Sizce yengem benden mi hoşlanıyor? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum. Kızlar siz anlarsınız?

23 yaşındayım. Genelde akrabalarımla pek içli dışlı değilimdir. Yengemlerle de küçüklüğümden beri uzun süredir hiç görüşmedik. Fakat birkaç aydır bize uğruyorlar. Dün ve bugün dahil olmak üzere garip davranmaya başladı sanki bana. Dün telefon numaramı istedi mesajlaşırız dedi. Bugün yaklaşık 1 saat önce de odama geldi bana da gitar çalarsın artık dedi sessiz biçimde. Ben profesyonel gitar çalamıyorum zaten elektro var biliyor o da. Tam 10 dk öncede benimle yarın biyerde dolaşmak buluşmak istedi kabul ettim. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün beni aradı 4 kere , işlerimden dolayı yarına erteledim yarın saat 1 de arıcakmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hiçbişi olmadı iyi oldu yani ama çok sıkıldım acayip sıkıldım hatta kız kardeşini gösterip durdu , hoşlanmadım da kardeşinden. Arkadaşlar aradı diyip sahte arama yaptım kendime ayrıldım.
Sizce yengem benden mi hoşlanıyor? Yoksa ben mi yanlış anlıyorum. Kızlar siz anlarsınız?