Güncellemeler
+1 yıl
manıta dedıgım kız. hamıle kalan kız iş arkadasım kankım. sevdıgım kardesım. manıtasından hamıle kalmıs. ama cocuk bunun telefonlarını falan engellemıs. zaten 2gun önce de askere gıtmıs. benımle cocgun hıcbır alakası yok. acık acık ben evlıyım yazdım. soruyu detay verırken acıklamayı net yazamadım. ama yardımcı olacagım kıza. bılgısı olan varsa yardımcı olabılır?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evlenseniz ya.. sevgilin neticede ve senin çocuğun.
ben zaten evlıyım hemsıre hanım
var mı bunu kayıt ettırmeden alabılecegımız bır yer tekırdag corlu cerkezkoy kapaklı saray muratlı ergene luleburgaz ucgenınde bıryer. parası sorun degıl sadece kayıt ıstemıyrouz
sen ne iğrenc bir insansın evlisin sevgilin var ve hamile bırakmıssın kızı! AHLAK YOKSUNU.
sekreterım kusura bakmayın ama bu bızım özelımız. dızılerde yasanınca sıkı takıp ızlıyorsunuz ama
DEFOL BURADAN.
fake hemsıre abla
ben gerçeğimde senin sorunun gerçekliği muamma bence.
yardımcı olur musun? hangı klınık hastahane vb yerde operasyon olabılır bu kızcagız? aynı sehırdeyız
Yok etmek mi Çok kötüsün
Aldırmaktan bahsedıyorum. illegal yollarsdan cunku evlılık yok.
Allah analı babali büyütsün
sagol bacım ama ısteyene tup bebekle ugrasanlara versın ıns
Kiz aldirmak istiyormu
evet. ama bır dr klınık bısey bulmalıyız. kayıt olmadan sgk da falan kaydı olamamalı nakıt paraya bıyer bulmelıyım
Kayitsiz bulsan bulsan merdiven alti olur. O da sagliksiz. 8 haftalikdan sonra istesende aldiramazsin. Aldirmakda günahsa madem oyle gidin ozel hastaneye kayitli guvenilir yapi. Napacaksaniz
dr un sekreteı 10 haftalıga kadarmıs resmı alım suresı. ama ne kadar erken olursa kadın ıcın acı falan daha az oluyormus. yarın bıyer ayarlayıp haftasonu bu ıcı halletemız lazım. o hastahalnede hafta da 2 3 gebelık sonlandırma oluyormus ama. evlıler aldırıyormus. 1 cocugu olanlar 2. cıyı aldırıyormus... bıze yardımcı olamayacagınıs öyldı doktorun umarasını verdı yarın doktora bı soracagım kayıtsız yaprmmı dıye
Aldirmakda günahsa madem oyle gidin ozel hastaneye kayitli guvenilir yapi. Napacaksaniz
evlı olmayanları aılesının bılgısı dahılınde yapıyormus anne babası gelmesı gerekıyoprmus. kız anadolulu ve kapalı oldugu ıcın aılesı asla normal karsılamaz. ve iş hayatı bıter calsıamsıan ızın vermezler kayıtsız bıyer lazım
Resit olsa bile ailesinin onayi mi gerekiyormuş. Mantiksiz. Baska ozeller arastirin bence daha esnek
musterı bulamayan kucuk özeller var yarın sabah artık hepsını tek tek arayacagımç telefonda pek bılgı vermek ıstemıyrolar ıllakı gıtmem gerekecek maalesef ama bu ısı halletmemız gerekıyor. kendımden cok kız ıcın uzuluyorum duylursa aılesı cevresı kesınlıklelkız abısey yapabılır normal karsılamazlar
Kiz kac yasinda
19
Cok kucukmuş daha. Kucuk ufak ozeller anca yapar ama bence herturlu ailesk ogrenir
sabah olsun bakalım cevremdekı butun ozel hastahanelerın numarasını aldım. not ettım hastanelerde calsıan guvendıgım arkadaslarıma da yarın tek tek ulasacagım. onlar daha ıyı bılırler dıye dusunuyorum. bır hastabakıcı bıle bılır nerde ne ısler yapıldıgını.
şimdi soruyu guncelleyecegım. ve cocugun benle alakası olmadıgını yazacagım
Niye
cunku kızın elıne elım bıle degmedı benım. ben sadece arkadasıyım
Kardesim madem senle alakasi yok niye oyle yazip milletin tepkisini cekiyosun. Yardimci ol bakalim arkadasina
bende yardım edeck bırını arıyorum. hangı hastahane dr klınık nasıl bıyere basvuralım dıye kayıt ettırmeden o konuda yardım edecek saglıkcı hemsıre ya da daha önce basından gecen var mı dıye arastırıryorum. ıyı geceler
Bu konuda fikrim yok anca yaparsa tek ozel kendi klinigi olan kadin dogum doktorlari yapar. İyi geceler
Beyin nakli..
eyvallah abıcım
İnşaallah eşin duymuştur kanka sokakta kalırsın 👍
sagol ıyı dılegın ıcın
Evlenin be
o olmaz maalesef
benzaten evlıyım
Oldjn kuma al 😂