Diğer Bu devirde çocuk yapanlar mal mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gerçekten neyin kafasını yaşıyor bunlarıKendilerini kanada da Almanya da mı yaşıyor sanıyorlar Bu devirde çocuk yapanlar mal mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ayazzoglu54 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kanka sanane akalajls bana mı yapıyor çocuğu bırak ne bohk yerlerde yesinler ondan sonra ceplerinde 5 kuruş olmayınca anlarlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizden para dileniyorlar sokakta Yorumla Ayazzoglu54 +1 yıl Al başı al maaşı bundan sonra kanka boş ver artık kimse yoldaki dilenciye bile para atmaz 😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet bu krizde çocuk olmaz 0 0 Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Valla ben 2 köpege bakamayacak hale geldim 😂 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. 1 tane doğuran yine neyse de 4 çocuk nedir lan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanka sanane akalajls bana mı yapıyor çocuğu bırak ne bohk yerlerde yesinler ondan sonra ceplerinde 5 kuruş olmayınca anlarlar
Bizden para dileniyorlar sokakta
Al başı al maaşı bundan sonra kanka boş ver artık kimse yoldaki dilenciye bile para atmaz 😂
Evet bu krizde çocuk olmaz
Valla ben 2 köpege bakamayacak hale geldim 😂
1 tane doğuran yine neyse de 4 çocuk nedir lan
Evet
Mal evet