Nickimin anlamı zaten Kürt kızı ama bazıları kalkıp özelden hakaret ediyor özellikle fenomen olmuş mod olmuş kişiler madem burada ırkçılık var bu ülkede ırkçılık var o zaman madem bu ülke sadece turklerin Kürtler o zaman vergi vermsin cidden o kadar şey yazmak istiyorum ki kendimi tutuyorum. Siyasiler ırkçılığı empoze ederek karınlarını ensellerini şişirip kalinlastiriyor halk ise bir deri bir kemik birbirini kemiriyorlar böyle insanları dislayin miller neler yaparken taş devrindeki gibi ırkçılık bu ülkede var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Misak-i milli sınırları tanıyorsanız bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunuyorsanız size kimse ayrımcılık yapamaz yapan vatan hainidir. Kürt Türk Laz vs. bu ülkenin asıl evlâlarıdır. Sizde diyorsanız ben bu ülkeye bağlıyım hiç bir bölücü söylemi desteklemiyorum başımızın tacisin. Hatta bu vatanın gerçek evladisin. Ne diyorsun.
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki namusuna varacak küfürler neden ediliyor özelde yavsiyirlar cevap vermeyince iftiralar ve hakaretlere ne dersin
Soran+1 yılAnası bacısı yok sanki! Sana cevap vermiyorum fenomen ya küfürleri sıralamış engellemiş dışarıda ezik olan kalkmış burada havasini cakaliyor sonra vay vay sen neden cevap vermiyorum sayıyor küfür etmeye! Dışarıda görsem sümük atmayacagim tıp iki üç hatun takip edince hoppp gotuu kalkiyor
Soran+1 yıl@Toprak085 desene sana para ile kız vermemişler haha
En İyi Cevaplar
Ulam bi bitmedi ezildik büzüldük mavralarınız bu ülkede tek madur olan türkler türkiyede her köşe başı kürtlerin hal sizde otobüs terminalleri sizde uyuşturucu kaçakçılık yani kısaca kolay para işi hep sizde elektrik faturası ödemezsiniz hala mağdur edebiyatı ni defolup gitseniz şu ülkeden rahatlar herkes siz yetmiyorsunuz bide Suriyeliler geldi ülke soğan kokuyordu şimdi bk kokuyor
19 Yorumla
Soran+1 yılHaha Türkler nereden geldi? Ortaasya Kürtler kimdir? Med torunları Med tarihini oku Mr racist
Soran+1 yılHaha sen hititceyi duydun mu sen med imparatorluğunu duydunmu sen Selahattin Eyyubi yi duydun mu jsjsbsha neyse tamam sen haklısın
- +1 yıl
Kimliğinize kadar T. C vatandaşı yazıyor
Hatta kullandığınız para da bile TÜRK lirası yazıyor hala neyin peşindesin sen
Size sabah ilk okuldan beri s1ke s1ke "Türk'üm' diye başlayan andımızı bile okuttılar
Soran+1 yıl@baybeyy33 bunlar parayı götüren kesim merak etme
- +1 yıl
@baybeyy33 dağda fare gibi ölüp gidiyorlar ne işe yarıyor ki
- +1 yıl
@SeleninPatisi her nekadar öyle olsada ben TÜRK değilim
Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Genelde bunu söyleyen kürtlerdir asil ırkçılık peşinde koşanlar çünkü kendilerini o kadar farkli görüyorlar ve bunu belli etme peşinde koşuyorlar ki sanırsın ari ırk
Aynı ülkenin vatandasiyken bu kadar fark aramaya gerek yok18 Yorumla
Soran+1 yılİngilizce bilirsiniz arapça dua edersiniz eee savaşta size yardım eden Kürtlerin dili olan Kürtçeyi bilir misin
- +1 yıl
Ülkede Arapça bildiğini söyleyenlerin çoğu Arapça falan bilmiyor arap harflerini bilmek okumak arapca bilmek olmuyor İngilizce olayına hiç girmeyelim yanarsın savaşta yardım etmeye gelirsek dediğin daha çok lutfetmek gibi oldu sanki ülkeye giren düşmanlar size düşman değilmiş sizi baş tacı yapacakmış da lütfedip bize yardım edecekmiş gibi ki burada ilk başta siz biz diyerek ayırarak ilk ırkçılığı kimin yaptığı da biraz şey oldu sanki😉
Soran+1 yılEvet bu size lityftu sizi kardeş olarak görmüşler aslında keşke Araplar gibi İngilizlere yardım etmiş olsalardı zengin olurdulaf
- +1 yıl
Aynen aynen sonra bak bakalım ırak a suriye ye neler yaptılar yapıyorlar sizede yapmak istedikleri işte aynisi o yüzden kurt asıllı vatandaşlara örgüt kurdurup dolarlar silahlar mermiler verdiler veriyorlar çünkü kendilerinin gelip savaşmaya yemiyor narin yerleri siz biz diye araya ayrılık sokuyorlar hepimizin bir kısmına siz demeye başlayanlara diyorlar ki size siz diyorlar irkcilik yapıyorlar e ırkçılığı onlara uyarak kimler getirdi aramıza sizi bizi soktun ve diyorsun ki bize irkcilik yapılıyor bacım sen kendini bizden ayırarak ilk ırkçılığı yaptın zaten sanıyorsun ki sizi gazlayanlar size cennet verecek kimse kimseye bedelsiz bisey vermiyor vereni de enayi diyerek irkcilik yapıyorsunuz ayiriyorsunuz zaten
Soran+1 yılSen ne ictin? Ben ne diyorum sen ne diyorsun odasının öyle olmasının tek sebebi uyuşturucu sen olayları bir araştır abicim
- +1 yıl
Hea yani o bölgedeki yeraltı kaynaklarının hiç alakası yoktu evet uyuşturucu yolu olmasi da önemli bi faktör ama o yoldan geçen uyuşturucu kimlerin uyuşturucuyu abisi 😉
Senin ne dediğine gelirsekte dedinki bize irkcilik yapılıyor bende dedim ki genelde bunu söyleyenler asil irkcilik yapanlar oluyor ve senin bunun üzerine dediklerinde o genellemeye uymak için elinden geldiğince irkcilik yapanın sen olduğunu ispatlar yönde isin özü bize irkcilik yapıyor demeden önce kendin irkcilik yapmayı bırakmalısın vesselam 😉
Soran+1 yılIrkçılık gören ırkçılık yapar bunu unutma peygamber değilim taş atana gül vereyim öyle olsaydım Evliya olurdum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Yıllardan beri gelen Türk ve turklestirme politikası yüzünden Türk'ün turkten başka dostu yokturdan , ne mutlu türküm diyeneden gelen bişey çünkü kendi ırkını üst kimlik sayarak diğer ırkları hiçe sayma politikası Türkiye'de maalesef ırkçılık faşistlik bitmez
08 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca ben sanki bir çok erkekle yatmisim gibi hakaretler vs ediyorlar aynısını yurtdışında kendileri yaşarsa veryansin ederler
- +1 yıl
Aynen katılıyorum bugün sahilde yürüyorum gözüme bir tabela çarptı denize girmek yasaktır diye ingilizce arapca çevirisi var ama Kürtçe çeviri yok bu ülkede 20 milyon Kürt varken nüfus saysii fazla olan Kürtlere çeviri yok ama sayıları 10 milyonu geçmeyen Suriyeli Araplar için tabelalara arapça çeviri yapıyorlar insan bunları görünce yediremiyor daha 10 yıldır ülkede olan Suriyeliler için yapılanlara bak gel bide yüzyıllardır bu topraklarda olan Kürtlere yapılan muameleye bak
- +1 yıl
Sen beni kovamazsin ki MK benim topraklarından beni mi kovacan Çanakkale Savaşı'nda arkanızda Kürtler vardı savaştılar ettiler 1071 yılında Anadolu'ya girerken malazgirtte yine Kürtler vardı sizin kadarda nankörleride yok siz bizi bu ülkeden kovma hakkınız yok kardeşim ben bu ülkede hakkım olani alamiyorsam en fazla bizim sesimiz çıkar sen hadi ordan git
Soran+1 yılAynen ingilizleri kovmaya en fazla Kürtler yardım eder şu an ilgiliz Arap aşığı araplar ise sattılar bunları tarih bilmez iki kelimeyi bir araya getiremez kalkmis irkcilik oynuyor
- +1 yıl
@Toprak085 ya bi kes ya faşist atalarımız burada yaşamışlar nerde yaşayıp yaşamayacağımızı hangi dili konuşup konuşmayacağımızı sana mı soracaz sen kimsin kim oluyorsun asıl sen sg
+1 yılÖnce T 'yi büyük yaz sonra konuşalım ırkçı sensin burada
322 Yorumla- +1 yıl
her şey bitti zaten tek mesele t'nin küçük yazılmasında
- +1 yıl
@1DiyarbakirEfendisi bak k büyük t küçük art niyetli bir yazı bu
- +1 yıl
Onu bende fark ettim ama mesele kürdün türkün ( Türk'ün, Kürdün ) büyük küçük yazilmasi değil konu apayrı bir şey
- +1 yıl
@1DiyarbakirEfendisi subliminal bu ya lütfen ben buna takildim ama
Soran+1 yılKürt yazarken u yerine yıldız koyan sizlersiniz
Soran+1 yılArt niyetli olsa çok güzel şeylerde paylasirim ama olanı yaziyorum
- +1 yıl
Kardeşim benim annem Kürt sen ne diyorsun ben saygısızlık yaptığını zaten biliyordum beyfendi iyi niyetli olduğuna inanmıştı ama o da anladı heralde
Soran+1 yılAdam sana yavsamis sen ayakta uyu
- +1 yıl
Asıl olana degilde asılsız olana takilmana bende takıldım, yani herkes kendi ırkıni seve can verir bu bilerek onu yapmışsa onun hatası ama yaptığı hatadan daha büyük bir hata dururken sadece senden ne eksilir nede zararı olur bı t nin' buna takilman çok ayrı oluyor
- +1 yıl
Ya ne alaka gayet düzgün birisi takiplesiyoruz ayrıca
Soran+1 yılİte güven erkeğe güvenme benden sana bir tavsiye iyi erkek yok kuzu postuna bürünen yurtici hayvan vardır unutma
- +1 yıl
Konu neden bana döndü şimdi 🙄
- +1 yıl
@kecka_Kurda sen bunları bana mı doyorsun !
- +1 yıl
Lütfen tartışma uzamasın ama ırkcilarla savaşmamız için önce ırkçı olmamamız lazım.
Peygamberimiz veda hutbesinde buna yer vermiştir. sende T K küçük detaylar ama dikkat et olur mu
Soran+1 yıl@1DiyarbakirEfendisi sana diyorum!
- +1 yıl
Ya lütfen kapatın tartışmayın
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 tenê kena min bı te tê heww
- +1 yıl
@Bibilenbenimasil takma kafana aklın sıraca birşeyler yazmış
- +1 yıl
Hayır ben tartışmayacağım, tartışmam için evvela karşındakinin insan olması lazım !
Soran+1 yıl@1DiyarbakirEfendisi sen onceyinsan ol tatlım!! Gülmen geliyorsa git başka yerde gül veya kur yap!
- +1 yıl
Ahahhahahaaksjdhdjdjndbd jdbdhjdjr nzndjdkdndjdndn 😁😂😂😁😁
- +1 yıl
@1DiyarbakirEfendisi heee sorma
+1 yılkurt kızları harika ama her ülkede var birtakım ırkçı kislwr ne yapsak bos
04 Yorumla- +1 yıl
@toprak085 bunlara kız olsun da fark etmez
Soran+1 yıl@Toprak085 kadin Sırp dikkat çekmek için bedenini profil yapıyor bize sikisken diyenler sikismekk için resim paylasiyor
+1 yılİrkciliktan dert yanan çok Kürt ırkçı gördüm.
Siz yapınca normal başkası yapınca ırkçılık oluyor01 Yorumla- +1 yıl
En çok siz yapıyorsunuz siz yapıyorsunuz ki bizde ırkçılığa başvuruyoruz
- Diğer konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılIrkçılık yapanlar maymun olduğu için farklı tür görünce öfkeleniyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılÖnce insan düsturunu unuttukları ve insanlıktan çıktıkları için ırkçılık yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılIrkçılık yapıyorlar deyip olmayan beynin ile Türk küçük yazıp Kürt büyük yazmanda manidardır burada milleti galyana getirme bence
126 Yorumla- +1 yıl
Ama şu an muhattap sensin tatlım kızıyorsun ırkcilarla aynısını yapıyorsun
- +1 yıl
Yazım öğretmek benim işim değil Allah'a şükür okullarda öğretiyorlar birde arada kitap okumayı dene belki Kelime dağarcığın gelişir yıldız yazanlar diyorsun ben öyle bir şey görmedim tek gören sensin sanırım
Soran+1 yılBelki de yapan sensin bunlardan biri de sensin. Ben zaten okuma yazmayı öğreten kesimim merak etme ayda 10 12 kitap bitiriyorum yani iki aşk romanı okuyan değil gerçekten okuyan
- +1 yıl
Arkadaşım karşındaki adam senelerce doğu görevi yapıp oraya refah götürmüş birisi sen neden bu kadar agresifsin
Soran+1 yıl@Bibilenbenimasil kim refah götürmüş?
- +1 yıl
Şuanda bana yapmadığım bir konu hakkında itamda bulunman eğitim seviyeni belli eder öğreten kesim mı yazık o cocuklara zihniyeti kirli bir öğretmenleri var
- +1 yıl
Emin ol bir çok arkadaşım vardır orada senin zihniyetinde ki kişiler değiller senin zihniyetinde olan kişiler genelde yerleri yurtları bellidir
Soran+1 yılZihniyeti kirli insanlar çok var bu da sizden gelip o çocukları al sana pis Kürt diye öğreten öğretmenleri gördü o yüzden bana masal anlatmayin
- +1 yıl
Konuştuğun kişi
- +1 yıl
Millete burada iftira atma birçok arkadaşım doğuda öğretmen ve buradan bissuru mazeme alıp götürüyorlar sırf çocuklar mutlu olsun diye bunu yapan bir iki kişiden tüm topluma mal etmek ahmaklık tır cahillik tır sitem Edip ırkçılığı yapmanda belli ediyor kendini
Soran+1 yıl@Bibilenbenimasil eee nasıl ferak refah götürüyor
- +1 yıl
Sen bir şeyler yaşamışsın ve herkesi aynı sanıp kuruyorsun lütfen tartışırken de bel altı geliyorsun yapma bunu ne kendine ne etrafına
Soran+1 yılİftira? Allah'tan korkarım gördüklerimi söylerim
- +1 yıl
Iyi şeylere kördüm demektir
- +1 yıl
Gorduklerin emin ol benim gördüklerim yanında devede kulaktir. Bir söz vardır iğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır diye
Soran+1 yıl@Bibilenbenimasil iyi şeyler var mı? Gözümle gormedigime inanmam yaratıcı dışında
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılİgne de siz cuvaldizda siz! Ben asla sözlere değil gözlerime inanırım de ha de. İyi insan yok mu var ben aranizdaki çoğunluk olan kesime diyirum
- +1 yıl
Sizde sütten çıkmış ak kaşık maşallah
- +1 yıl
Sus lütfen yeterli
Soran+1 yılValla ak kasigim. Neyse o
- +1 yıl
Kendinden bahsediyosun ama sadece bize gelince genel size gelince e ben iyi insanım yok öyle hanım hadi işine asabımı bozma
- +1 yıl
Beyinsiz işte bırak böylelerine İyi yapıyorlar kudursun 😂
Soran+1 yıl@Bibilenbenimasil sen bu adamdan hoşlanıyor musun? Sana yazmadım bile. Yemin ederim ulkece hunilik olduk. Hangi filimdi bilmiyorum zeki ile metin bir otobüsün üstünde elinde çalgılar terelelli şarkısını söylüyor. Ben gözümle gördüğüme tanık olduklarını söylerim. Ne kadar dindar olmasam da dinden uzak olsam da Allah'tan korkarim
- +1 yıl
Sus artık.
- +1 yıl
Nasıl zoruna gittyse kuduruyor 😂
- Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılIrkçılığa asıl biz uğruyoruz.
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz kimsiniz
- +1 yıl
Türküz. Irkçı olmayanından
- +1 yıl
Hııı tabi tabi
+1 yılBunu kime anlatiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılİrkcilara
- +1 yıl
Anlayacaklarini mi sanıyorsun 😂ki ben bile irkciyim 😂😂😂
Soran+1 yılİrkcilardan biktim
- +1 yıl
Benim çok mu keyfim geliyor sanıyorsun. Bende bana yapılanı yapıyorum, kısasa kısas.
Ne alaka
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce insanlık
İnsan olması yeterli benim için00 Yorumla Cok abartin
03 Yorumla
Soran+1 yılHe canım cokk abarttim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri