+1 yılArkadaşım olan olmuş zaten, sen bir siteyi şikayet eder kaldırtır sın fotoları, ama o zaman kadar elli kişi onu kopyalar başka sitelere ekler, hele senin hatun güzel çekici biriyse eyer hiç önünü alamazsın, onun için artık ok yaydan çıkmış takma kafana tadını çıkar, artık ünlü bir karın var fenamı, resimler nasıldı güzelmiydi bari... reklamın iyisi kötü olmaz, belki kısmetiniz açılır...
11 Yorumla
Bilim dunyasinda bina seref eksikligi derler.
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne alaka
+1 yılYok artik. Niye cekmek gibi bir girisimde bulundunuz. Kotu olmus ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa biraz alkolluyduk sonra cektik oyle kald. Evet coook kotu oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılKötü bir durum tabiki geçmiş olsun diyorum öncelikle. hemen facebook ile irtibaata geç ve resimlerin kaldırılmasını veya sayfanın direkt olarak kapatılmasını iste. mesaj atmak yerine direk facebook yetkililerini ara veya mesaj at (mesajlarına karşılık alman uzun zaman alır) eğer bundan bir sonuç alamazsan türkiye teklonoji kurumunu ara hemen sorununu belirt onlar gereken yere seni bağlarlar veya yardımcı olacaklardır. bu işi mahkemeye kadar götürebilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılO zamana kadar karım meşhur olur her yolu denedim cevap yok
- +1 yıl
Türk teklonoji kurumuna ulaş zaman kaybetme. onlardan daha iyi bilgi alırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesm sen dangalak misin yaa cok afedersin ama utanmiyormusun karinin fotografini cekip ulu orta telefonunu orda burada birakmaya. Al smdi istedgin kadar namusum de sen kendi namusunu alip milletin gozu onune seriyorsun. Ayip ya hic mi ar damariniz yok. Gercekten boyle bisi varsa sende gerceksen Allah nasl bikiyorsa oyle yapsin. Pez... ten ne farkin var oturda bir dusun !!!
28 Yorumla- +1 yıl
Böyle durumda olan bir insana ne aptalca bir yorum yaklaşım , intihara bile sürükler bence bu konuya kimse yorum atmasın.
Cevap sahibi+1 yılBu duruma kendini dusuren sensin kac yasindasin aklin fikrin yok mu o kandinin dustugi durumu bir dusun bakalim. Karin kizin var mı senelerce internette dolasacak fotograflar kac kisi koyaladi kim blir kizina ogluna senelee snra annene bak dersler ne olacak. Herkes seni suclayacak kusura bkma ama cok sinirlendim sen soru sorduysan bende yorumumu yaparim. Yasicagn neyse yasa kensinwcguvenmeyip tewlfona sahip cikamayacaksan * ki bunun fantezisi ne anlamiyorim neden fotograf cekiyrsun. Insanin karisi ozeldir tektir kardesim. Sana ozel o kadin anladn ni milletin mali olsa senle evlenmezdi vaska is yapardi. Sahip cikmayi bikiceksin ozaman !!!
Soran+1 yılNe alaka yaa pc den bir sekilde calinmis veya telden
Cevap sahibi+1 yılYa abicim istedigin kadr sikayet et ne olacak bu saattwn snra ya bir dusun suclular yakalansa en agir cezayi alsa ne olacak ya :( ymn ederim cok sinirlendim karin bliyor mu
Soran+1 yılBiliyor
Cevap sahibi+1 yılNe tepki verdi?
Soran+1 yılbir bu eksikti dedi durmadan farkli hesaplardan sikayet ettik iki gundur
Cevap sahibi+1 yılOda rahatmis ozaman ya da sen gercek deglsin. Gecms olsn ne diyim
+1 yılinternet bilişim diye bir polis grubu var bu kadar cahil olma ver onlara ne duruyorsun daha nasıl gıtmıs onlar durma
10 YorumlaArkadaşınıza durumu söyleyin, kimseye demesin.
Ayrıca suç duyurusunda bulunun savcılığa.12 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim tabi ama iste bilemiyosunki suphe sonra o gordu vs vs...
+1 yıll*n g*vat oglu g*vat karının çıplak resimlerini çekiyorsun ondan sonra internete düşünce ağlıyorsun oda yetmiyor buraya böyle bir bok yediğni yazıyorsun. sen ahlak ve namus yoksunu şerefsiz bir hayvansın
32 Yorumlaİyide o fotolar nasıl düşmüş oralara. Dost bildiklerini bir araştır
21 Yorumla
Soran+1 yılKalbime gicik dustu suphelenmiyor degilim
Cinsel Yaşam konusunda 13b cevap paylaştı. Fotolar internete nasıl düşmüş çok yazık gerçekten geçmiş olsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fake soru :) O resimleri görüyorsun gelip burada soru mu soruyorsun? Gidip öldürsene la karını.
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye delimiyim anca beraber kanca beraber ben karimi seviyorum her ne olursa olsun!
gidip bilişim suçlarına şikayette bulun. her türlü sen haklısın zaten. sayfanın sahibi ve fotoğrafları paylaşan bulunur hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılRezalet...
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. apple'ın fotoğraf depolama yerini hacklediler apple kullandıysanız ordan ulaşılmış olabilir
10 YorumlaOha karına yapmıştır.. :S Senin çektiğin fotoyu kim ulaşabilir.. :S Eğer makineyi servise ya da başkasına vermediysen..
06 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Soran+1 yılHerkesten
Soran+1 yılYApmistir derken
Soran+1 yıl4 e nasil ihtimal veriyosun hayret
+1 yılSen çekiyorsun ve görüncede utanıyorsun ne değişti?
012 Yorumla
Soran+1 yılTanimayani gectim tanidik birinin gormesi kotu oldu
- +1 yıl
ya da sen kimi tanıyıp tanımadığını bilmiyorsun. Kafanı resetle ve herkezi teker teker baştan tanı.
- +1 yıl
Bilemem ne kadar haklı ne kadar haksızsın ama bu gerçekten ağır oldu ablacım
Soran+1 yıll*n ml olan olmus zaten taniyanlardan korkuyorum demek istedim okz
- +1 yıl
O fotoğrafı sen atmadın peki ya kim attı karınmı attı sosyal ortamlara?
- +1 yıl
@Alnys haklı bir tepki
- +1 yıl
Benim bildiğim insanlarsa sadece para için yaşar. Şimdi söyle benmi deliyim yoksa senmi zeki ?
- +1 yıl
Hayır ben etrafımdan gördüğümü anlatıyorum. Anladığımdan fazlasını anlatmaya çalışmadım hiçbir zaman. Ben senin bildiğin insanlardan olamam zaten. Şöyle ki her sabah paranın esiri olmuş yüzler görüyorum sofrada. Ben hayatı böyle tanıdım. Evet zengin bir aile çocuğuyum ama sevgiden mahrum bırakıldım. Gerçi skimde değil bu saatten sonra. İnsanlar bakıp bu zengin çocuğu bunun egosu tavan diyorlar. Yanılıyorlar. Yanılıyorsun...
+1 yılBok var çıplak resim çekiyorsunuz. Abi iyice bir takip et ilk nereden başlamış falan. Eşinin dağıtmış olma ihtimalini de düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılEsim neden dagitsin
- +1 yıl
Valla bu sitede okuduklarıma göre eşinin de dağıtma ihtimali var. Tanımıyorum tabi sizi de ihtimal diyorum. Zaten pek normal bir aile de değilsiniz kabul et.
+1 yılkarına sorsana nasıl haberi n var mı falan diye, belki gizliden görüştüğü erkek vardır senden habersiz olamazmı, ya da savcılığa git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHas olmuş size. Be adam, madem bilgisayarınızda bu kare'leri arşivlemek hoşunuza gidiyor; neden bu tür can sıkacak muhabbetlere yer vermemek için pc'yi koruma altına almıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHic aklimiza gelmezdi ki bilsek
+1 yılfoto olayı yaptığın yanlış bu bir. İkincisi o resimler nasıl gidiyo nete bu iki. facede cinsel içerik paylaşılmaz kaldırılır bu da üç.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaldirilmadi 3 gundur
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. O resimlerin internette isi? Belki karindada suc yoktur bir arkadasiniz atmista olabilir telefonunuza rahat erisimi olan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. facebooka nasıl düşmüş resimler? senden çalmışlar mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Soran+1 yılEvet tamamen ciplak fotolar arkadasima denk gelmis yuzu acik
Hiçbir veri sonsuza dek saklanamaz veya korunamaz.
Çok kötü... Geçmiş olsun00 Yorumla
+1 yılresimlerin oldugu sayfayı ve yorumları caps alın. ve hemen savcılığa gidin
00 Yorumlasavcılığa şikayette bulun.
26 Yorumla
Soran+1 yılAyrica karım kendi istedi foto cekmemi
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. Off yazik karin cok uzgundur herhalde :((
10 Yorumla
+1 yılSavcılığa gidersin, peşine düşerler.
06 Yorumla
SoranRezil olurum ordakilere
- +1 yıl
Çok fazla sayıda dava vardır böyle sanırım, bu onların mesleki ve olaya hukuki açıdan bakarlar eminim. Öyle her önüne gelen de bakamaz onlara orada. Bu senin özgürlüğünü kısıtlayan bir durum, bir hırsızlık, özel hayatın ihlali ve bilişim suçu var ortada. Kimse neden senin bilgisayarında (reşit yaştaki) bir kadınla çıplak pozların var diye sormaz.
Soran+1 yılÇekiniyor insan arkadaşımada rezil oldum inan ne yapacağımı bilemedim
- +1 yıl
Bu senin özelin kardeş, zor durum ama karar vermelisin.
Soran+1 yılBen basvurup kaldirilana kadar gormeyen kalmaz herhalde...
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok.
+1 yılSapıkmısın olum sen karının fotolarını niye çekiyon totoş
22 Yorumla
Soran+1 yılSanane karim degilmi
- +1 yıl
Ozaman elalemde böyle koyar
ekmek bıçağını al karını öldür
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda degil
- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılResimleri atanı bul önce
00 Yorumla
+1 yılnasıl internete ulaştı o fotograflar :S
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen savcılığa başvurman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılKulağının zarı patlamış, git bir doktora.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma..
10 Yorumla
+1 yılOha ya
10 Yorumlasavcılığa başvurun..
00 Yorumlalink atsana
14 Yorumla
Soran+1 yılOha
kim koymuş peki
04 Yorumla
Soran+1 yılBirisi sevgilim diye payladmis
Soran+1 yılOrayi bende bilmiyorum
Montaj de
01 Yorumla
Soran+1 yılO olduğu çok belli yüzü görünen ve evdeki eşyalar...
Işin zor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar