artık teşekkür ediyorum
Bir bayan varmış gibi hissettim konuşma tarzınızdan falan
Saygısız erkelerden sonradır :D
Olabilir
Bahsettiğim gibi, her gün kendini yemek sana bir şey kazandırmaz. Sevgi diye kendimizi kandırdığımız bu günlerde. Her şeyin hayırlısını istemek en güzeli.
Belki her şey güzel gidecek bir gün yoklukla imtihan edileceksin. Sakin ol o işleri aile büyüklerine bırak sen nişanlınla olan arana bak.
İstemsizce mutsuz hissediyorum kendimi ama sürekli bunlar kafamda dönüyor mesela imam nikahı kıyılırken mehir istenilcek ama o bana diyorki imam nikahını benim amcam yapabilir cami hocasıymış çünkü benim aklıma türlü türlü şeyler geliyor neden senin amcan mesela
Yaşlar kaç sizin
24-27
Şaşkınım gerçekten, bilemedim 🥹🥹
🙃
Aynen emojin gibi oldum 😂😂
Düğünde takacaklar demek ki. Bu kadar maddi beklentiye girmeyin 3 bin az ama ya... çeyrek bile daha pahalı
Maddi beklentiye girmek istemiyorum ama işte nişanda 1 bilezik takan düğündede 1 bilezik takar
Kayinbabanin para taktiği nerde görülmüş.
Durumları nasıl
Gayet iyi durumları
Belki maddi durumları anca buna yetiyordur?
Kötü olsa böyle bi düşüncem olmazdı zaten durumları gayet iyi
Durumları mı yok
Gayet iyi durumları
Pintiler yapmışlar o zaman
Öyle düşünmek istemiyorum dilim varmıyo ama öyle galiba ya
Maalesef öyle
Mehir olarak istemelimiyim ki
İşte tabii ki