Nişanlım çıplak kız resimlerine bakıyor ne yapmalıyım?

4 aylık nişanlıyız ve Mayıs'ta düğünümüz var. Cinsellik anlamında da elimden geldiği kadarıyla memnun etmeye çalışıyorum çok ileri gitmeden. Ama Nişanlım Facebook'ta çıplak kız resimlerine bakıp duruyor. Daha önce gördüm kızdım uyardım kavga ettik artık yapmayacağına söz verdi. Facebook şifresini biliyorum ama bildiğimden onun haberi Yok. Bu sabah tesadüfen baktım arama kayıtlarına ve Aynı şeyi tekrar gördüm. Sinir küpü haldeyim. Hesap sormak istiyorum ama face şifresini bildiğimi bilmesin istiyorum. Öğlen yanına gidip telefondan faceyi gezerken görmüş gibi yapacaktım ve hesap soracaktım ama şimdi baktığımda arama kayıtlarının o kısmını silmiş. Şimdi bana akıl verin, ne yapmalıyım? Face şifresini bildiğimi öğrenirse güven problemi olur ama böyle de kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Yardım edin lütfen ne yapmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamadım ve içimdekileri döktüm, bu sabah facede çok oyalandın işe geç gittin bir tuhaftı bu sabah dedim. O da haberlere baktığını söyledi. Benden bişey saklamıyorsun değil mi dedim. Yok dedi. Biraz konuştuktan sonra adım şüpheliye çıktı ama içimdekileri döktüm inşallah aklı başına gelir.
Nişanlım çıplak kız resimlerine bakıyor ne yapmalıyım?