Uykuya daldığım bile fark etmemiştim. Sonra ruya başlamış ama böyle mesela bir eşyayı bir yere koyuyorum sonra dönüyorum o orada yok sonra uyanmaya çalışıyorum ama uyanilmiyor ve sanki gercek gibi. Öldüğümü falan düşünüp anneanneme soruyorum ben oldum mu diye evet kızım diyor yani ruyadan çıkamıyorum çıldıracak gibi oldum sebebi nedir cok korktum öldüm sandim
Rüyada olduğunu fark ettiysen lucid rüya gibi olabilir. Belki bedenin fazla yorgundur bir anda uyanamamışsındır endişelenmene gerek yok. Tedirgin oluyorsan uyumadan önce lavata çayı içip lavanta yağı kullanabilirsin belki yardımcı olur.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani nasil desem ruyada olduğumu anlamamış gibiydim daha çok delirdigimi veya olduğum için cennet vs. Gittigimi dusundum djjsjs tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyada olduğunu fark ettiysen lucid rüya gibi olabilir. Belki bedenin fazla yorgundur bir anda uyanamamışsındır endişelenmene gerek yok. Tedirgin oluyorsan uyumadan önce lavata çayı içip lavanta yağı kullanabilirsin belki yardımcı olur.
Yani nasil desem ruyada olduğumu anlamamış gibiydim daha çok delirdigimi veya olduğum için cennet vs. Gittigimi dusundum djjsjs tesekkurler
Yok daha neler 😅