her yerde terör devir kötü pedofilisi var cartı var curtu var hayat zor hele türkiye gibi bir ülkede çok zor Sizce bu devirde çocuk yapılır mı?
yapılır
bu devirde yapılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lan çocuk yapacaksın ki vatan sahipsiz kalmayacak gerekirse sen evladın ile bu vatan uğruna şehit olacaksın kendini düşünmek kolay ama vatan hem canından hem ailenden önde gelir ne yapalım terör var diyw kimse çocuk yapmasın vatanımızı iyice düşmanların eline mi verelim zihniyete bak
sadece terörö mü olm pedofilisi var hayat çok ozr devir kötü iş yok güç yok huzur yok
*zor
Ama dediğim gibi biz çocuk yapmazsak vatan sahipsiz kalır bu vatan ığruna her şey feda edilir pedofiliye gideceksin tarihi yaptırımlar uygulayacaksın en büyük işkenceyi yapacaksın millwt titreyecek bu tip suçları işlemeye ayrıca elin avrupalısı demiyor tecavüz var az çocuk yapalım diye biz bu tip anlayışta olursak vatanımızı savunmasız bırakırız
Yok valla. Çocuk mocuk yapamam. Sen doğur besle büyüt. Serefsizin teki gelsin senin yavrunun canını alsın.
aynen ya
şartlar zor olabilir ama sağlık bayağı eksildi. kısırlık o kadar çok olmuş ki 10 kişiden 3 ü kısır
ne güzel ben kısır bir kız bulmak istiyorum
yok artık
niye öyle dedin ki
evlenmek için kısır bir kız yani
Cevap
3Cevap
Cocuğu korumak icin yapmamak ilginc ve farklı bir bakiş acisi
Eğer sen yapmassam ben yapmassam o köpekler yaparsa. İşte o zaman korunamayız. İt gibi doğuruyolar. Bizde coğalmassak kendimizi nasıl koruycaz.
Helal olsun
yapılmasa daha iyi ortalık çok kötüleşti.
aynen katılıyorum
Evlatlık almak daha mantıklı. İlla ki doğurmak gerekmiyor
Bu devirde çocuk yapmak acımasızlıktır.
aynen kardeşim çok güzel bişey benle aynı fikirde insanları görmek çocuğa kötülük bu
Yapılmaz ama o duyguyu tatmak istiyorum.
Yapılmaz.
aynen yya
Öyle ama çok sevgisi tatmadan olmazki😊
Ki dogurcaksinki vatana millete asker lazım 😊
ya geç bunları ya sonra pedofililer tecavüz etsin töbe töbe memleket bitmiş harap iş yok güç yok huzur yok
Sen ilerde ccgun için korktuğun için söylüyorsun koruyacaksin ccgunu Irak etmeyceksn kendinden iş güç yok derken iş alanları bulunuyor zaten pisliklerin derdinde buydu ülkede kaos bunalım yaratmak amacına ulaşmış belki ama nah oyunlarına gelirim BN dogurcam kocada isterse Allah'ın izniyle ama erkek olmasını istiyorum daha çok 😊
Yapılır.
Yapilirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar