Krallığın suikastçı biriminden birisi olarak size kraldan mektup getirdim. Mektupta kısaca diyor ki "Oğlum yaramaz olabilir ama iyi çocuktur. Zindana atılacak bir sebebi yok. Ama ona çamur atmaya çalışanlar zindana mahkum edilecek. Bu, KralHazretleri'nin büyük bir emridir.". Bu nedenle zindanlık olmaya yakınsın. Adımlarına dikkat et. Suikastçı olarak beni yolladıysa demek bir haltlar dönüyor xd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O bir şey mi? 🤨
"Seneye görüşürüz." esprileri görene kadar bekle.
O da var tabi :))
Ben eski yılları istiyorum
Geçti artık canım fjfvc
geri getir bu emirdir
Zor 😂🤪
zindana atın bunu
Atmasınlar 😂😁
Krallığın suikastçı biriminden birisi olarak size kraldan mektup getirdim. Mektupta kısaca diyor ki "Oğlum yaramaz olabilir ama iyi çocuktur. Zindana atılacak bir sebebi yok. Ama ona çamur atmaya çalışanlar zindana mahkum edilecek. Bu, KralHazretleri'nin büyük bir emridir.". Bu nedenle zindanlık olmaya yakınsın. Adımlarına dikkat et. Suikastçı olarak beni yolladıysa demek bir haltlar dönüyor xd
ne diyosun değişik timsahlara yem ederim seni
Kral öyle demiyor ama. 😏
kralın gelse tırtttt buralaar hep zamanında bizimmişş bilin mi
Ahaha 😂
Senin mi? 1.5 yıldır buralarda olan birisi olarak seni bile tanımıyorum dkfkflfkkf
tanımazsın tabi halktan değilim ben hghjj
İşte bu yüzden halktan olmadığın için buralar senin değildi. Buralar dutluktu yiğenim. 🤡
dutluk zamanı o dutun içindeki vitamindin sen 🍼 al bu da ikramımız
Dutluk zamanı sen burada bile değildin. Biberon ikram edilmesi gereken biri varsa o da sen oluyorsun kanka sldkdkdkd
Kız 😂😂